Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Schimb jante18" cu 17"?!Da sau nu...

Costantino

Recommended Posts

Am un e46 323 ci si am niste jante pe 18 pe ea si imi cam fac probleme in sensul ca imi duc repede bucsile pe fata!

Ma gandeam sa le schimb cu unele pe 17 sau nu?!

Vor venii bine cele pe 17 sau nu?!

Va atasez poza cu masina mea si as dori sa-mi postati niste poze cu niste coupe-uri cu jante pe 17 si astept si parerile voastre!

Multumesc anticipat!

Eu am pe 17'', mi se pare ok dar as vrea ceva pe 19'' insa am auzit ca masina va trage mai greu.

Sunt curios dc cineva cu 320i a avut si 17'' si 19'' si a simtit diferente mari dpdv al performantelor.

ai coupe sau sedan?daca ai avea coupe as vrea si eu niste poze cu masina ta,as vrea sa-mi atasezi aici una sa vad cum vin in realitate!

am eu un prieten care are jantepe 19 pe un e46 dar e tot 323ci si arata foarte bine,dar ii face si lui probleme...a schimbat de 2 ori bratele, bucsile de le brate si bieletele pe fata!ca la gropile din romania asa e...

jantele mele sunt orginale,asa am luat masina...cu ele pe ea!si ma gandesc ca cu 17 nu as avea asa mari probleme!

ce cauciucuri folosesti la cele pe 17?ai avut probleme cu articulatiile pe fata de cand le ai?

mai jos ai poza cu masina prietenului meu,cu jantele pe 19

Am un e46 323 ci si am niste jante pe 18 pe ea si imi cam fac probleme in sensul ca imi duc repede bucsile pe fata!

Ma gandeam sa le schimb cu unele pe 17 sau nu?!

Vor venii bine cele pe 17 sau nu?!

Va atasez poza cu masina mea si as dori sa-mi postati niste poze cu niste coupe-uri cu jante pe 17 si astept si parerile voastre!

Multumesc anticipat!

sal

sunt din craiova ti-am trimis pe pm poze cu masina mea si jante pe 17,daca vrei ne intalnim sa le vedem ca si eu as vrea pe 18

merci mult pt oferta...cand ma hotarasc te anunt!mai bine ca esti aproape de mine!

nu ma refeream sa ne intalnim sa facem schimb,si eu sunt curios cum ar da pe 18,eu sunt multumit pe partea de suspensie cu cele pe 17

Mergi mai cu grija si pastreaza jantele :)

+1 , nu este diferenta de la 17 --> 19, daca vrei balon mare la anvelopa pune 16 dar o sa arate urat masina ....altfel nu are rost ....

P.S. Daca totusi vrei sa treci la 17' am de vanzare star spoke 119 AICI

Edited by edy1092

jantele mele sunt orginale,asa am luat masina

Sunt cele din poza atasata de tine?

Daca da, nu sunt originale BMW.

zi-mi si mie de unde ai tras concluzia asta?da-mi mai multe detalii si vedem daca ai dreptate

Mergi mai cu grija si pastreaza jantele :)

merci pt sfat...cred ca pana la urma o sa raman cu ele daca nu gasesc ceva frumos pe 17

Edited by Costantino

zi-mi si mie de unde ai tras concluzia asta?da-mi mai multe detalii si vedem daca ai dreptate

M-am uitat aiurea la poze. Am vazut ca scrie in titlu ca sunt pe 18" si apoi am vazut poza cu jantele alea de M3. Greseala mea, scuze :)

Ai jante frumoase si potrivite pentru masina ta, sa nu le schimbi, ori cum asa se terbina bucsi, telescoape ca si cu cele pe 17 nu e nici o diferenta, conteaza mai mult de cati km parcurgi cu ea, eu am jante pe 19'' cu un talon destul de mic, inafara de faptul ca e mai rigida masina nu ma deranjeaza deloc !

• 3 months later...
m-am hotarat...vreau sa le schimb cu ceva pe 17...

poate ceva de bun gust...

cu sau fara diferenta!

Deci in continuare,jatele se dau la schimb cu jante pe 17!

Scrie mai multe informatii despre jante gen ET si dimensiuni cauciucuri si uzura daca vrei sa fac un schimb :) sau ce style sunt sa le cautam pe realoem.com

Edited by BeRnEk

jantele sunt oem style 135 pe 18" 8j fata et 47 si 8.5j spate et 50 cu tot cu cauciucuri...

preferabil as vrea ceva pe 17", sau pe 18" ar fii cele style 32 radial

in prima poza sunt jantele style 32, iar in a2a ale mele

As vrea sa gasesc style 32 ca sunt simple, iar la masina mea nu vreau sa-i pun kit de m sau altele,vreau s-o las simpla...d-aia caut ceva non m:)

Multumesc pt intelegere!

Edited by Costantino

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.