Jump to content

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Multumesc pentru raspuns .

Primesc leduri fara eroare in bord atat de pozitii cat si de numere, cu angel-uri de toate natiile, de maien intr-o saptamana. A intervenit ceva si a trebuit sa aman cu 1 saptamana acest transport.

Mai am pe stoc in schimb, DMC-uri pentru BMW

Multumesc pentru raspuns .

Primesc leduri fara eroare in bord atat de pozitii cat si de numere, cu angel-uri de toate natiile, de maien intr-o saptamana. A intervenit ceva si a trebuit sa aman cu 1 saptamana acest transport.

Mai am pe stoc in schimb, DMC-uri pentru BMW

ce-s alea?dmc?

Sunt interesat pentru un e46 fl din 2005 touring, set leduri pozitii w5w-5 smd;set leduri placute inmatriculare cu 6 smd;pentru lampile din interior doua leduri(plafonierele au ambele trei becuri ,eu ma refer la becurile din mijloc ce se aprind la deschiderea masini) si un set de angel eyes gaben pt. acelasie46 facelift fara xenon.

Ai pe stok?

LEdurile de pozitii cu 5 smd-uri dau eroare de bec ars insa de astrazi intr-o saptamana primesc leduri pozitii/nuemre car enu dau eroare de bec ars. De asemnea tot atunci primesc si celalalte. :) A intervenit ceva si s-a decalat programul cu o saptamana ...

Imi cer scuze pentru aceasta intarziere, producatorii au fost in vacanta timp de 3 saptamani si nu au reusit sa furnizeze produsele in termenul-limita , astfel am fost amanat cu 1 saptamana... Am sa tin cont de toate comenzile si am sa anunt aici sau pe pm cand primesc marfa. Va multumesc pentru intelegere ! Edited by RedFighter

LEdurile de pozitii cu 5 smd-uri dau eroare de bec ars insa de astrazi intr-o saptamana primesc leduri pozitii/nuemre car enu dau eroare de bec ars. De asemnea tot atunci primesc si celalalte. :) A intervenit ceva si s-a decalat programul cu o saptamana ...

ai adus leduri de pozitie care nu dau eroare de bec ars?

Imi cer scuze de triple post. Am uitat sa mentionez ca am pe stoc angel eyes de BMW e46, e36 cu si fara xenon, Albe sau Galben OEM

cat costa angel eyes cu xenon pt e46

Am adus si leduri cu can bus insa timp de 1 saptmana vreau sa le testez pentru ca sunt un model nou si nu imi permit sa le distribui fara test .

si cand le poti distribui? la ce pret? sa imi dai pm te rog ca vreau 2leduri de far pozitie e46(am pus xenon si alea se vad galbene)

Am pus ieri pe un BMW e46 nfl, Angel Eyes Alb.... Am ramas placut impresionat de diferentza de look intre before si after :) am sa atasez niste poze

http://img191.imageshack.us/img191/4247/dsc01447z.th.jpg http://img717.imageshack.us/img717/9373/dsc01446q.th.jpg

Edited by RedFighter

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.