Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ Alicornea: Kit Xenon H7 am la 200 lei cu un an garantie sau la 300 lei Philips cu 2 ani garantie.

@bodosp: Suspensie reglabila raceland pentru e36 la 260 euro cu un an garantie !

@edy1092: ma bucur ca totul e ok! Sa il folsoesti sanatos

• 2 weeks later...
Ai cumva vre-un bec cu LED slot W5W dar care sa lumineze multi-directional ca un bec obisnuit si de intensitate mare. Vreau sa luminez bordul de E36 care are 3 becuri de pozitie obisnuite si lumineaza prin ghid de lumina tot cadranul. Imi trebuiesc de intensitate mare 1-2W deoarece ghidul ala are pierderi f mari.

Salut. Am un e46 nFL cu faruri halogen + angeleyes (aftermarket cred). Faza e ca unul din becurile de faza scurta a iesit cu tot cu soclu din pozitie si a topit :twoup: un inel de angel eye. Arata ca draq cu un ochi scos. Ai numai inelul sa-l schimb? Sau ce ma sfatuiesti, sai pun un kit xenon ceva?

Iti pot oferi kit xenon la 200 lei cu un an garantie. insa ai nevoie si de adaptoare care costa 50 de lei, inc auzl in car eachizitionezi un kti xenon, iti pot oferi doar 1 inel angel eye,. De obicie le dau doar la set de 2 sau 4. O seara placuta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.