Jump to content

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Azi mi-am montat si eu Angel-eyes-urile de la Lucian...Sunt super...Multumesc mult Lucian...desi leduri nu imi sunt utile...mi-ai dat de pozitie...vroiam pentru interior...Ledurile de pozitie le dau gratis oricui de pe acest forum...

Lasa-le asa... nu prea stau bine cu timpul... Multumesc inca o data...Poate o sa mai comand ceva de la tine si iau si ledurile pentru interior ...pe bani...ma mai uit pe site...vreau sa mai bag niste banisori in masinuta mea

La e36 din pacate nu stiu prea bine ce inseamna pachet lumini, in sensul ca la e46 stiu ca sunt becuri cu soclu w5w, iar la e36 ce am mai montat au fsot becuri de 39mm, cate 2 in fata iar in spate la stalpi cate 1 bec. Asa ca te rog sa ma luminezi si pe mine si sa-mi spui ce tip de becuri ai in plafoniere. Multumesc

Daca vrei iti fac poze la fiecare sa iti spun cate am nevoie din fiecare ..Alta solutie nu stiu..

Am facut si poze..

Poza 1,este cu becul de pe stalpul spate,sunt doua pe fiecare parte

Poza 2, este de deasupra oglinzi retrovizoare...sunt doua becuri mici (stanga dreapta)si cel mare pe mijloc..

Poza 3, este cu becul de la parasolar..

Dupa calculele mele am nevoie de ..

6 becuri ca cea din poza 2 (2,parasolar,2 pedalier (+ pasager) ,1 deasupra oglinzi retrovizoare si 1 in portbagaj)

2 becuri mici cum sunt in prima poza,deasupra de oglinda retrovizoare ..

4 becuri cum sunt in poza 3 cele de pe stalpul spate ..

2 becuri pt placuta numere inmatriculare spate (acolo nu stiu modelul)

Edited by calinbmw2000

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.