Jump to content

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut,in legatura cu acest modul coming home,cum setez ce lumini vreau sa se aprinda cand deschid masina din telecomanda sau intervalul de timp cat sa stea aprinse?Merge pus si pe BMW E36?

si eu sunt interesat pentru un e46 fl. mai vreau si eu 2 becuri pentru lampile din interior din spate stanga dreapta

Modulul coming home se paote lega pe faruri, proiectoare, faza scurta, avarii, ce bec vrei tu pentru ca el are niste relee + ceva condensatori care tin aprinse X secunde respectivele becuri.

De exemplu eu vreau sa se aprinda pozitiile(angel eyes) cand deschid masina din telecomanda,pt.10 secunde,trebuie sa leg firele de la modul la pozitii?Iar pe viitor daca vreau sa se aprinda faza scurta trebuie sa anulez pozitiile si sa leg firele la faza scurta?Am inteles bine?Si inca o intrebare :),butonul de la blocul de lumini daca e pe 0 adica sa nu se aprinda nici o lumina o sa-mi functioneze?Multumesc

AU fost trimise de mult

le-am primit. dau eroare in bord!

cine imi sufla si mie o vorba despre cum fac sa nu imi mai apara eroarea? si valoarea respectivei piese care trebuie adaugata in circuit.

Edited by baronu25

salut ...un kit de rezistente anti-eroare in bord pt xenon la ce pret il mai ai si cand poti sa il trimit???

mie imi dai un raspuns???

astept...am montat xenoanele pe masina si nu imi merg. palpaie putin si apoi se sting si apare eroarea in bord...am ramas fara lumini si imi trebuie anulatoare bec ars..deci imi raspunzi???

masina din semnatura

Edited by afumatu

salut...e46 fl <>becuri pt pozitie cu lumina de xenon 6000k ai? dar fara sa dea eroare in bord...si la ce pret

salut...cand iti vine marfa sa ma anunti ca vreau si eu...dar sa te uiti bn ca nu vreau sa imi dea eroare in bord...

ma anunti...ms sal

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.