Jump to content

vand e46 320d cu facelift sau posibil schimb

bagaretzu

Recommended Posts

320d 150 cp

148.000 km cu carte service si test si diagnoza bmw timisoara

dotari: piele gri, lemn, climatronic, navigatie 16:9 cu harti cu toata europa inclusiv romania,magazie 6cd'uri, scaune incalzite, perdea electrica luneta, senzori parcare,ploaie,lumini, xenon fabrica, folii omologate fata+spate, 25 000 km in RO si unic proprietar, alarma aftermarket, jante 17 cu et de 20, gume noi pe fata dunlop sp9000 205/50/17 si michelin primacy putin rulate 225/45/17, jante iarna de tabla cu cauciucuri folosite o iarna (ca si noi).

singura problema ce am avuto a fost la turbo, am achizitionat unul nou, o poate demonstra si factura :)

bucse bielete fata, rulmentii spate si placute fata+spate proaspat schimbate.

PRET: 10.000 euro

posibil schimburi tot cu e46 cu facelift dar cu motor mai mare...ori benzina ori diesel, dar fara x'drive.

mai revin maine cu mai multe poze

post-27315-1258163854_thumb.jpg

post-27315-1258163860_thumb.jpg

post-27315-1258163866_thumb.jpg

post-27315-1258163872_thumb.jpg

post-27315-1258163877_thumb.jpg

post-27315-1258163913_thumb.jpg

Si ar trebui sa revii peste 6 zile cu mai multe poze....

Da' cate poze mai vrei, nu se reflecta ceea ce trebuie in pozele deja postate?

de ce vorbesti aiurea daca nu citesti anuntul??chiar initiatorul topicului a specificat ca revine cu poze!dee-low ia dat un sfat bun!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=66819

mai pui langa masina ta 1000 de euro, si poti veni dupa coupe.

eu zic ca ti-am facut o oferta foarte buna :)

la 2000 de euro diferenta iau un 320 coupe din 2004 pana in 100 000 km...u cam ce ai face? :)

fa cum vrei ,oricum ,sincer,nu cred ca te-ai fi simtit prea bine sa treci de la 7% la 11% ,sa platesti 10 mil. pe an impozit ...etc ,etc...asta cu motor de 3000 e pt oameni cu bani,eu de cand o am,din mai 2009,am bagat doar benzina de vreo 3600 de euro in ea,dupa un mic calcul... :) Si nu prea e timpul fitzelor acuma.Dar. Eu daca ar fi sa aleg,tot coupeul de 3000 l-as alege,pana nu-l conduci,nu ai sa stii ce pierzi...dupa ce te obisnuiesti cu ea....nu te mai intereseaza nici consum,nici impozit,nici amenzi,daca esti pasionat de viteza,esti una cu masina,face parte din tine.Nici nu vreau sa ma gandesc ce simt posesorii de M-uri.De fapt,cred ca nici eu nu o sa fac compromisul sa o schimb cu o masina mai slaba.Probabil ca o sa astept pana o sa-mi iau banii pe ea.Bafta la vanzare(sau schimb),dar fii atent,am observat ca de fapt,nu stii ce vrei :lol:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=66819

mai pui langa masina ta 1000 de euro, si poti veni dupa coupe.

eu zic ca ti-am facut o oferta foarte buna :)

la 2000 de euro diferenta iau un 320 coupe din 2004 pana in 100 000 km...u cam ce ai face? :lol:

Nu compara tu nici un amarat de 320 cu 330ci. Oferta omului e excelenta :)

Daca vrei an mai nou e altceva insa. depinde si cum arata masina aia.

E adevarat si ca multi nu-si permit un 330 sau masina cu motoru egal sau mai mare, tocmai din cauza taxelor, consum, etc.

pai daca gasesti un coupe din 2004 cu pana in 100k cu 8000 euro cum ai tupeul sa o vinzi pe a ta din 2002 cu 148k cu 10.000?

ai inteles gresit...dau 2000 euro nu primesc...masina e in jur de 12.000 euro

si are motor de 2.2i 170 cai resoftata la bmw si ajunsa la 190 cp

cu 49.000 km la bord kit m si interior f frumos...

nu crd k as face o alegerea rea daca as alege masina aia

49000 km ?

a tras-o grav inapoi baiatu' :)

nush nu am vazut masina ink dar din cate am inteles are revizii tot la bmw si nu crd k la 49000 e greu de verificat o masina. orikum nu e singura...mai sunt nush cate la vanzare si benzinare si diesel la bani putini si modelu de 2004 cu facelift care imi place f mult.

masina asta nu se va vinde niciodata cu o suma mai mare de 7500-8000 euro,veti vedea.

nici nu sunt dispus sa o vand cu banii aia...mai bine o tin pt mine.

stiu k in momentul de fata nu prea se vand masinile si tocmai de aceea ma interesez cu ce as putea face un schimb.

si acuma sincer exagerezi si tu umpic....la 7500 euro iti iei masina cu dotarile care le am eu pe ea? aia poate daca prinzi pe cineva care are neoie disperata de bani si este dispus sa piarda oricat la masina numai sa faca rost de bani k altfel nu vad posibila afirmatia ta.

una peste alta nu iti inteleg interventia pe topic si ce te deranjeaza :)

Ce inseamna "nush"?

E ceva legat de Bush?

ceam mai ras... :)

era din graba...vroiam sa zic "nu stiu"....dar nu crd k teai impotmolit tu in cuvantul ala :lol:

zici 2.2 resoftat la 190 cai....dupa ce o cumperi vino sa ne dam am 192 cai pe 2.5 si ai sa vezi ce 190 cai ai.

nu inteleg de ce esti ofticat si de ce te simti atacat...am spus pur si simplu ca mai bine mias lua modelul cu facelift si te simti atacat cu ceva sau de unde vin contrazicerile astea?

zimi tu mie ca daca ar veni unu la tine maine sa iti dea coupe'u cu facelift tu ai zice nu mersi imi place mai mult nf.

hai sa fim seriosi si sa teminam cu discutiile pe langa subiect cum se intampla pe toate topicurile de vanzari bmw.

daca chiar e cineva interesat de masina raspund cu cea mai mare placere