Jump to content

banda dublu adeziva pentru eleron

ceaun

Recommended Posts

Mi-au tras de eleronul ala mic de pe capota portbagaj,probabil au vrut sa-l fure....Ideea e ca tre sa-l lipesc din nou da trebuie schimbata banda aia cu care e prins si nu gasesc nicaieri....Am cautat si in autovit da nu am gasit decat ceva de 2 lei....Dati-mi o idee de unde sa iau????Ceva genn dublu adeziva......

al meu a fost lipit cu 3M, (dupa ce in prealabil a fost pregatita suprafata cu servetelele umede speciale de la 3M)... a tinut vreo 4 luni si s-au dezlipit capetele si anumite portiuni.

acum l-am lipit cu Tesa (Outdoor) si dupa cum vad, pana acum, am impresia ca o sa tina mult mai bine decat cu 3M...

Eu am folosit banda Bison pentru a`mi lipi numerele de inmatriculare .. si au trecut mai bine de 6 luni de atunci si sunt exact in acelasi loc ... nu s`au deplasat deloc, nu s`au dezlipit nici macar 1 mm .. acuma depinde si de tine daca aplici banda direct asa fara sa cureti bine locul respectiv poti sa pui si mama 3m`ului ca nu va tine .. nu comentez despre celelalte produse bison sau poxipol and friends ...spun doar despre aceasta banda pe care am folosit`o.. daca ai posibilitatea sa iei 3m ia 3m ... daca nu eu am dat doar o alternativa.

Cu lipiciurile astea se intampla chestii ciudate... Cand lipesti ceva la mishto sau ceva ce nu prea are importanta se lipesc ale dracului de nu-ti vine sa crezi in schimb cand te chinui, cureti locul, degresezi bla bla sa iti bagi p... in ele daca tin vreodata... ( folosind acelasi lipici din acelasi recipient...)

@ceaun

Cred ca poti sa-ti lipesti eleronul cu Bison banda dublu-adeziva. Pe tabla tine foarte bine . Mi-am lipit o folie de plastic peste motor cand mi-au furat capota... Cand l-am dezlipit mai ca s-a luat cu tot cu vopsea . In schimb cand am vrut sa lipesc un buret in interiorul masinii n-a tinut nici 2 zile.... Conteaza foarte mult textura materialului pe care incerci sa lipesti...

Edited by the_rifle

va multumesc mult de tot de ajutor....cum ziceam am tot cautat si am intrebat cam peste tot pe unde am stiut da nu am gasit ceva bun...banda din aia bison pe unde gasesc?? ca parca nu-mi vine sa dau 80 de lei pe 3M cand tot eleronul nou e 30 de euro....oricum,multam inca o data!