Jump to content

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

banuiesc ca acel ecran ar venii in locul scrumierei, nu? nu prea-mi vine sa renunt la ea ptr ca sunt fumator.. ar fii un start sa ma las :twoup:

p.s. multumesc pentru info, daca ma hotarasc te anunt.

Edited by Gago

in cazul asta as pune buzzer-ul in spate undeva pe sub polita, la astia e mai nasol ca nu stii cu care parte dai daca te folosesti doar de buzzer (parca si sistemul oem este numai cu buzzer-re) pret pentru modelul asta? in felul asta poate fac fata-spate cu 2 unitati 8 senzori si 2 buzz, de fapt numai unul-pt fata l-as folosi pe cel al masinii.

@Calin78 ma pricep destul de bine la bricolaje dar parca nu as taia nici acea polita, arata destul de bine si cum spui si tu nu stiu ce inclinatie are display-ul si cat de bine il pot vedea, eventual in partea de jos sub panoul de clima

p.s. cam putine spatii pentru adaugiri in bmw-urile astea :twoup:

Produse Noi:

Va punem la dispozitie leduri special concepute pentru farurile cu angel eyes original, se poate schimba culoarea sau pastra cea originala:

Pret 150 lei/set cu un an garantie!!

post-19812-1275861073_thumb.jpg

post-19812-1275860950_thumb.jpg

-------------------------

Mi s-a ars si mie un led alb de genul asta. Vinzi doar o bucata?

Am pe stoc asa ceva. Dar va anunt dinainte, ca becurile cu led orice tip , sutn daor de design . De exemplu:

Daca ai faza scurta cu xenon si proiectoarele galbene si vrei sa le aduci la look de xenon dar fara prea multa investitie, se merita, insa ca si functionalitate (ma refer la lumina), nu sunt deloc ca si xenonul.

Am pe stoc asa ceva. Dar va anunt dinainte, ca becurile cu led orice tip , sutn daor de design . De exemplu:

Daca ai faza scurta cu xenon si proiectoarele galbene si vrei sa le aduci la look de xenon dar fara prea multa investitie, se merita, insa ca si functionalitate (ma refer la lumina), nu sunt deloc ca si xenonul.

Asta am inteles cu lumina de mult, de design le vreau...ai PM cu adresa de livrare. Merci

Salut, ma intereseaza angel eyes SMD pentru E46 an 2004. Daca ai... daca nu, imi poti spune te rog cand vor fi disponibile si la ce pret?

P.S: montajul la ce pret este?

Edited by Geme

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.