Jump to content

Pisoi 318i 1994 Baia Mare

Nate

Recommended Posts

Salutare . Sa ma prezint in primul rand .... ma numesc Norbi , 22 ani , deocamdata posesor al unui BMW 318i din 1994 berlina pana obtine pretena carnetul dupaia donez pisoiu la ea( Ii apartine orcum ). Istoria masini e simpla : Adusa pe 10 iunie 2009 inmatriculat in 14 august taxe toate platite rar , asigurare etc ..... 4100 ron absolut tot platit , un 318 benzinar din 94 114 caluti , 4 usi verde metalizat inchis ,geamuri el fata , trapa el , faruri reglabile ,oglinzi electrice , proiectoare ,jante borbet pe 15 cu gume 205/60/15 continental. Volan, manere usi , frana de mana , schimbator in piele verde ( putin uzata pielea de pe volan dar se schimba ) in rest e simpla totul original pe ea inclusiv si covorasele .

Poze chiar dupa inmatriculare ( era originala ) : post-30616-1258137362_thumb.jpg post-30616-1258137571_thumb.jpg

post-30616-1258137613_thumb.jpg

Acu ceva vreme i-am facut niste modificari , adica : Pleoape , angel eyes ( home made ) praguri vopsite + grile fata si cam atat .

Poze dupa modificari: post-30616-1258137865_thumb.jpg post-30616-1258137990.jpg post-30616-1258138037_thumb.jpg

Cam atat deocamdata , va urma urmatoarele modificari : Jante pe 17 maxim 18 , probabil niste angel eyes calumea 8000k , stopuri pe leduri ( sau le modific pe astea originale ) plasma bord , un player sau un dvd-player , niste difuzoare + amplif woofer etc ... buza spate M3 , eleron M3 ( probabil si pe haion si pe luneta ) bara fata M3 , foli geamuri sau ionizate , alarma si cam atat cred ... daca i-mi aduc aminte de ceva revin .

O zi buna tuturor si spor la condus :)

Numarul de inmatriculare i-se potriveste prietenei tale? :)

:) E mai rea ca pisoiul , deci i se cam potriveste :D . Cristi B . pleoapele alea ma gandeam si eu ca o sa le schimb pe anu viitor prin primavara cu asa ceva :post-30616-1258204064_thumb.jpg dar pana anu aviator :) mai este .

Pe saptamana viitoare voi posta un topic cu problemele pe care le am la masina , deocamdata invatza cartea de utilizare pe derost ca o boacana am patit deja cu masina :lol: . O zi buna

Cand mai vad asfel de topicuri cu pisicute asa robuste inalte,masive,confortabile ma apuca invidia,si ce bine arata din toate unghiurile,cand le vad pe unele joase asa cu buza de sus a cauciucului bagata sub aripa zici ca sunt handicapate locomotor si daca ai dat intr-o gura de canal o aduni cu magnetul,bravo man o alegere buna si hoinareste cu ea,sa sti bine ca altii nu au parte de hoinarit cu un asfel de model de masina,imi place,imi place,imi place,imi placeeeee.

Cand mai vad asfel de topicuri cu pisicute asa robuste inalte,masive,confortabile ma apuca invidia,si ce bine arata din toate unghiurile,cand le vad pe unele joase asa cu buza de sus a cauciucului bagata sub aripa zici ca sunt handicapate locomotor si daca ai dat intr-o gura de canal o aduni cu magnetul,bravo man o alegere buna si hoinareste cu ea,sa sti bine ca altii nu au parte de hoinarit cu un asfel de model de masina,imi place,imi place,imi place,imi placeeeee.

:)

A$a a$a zile bogdyy k le zici bine!!!

:) :lol:

Salutare . Am incaltzat-o cu niste jante de 18 235/45/18 . E frumos asa pisoiul da nah , mie sincer nu-mi place cum merge masinutza , o ia mai greoi vireaza mult mai greu consumu creste si el sigurrrr si suna pe spate , au un huruit anume ........ cum sunt prea mari zic eu .

post-30616-1258886521_thumb.jpgpost-30616-1258886481_thumb.jpg[attach

ment=147568:DSC01951__Medium_.JPG]post-30616-1258886494_thumb.jpg

post-30616-1258886474_thumb.jpgpost-30616-1258886569_thumb.jpg

Am sa revin cu niste jante de 17 maxim , pe 215/50/17 sau vad eu ce o sa gasesc , ca nu-mi convine cum merge pe drum

post-30616-1258886489_thumb.jpg

• 3 months later...

Salutare . Maine pun poze cu jantele noi :) de data asta pe 17 cele de 18 erau cam mari ..... Revin cu poze

Salutare . Maine pun poze cu jantele noi :) de data asta pe 17 cele de 18 erau cam mari ..... Revin cu poze

Nu freaca pe spate nimic , daca nu a frecat cu alea de 18 cu astea nici gand . Cand am luat masina avea jante pe 15 mai exact 205/50/15 fata spate niste borbet , care acu le pun iarna , cu jantele de 15 merge masina ca unsa nu suna nimic nu huruie nimic virez usor merge bine . La jantele astea noi pe 17 au sunetu lor ciudat numai pe spate , pe fata nu aud nimic , si rulmenti cu siguranta nu suna ca am verificat sunt perfecti , si sunetu asta apare la o anumita viteza adica intre 20 si 55-60 klm/h dupaia nu mai aud nimic .

Urmeaza sa-mi iau si eu ceva bmw, dar mai mari de 16 nu pun sa pot vira usor + consum sa nu-mi creasca ca asta lu pretena consuma si 12 in oras cu jantele astea :)