Jump to content

Imaginea BMW pentru Romania

Eugen WGW

Recommended Posts

Noua imagine BMW, pentru romania, este Andreea Marin. Dupa mine, o alegere mai proasta, nici ca se putea. Oare la ce s-au gandit?, la sensibilizarea femeilor pentru cumpararea de autoturisme marca BMW, sau se gandesc, ca, barbatii vor da navala sa-si achizitioneze bmw-uri, ca poate poate, vor avea, surprize surprize :)

E o parere personala, poate altii au alte pareri. :lol:

nu confundati asocierile de imagini dintre diverse personalitati, asocieri realizate exclusiv de DEALERI, cu cele realizate de BMW Group...

fiecare dealer are libertatea de a alege in domeniul asta...

BMW Group Romania are o singura personalitate care ii reprezinta imaginea : Marcel IURES !

restul sunt ale dealerilor... Andreea Marin, Nastase, Hagi, etc.

nu confundati asocierile de imagini dintre diverse personalitati, asocieri realizate exclusiv de DEALERI, cu cele realizate de BMW Group...

fiecare dealer are libertatea de a alege in domeniul asta...

BMW Group Romania are o singura personalitate care ii reprezinta imaginea : Marcel IURES !

restul sunt ale dealerilor... Andreea Marin, Nastase, Hagi, etc.

Ce ciudat suna.De parca BMW Group nu are nici o treaba cu dealerii pe care i-a autorizat, de parca dealerii nu le-ar urma strategia de afaceri. :)

Ce ciudat suna.De parca BMW Group nu are nici o treaba cu dealerii pe care i-a autorizat, de parca dealerii nu le-ar urma strategia de afaceri. :)

Eu din cate stiu BMW Group Romania nu are nici o treaba cu ceilalti dealeri BMW din Romanica.... Faza cu dealer exclusiv costa muuuuuult...Oricine poate deveni dealer BMW... cu aprobare din Germanica.

Eu din cate stiu BMW Group Romania nu are nici o treaba cu ceilalti dealeri BMW din Romanica.... Faza cu dealer exclusiv costa muuuuuult...Oricine poate deveni dealer BMW... cu aprobare din Germanica.

Hagi a primit un X1 - semn ca "prietenia" ramane in picioare

BMW X1 a fost prezentat publicului roman la finalul lunii octombrie, in cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria. Prezent la lansare, Gheorghe Hagi a discutat cu Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Florin Segarceanu despre avantajele masinii, iar de astazi le va experimenta direct.

Caracteristicile modelului i-au starnit curiozitatea si, timp de cateva luni, Hagi urmeaza sa testeze agilitatea si sportivitatea noului BMW X1 in traficul bucurestean, dar si la drum lung, fara a renunta insa la propriul BMW Seria 7.

Cel mai nou model din gama X a BMW se alatura BMW X3, BMW X5 si BMW X6 pentru a aduce in segmentul compact o prezenta premium, unica prin versatilitate, performante sportive si agilitate suprema atat in oras, cat si in mediul extra-urban.

Guest poleposition
Total de acord.

Ma gandesc ca imaginea mai potrivita era un analfabet, un cocalar, cred ca astfel ar fi crescut vanzarile de BMW in Romania. :)

Pe tanarul intelectual din imagine l-am intalnit la o reprezentanta BMW, de unde a plecat la volanul unui seria 7, banu' jos :lol:

post-669-1258372107_thumb.jpg

Edited by poleposition

Total de acord.

Ma gandesc ca imaginea mai potrivita era un analfabet, un cocalar, cred ca astfel ar fi crescut vanzarile de BMW in Romania. :lol:

Pe tanarul intelectual din imagine l-am intalnit la o reprezentanta BMW, de unde a plecat la volanul unui seria 7, banu' jos :)

saracu de el..astia ne reprezinta peste tot in lume si in tara.. :)

Total de acord.

Ma gandesc ca imaginea mai potrivita era un analfabet, un cocalar, cred ca astfel ar fi crescut vanzarile de BMW in Romania. :)

Pe tanarul intelectual din imagine l-am intalnit la o reprezentanta BMW, de unde a plecat la volanul unui seria 7, banu' jos :lol:

Pai sigur ca e si tipul un formator de opinie, iti dai seama cand a ajuns la satra lui... daca mai stateai pe la reprezentanta sigur nu iti ajungea spatiul pe card la cate "personaje" erau pe acolo.

Total de acord.

Uite de aia tampesc cateodata..

Noi astia normalii, ce vina avem ca "chestiile" astea si-au luat si ei BMW?