Jump to content

Schimb jante18" cu 17"?!Da sau nu...

Costantino

Recommended Posts

jantele sunt oem style 135 pe 18" 8j fata et 47 si 8.5j spate et 50 cu tot cu cauciucuri...

preferabil as vrea ceva pe 17", sau pe 18" ar fii cele style 32 radial

in prima poza sunt jantele style 32, iar in a2a ale mele

As vrea sa gasesc style 32 ca sunt simple, iar la masina mea nu vreau sa-i pun kit de m sau altele,vreau s-o las simpla...d-aia caut ceva non m:)

Multumesc pt intelegere!

:) :)

Bara fata e tot non-m?

Aia spuneam si eu, are bara m, cum e aia, nu vreau sa-i pun nimic m, ai deja!

cred ca are mpack 2 pe el :)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15

Astea le am eu le vezi si in semnatura daca dai click pe masina ! Mici zgarieturi poate sunt indoituri NU sunt.

Cauciucurile sunt bunicele sau bune depinde cum privesti lucrurile :)

Daca ti-ar trebui astea ai avea mpack 2 complet (jantele sunt din pachet iar tu vad ca ai bara fata cel putin din pachet).

Edited by BeRnEk

Aia spuneam si eu, are bara m, cum e aia, nu vreau sa-i pun nimic m, ai deja!

cred ca are mpack 2 pe el :)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15

Astea le am eu le vezi si in semnatura daca dai click pe masina ! Mici zgarieturi poate sunt indoituri NU sunt.

Cauciucurile sunt bunicele sau bune depinde cum privesti lucrurile :twoup:

Daca ti-ar trebui astea ai avea mpack 2 complet (jantele sunt din pachet iar tu vad ca ai bara fata cel putin din pachet).

nu am mpack nimic pe masina!am bara fata de facelift si va urma si bara de spate tot de facelift...va fi un e46 non fl cu kit de fl,doar atat,simplu...si lasat

si as dori,daca as gasii la unul dintre voi style 32,le-as face negre!

poza cu masina mea o sa pun altadata ca am una dar e dimensiunea cam mare si nu mi-o uploadeaza!

si eu am pe 17 , uita-te la masina de la semnatura :)

am vazut jantele tale,dar nu sunt exact ce caut...foarte frumoasa masina...sa ai grija de ea!

Are cineva de vanzare style 32 r18,pe forum..

Poti sa-mi spui te rog cum se comporta masina cu jante pe 18,fata de alte marimi .Ma refer mai mult la demaraj si consum ,pt ca la stabilitate sunt sigur ca sunt de nota 10...

adevarul este ca 18,dupa parerea mea,sunt jantele perfecte pt e46 coupe!dar nu pt drumurile noastre!demarajul este foarte bun,stabilitate...nici nu mai zic,mai ales daca o cobori cativa cm...eu am consum la motorul meu de 2500, 170cp...12.9-13.4 si de fiecare data schimb intre 2500-3000 ture in oras,dar nu stiu ce consum as avea cu altele!

Poti sa-mi spui te rog cum se comporta masina cu jante pe 18,fata de alte marimi .Ma refer mai mult la demaraj si consum ,pt ca la stabilitate sunt sigur ca sunt de nota 10...

adevarul este ca 18,dupa parerea mea,sunt jantele perfecte pt e46 coupe!dar nu pt drumurile noastre!demarajul este foarte bun,stabilitate...nici nu mai zic,mai ales daca o cobori cativa cm...eu am consum la motorul meu de 2500, 170cp...12.9-13.4 si de fiecare data schimb intre 2500-3000 ture in oras,dar nu stiu ce consum as avea cu altele!

Fara suparare dar tu postezi poze la alte masini lumea comenteaza pe baza lor .... hazliu. Tu ai motor de 2500 cmc si 170 cp care defapt e 2171 cmc ...

Cel mai bine puneai poze cu jantele care le ai (o poza reala e recomandata) si schimburile care le doresti :) asa e doar un thread unde fiecare zice sau comenteaza ceva offtopic :)

Bafta !

Fara suparare dar tu postezi poze la alte masini lumea comenteaza pe baza lor .... hazliu. Tu ai motor de 2500 cmc si 170 cp care defapt e 2171 cmc ...

Cel mai bine puneai poze cu jantele care le ai (o poza reala e recomandata) si schimburile care le doresti :) asa e doar un thread unde fiecare zice sau comenteaza ceva offtopic :)

Bafta !

masina mea este model 323ci si are motor de 2494 cmc...eu zic ca nu ar trebuii sa vorbesti in numele altora si despre masinile lor...mai ales daca nu esti sigur pe ce vorbesti!

u cred ca confunzi masina mea cu 320 motor de 2200 170 cai...

si din thread-ul asta s-a ajuns sa -mi vand jantele...si am zis sa nu mai deschid altul!

si poza pe care am pus-o am pus-o pt modelul de jante,ca nu am poze recente cu jantele si cu masina!

Nu am zis niciodata ca aia din poza postata e masina mea!

Cel mai bine puneai poze cu jantele care le ai (o poza reala e recomandata) si schimburile care le doresti :) asa e doar un thread unde fiecare zice sau comenteaza ceva offtopic :(

Bafta !

masina mea este model 323ci si are motor de 2494 cmc...eu zic ca nu ar trebuii sa vorbesti in numele altora si despre masinile lor...mai ales daca nu esti sigur pe ce vorbesti!

u cred ca confunzi masina mea cu 320 motor de 2200 170 cai...

si din thread-ul asta s-a ajuns sa -mi vand jantele...si am zis sa nu mai deschid altul!

si poza pe care am pus-o am pus-o pt modelul de jante,ca nu am poze recente cu jantele si cu masina!

Nu am zis niciodata ca aia din poza postata e masina mea!

Da man te inteleg :) tot vroiam sa zic e sa nu facem offtopic si discutii ca doar tu esti cel care e interesat sa isi schimbe / vanda jantele :twoup:

Cele bune.

Salut am si eu jante la fel si sincer imi place cum se comporta, am fost saptamana trecuta pana in maramures si nu cred ca exista drum mai rau decat intre oradea si satu mare unde am si reusit sa sparg ambele cauciucuri pe fata iar jantele nu au nici cea mai mica zgarietura sau strambarura nici exterior nici interior. Din tot ce am vaziu pe net niste replica dupa modelul asa ajung la vre-o 650 de euro si nu cred ca se pot compara la calitate replica cu originalele chiar daca sunt second hand. As avea totusi si o intrebare: Cat este de normal ca masina sa traga stanga sau dreapta depinde de denivelarile de pe drum de cand am jante pe 18? Cel mai pronuntat este fenomenul atunci cand drumul este deformat de la tiruri, cand bate vantul sau cand drumul este un pic inclinat. Cu cine am mai discutat au zis ca este normal, ca asa se intampla din cauza ca sunt mari si late. Cu cele pe 17" nu facea! Am sa pun o poza si cu cele pe 17"!

post-32144-1268125921_thumb.jpg

post-32144-1268126100_thumb.jpg

post-32144-1268126636_thumb.jpg

Edited by Stefy_HGS

este normal la tractiune spate,sa-ti mai fuga volanul din mana...pt ca rotile in fata sunt libere,nu ca alea cu tractiune fata...asa imi fac si mie,si uni prieten cu jante pe 19...la denivelari,parca iti fuge volanul,dar este normal...

prima data credeam ca am ceva stricat pe la masina,dar intr-un final am aflat ca asa fac astea care nu au tractiune fata si care mai au si jante mari!

Pai si eu eram obsedat ca ceva nu-i in ordine pe la directie sau suspensie am ridicat masina de 3 ori intr-o zi pe elevator si am luat totul la rand fara nici un rezultat dupa aceea am inceput sa am banuieli ca ar fi de la roti onsa ciudat ca cu alea pe 17" nu facea si nu cred ca e asa mare diferenta, dar ma rog acum sunt impacat cu gandul ca este de la roti si eu consider ca nu merita sa-i stric aspectul doar pentru atata pentru ca oricum in general sta mai bine pe drum ma refer in curbe si in general lasand la o parte micul dans care o mai apuca din cand in cand

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.