Jump to content

cumpar pentru e46 fl

Recommended Posts

cumpar far dreapta si capota cu tot cu nari pentru e46 fl. mi-a taiat un dobitoc fata aseara si din fericire doar atat am bulit la masina. capota as prefera neagra daca are cineva dar.........nu e obligatoriu. astept oferte. as prefera sa fie din bucuresti pentru ca ma grabesc si vreau sa o fac cat mai repede. Edited by highlander

cumpar far dreapta si capota cu tot cu nari pentru e46 fl. mi-a taiat un dobitoc fata aseara si din fericire doar atat am bulit la masina. capota as prefera neagra daca are cineva dar.........nu e obligatoriu. astept oferte. as prefera sa fie din bucuresti pentru ca ma grabesc si vreau sa o fac cat mai repede.

am eu capota neagra facelift la 200e

imi iau de care vreau eu, nu inteleg ce te bagi daca nu ai nimic de vanzare. din cate stiu eu la bmw capota se ridica din centru nu dintr-un colt..... pot sa-i dau si 500 de euro dac vreau ............ ce bagator in seama!

[ :) vb de piese originale nu facaturi,daca vrei facaturi sa nu mai vina la linie tot botul treaba ta si mai dai si 150e la vopsit

o capota originala sare de 1200lei

tu chiar crezi ca eu nu stiu cum e cu piesele astea....... eu intreb poate mai lasi si tu la pret.

nu inteleg dc ma faci bagator de seama.. te faci necunoscator de piese dar pe urma recunosti ca tu stii ce inseamna o piesa originala si ce nu..

de ce nu ai facut afirmatia.. o capota originala costa 20mil.. o lasi pe a ta la 5 mil ?? arunci cu vorbe aiurea ca e 5.5mil noua.. si ii oferi pe a lui 5

repede sari in sus cand se ia cineva de tine.. crezi ca vrei sa prostesti pe cineva sau ce ?

ziceam daor ca o capota neoriginala daka o apuci dintr-o parte.. vezi cum cealalta parte o ia in jos

nu inteleg dc ma faci bagator de seama.. te faci necunoscator de piese dar pe urma recunosti ca tu stii ce inseamna o piesa originala si ce nu..

de ce nu ai facut afirmatia.. o capota originala costa 20mil.. o lasi pe a ta la 5 mil ?? arunci cu vorbe aiurea ca e 5.5mil noua.. si ii oferi pe a lui 5

repede sari in sus cand se ia cineva de tine.. crezi ca vrei sa prostesti pe cineva sau ce ?

ziceam daor ca o capota neoriginala daka o apuci dintr-o parte.. vezi cum cealalta parte o ia in jos

B-14-BYE are dreptate dar nu are rost sa ne certam,eu zic ca este un pret bun 200e tinind cont ca este si la culoare si este o piesa originala si poate......vine la linie mai bine ca cea noua la 550 lei :)

aveti si voi dreptatea voastra. azi o iau pe cea noua si vad daca e ceva de capu ei. daca nu vine la linie o sa vin s-o iau pe asta de la tine. numai ca am vb alaltaieri la tel daca mai tii minte, si mi-ai zis ca nu ai.......si de aici am avut niste semne de intrebare.

totusi pe langa capota asta nu ai ratacit si vreun far dreapta? al meu e cu xenon oe si vreau sa stiu daca pot cumpara unul fara xenon si sa montez tot ce are asta pe el(are clemele si geamul spart).

Edited by highlander

aveti si voi dreptatea voastra. azi o iau pe cea noua si vad daca e ceva de capu ei. daca nu vine la linie o sa vin s-o iau pe asta de la tine. numai ca am vb alaltaieri la tel daca mai tii minte, si mi-ai zis ca nu ai.......si de aici am avut niste semne de intrebare.

totusi pe langa capota asta nu ai ratacit si vreun far dreapta? al meu e cu xenon oe si vreau sa stiu daca pot cumpara unul fara xenon si sa montez tot ce are asta pe el(are clemele si geamul spart).

far nu am ,capota cind vrei vi si o iei,nu inteleg de ce iti pui semne de intrebare,spune ca am vb pe forum si gata

• 3 weeks later...