Jump to content

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

Salut. Spune-mi te rog frumos daca se potriveste la mine DMC-ul, E46 2003 si am BMW Business CD-Player?

1.Vine si cu schema de conectare la CD-Player? Banuiesc ca il pot monta si eu, nu?

2.Dupa montare, unde sta modulul, in torpedou?

3.Daca pun mai multe directoare pe stick, pot sa navighez prin ele?

4.Imi afiseaza numele melodiei pe displayul de la CD-Player?

Merci,

Mircea

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut. Spune-mi te rog frumos daca se potriveste la mine DMC-ul, E46 2003 si am BMW Business CD-Player?

1.Vine si cu schema de conectare la CD-Player? Banuiesc ca il pot monta si eu, nu?

Merci,

Mircea

1) da, vien cu tot cu instructiunile de instalare si functioneaza pe Business

2) se paote pune oriunde in torpedou, nua re un loc anume, firele fiind trase prin spate

3) Se vor pune 6 directoare numite de la CD01 la CD06, acestea fiind vazute ca "cd-uri" la fel ca la o magazie

4) Daca aparatul nu este mp3, nu afiseaza pt ca nus tie aparatul

Scuze de reply-ul intarziat

Vreau si eu un set cum am scris mai sus (leduri nr de inmatriculare albe/xenon (cum sunt cele stock de la E92) pt E46 coupe facelift). Daca ai, anunta-ma te rog si iti trimit prin PM adresa si tot ce mai trebuie.. Edited by Edi91

Merci,

Mircea

1) da, vien cu tot cu instructiunile de instalare si functioneaza pe Business

2) se paote pune oriunde in torpedou, nua re un loc anume, firele fiind trase prin spate

3) Se vor pune 6 directoare numite de la CD01 la CD06, acestea fiind vazute ca "cd-uri" la fel ca la o magazie

4) Daca aparatul nu este mp3, nu afiseaza pt ca nus tie aparatul

Scuze de reply-ul intarziat

OK. Super, merci de informatii. As fi vrut sa iau o bucata acum, dar din pacate sambata plec in Germania, dar cu siguranta voi lua unul la inceputul anului viitor, cand ma intorc, pe la mijlocul lui ianuarie. Daca nu ai pe stoc la mimentul respectiv, poti sa aduci si pe comanda?

Merci.

Back.

Acum am montat DMCul. Sunt foarte multumit. In sfarsit pot asculta mp3-uri sau radio de pe net.

Calitatea e egala cu a unui player mp3.

Am atasat niste poze ca sa va faceti o idee cum vine montat, unde se poate pune. Eu am decis sa il pun in sertarul pentru ochelari, ca si asa nu tin nimic acolo. Intra la fix. Nu il folosesc cu stick, il folosesc cu un card SD, e mai convenabil.

Se fac 5 foldere pe el, CD02, CD03, CD04, CD05 si CD06. CD01 e root-ul. Accesul la ele se face prin butoanele presetate 1 -> 6, melodiile se selecteaza cu < / >.

Se leaga foarte usor. Merg comenzile de pe volan si retine minutul unde era cand s-a oprit playerul. E ca un changer de fapt.

Daca isi ia careva din Cluj, eu cu mare placere il ajut la montat.

Nota 10 pentru redfighter. Il recomand la toata lumea, e serios si corect.

Mersi Luci, is happy de DMC :)

Btw: scuze de mizeria din masina :lol:

http://i109.photobucket.com/albums/n68/vld_48/Vlad/IMG_8069.jpg

http://i109.photobucket.com/albums/n68/vld_48/Vlad/IMG_8066.jpg

Edited by vl4d

Back.

Acum am montat DMCul. Sunt foarte multumit. In sfarsit pot asculta mp3-uri sau radio de pe net.

Calitatea e egala cu a unui player mp3.

Am atasat niste poze ca sa va faceti o idee cum vine montat, unde se poate pune. Eu am decis sa il pun in sertarul pentru ochelari, ca si asa nu tin nimic acolo. Intra la fix. Nu il folosesc cu stick, il folosesc cu un card SD, e mai convenabil. Se fac 5 foldere pe el, CD02, CD03, CD04, CD05 si CD06. CD01 e root-ul. Accesul la ele se face prin butoanele presetate 1 -> 6, melodiile se selecteaza cu < / >.

Se leaga foarte usor. Merg comenzile de pe volan si retine minutul unde era cand s-a oprit playerul. E ca un changer de fapt.

Daca isi ia careva din Cluj, eu cu mare placere il ajut la montat.

Nota 10 pentru redfighter. Il recomand la toata lumea, e serios si corect.

Mersi Luci, is happy de DMC :lol:

Pune si pozele ca nu le-ai adaugat. :) E usor de montat? Eu mi-am montat comenzile pe volan, ma descurc sa il montez?

Merci,

Mircea

Lucram la asta :)

Se pare ca nu se pot pune pe forum, nu stiu de ce. Da eroare. Le-am pus pe un site.

Da, daca ti-ai montat comenzile sigur te descurci si cu asta. Dureaza 30 de minute cu tot cu dus cablul.

Mircea, nu mai are rost sa iti trimit PM ca am scris aici :lol:

Edited by vl4d

Lucram la asta :)

Se pare ca nu se pot pune pe forum, nu stiu de ce. Da eroare. Le-am pus pe un site.

Da, daca ti-ai montat comenzile sigur te descurci si cu asta. Dureaza 30 de minute cu tot cu dus cablul.

Mircea, nu mai are rost sa iti trimit PM ca am scris aici :lol:

Merci mult Vlad de informatii. Nu mai e nevoi de PM ca m-ai lamurit pe deplin. :) Cu siguranta voi lua si eu unul, doar ca pe la mijlocul lui ianuarie, pentru ca sambata plec in Germania.

@RedFighter imi spui si mie te rog frumos, daca nu vei avea in ianuarie pe stoc un DMC, se poate aduce pe comanda? Cam cat ar dura?

Merci,

Mircea

fara eraore si o lumina placuta...

costa ceva dar efectul este unul +

Ce pret?

Cu intensitate luminoasa mai mica nu ai?

pai pretul este cel spus de RedFighter:adica 60 +20 transportul....intensitatea este perfecta numai ca parcarea mea este luminata cu lampi de acesi culoare(alb-neon)si d'aia se vede atat de luminat...sunt perfecte

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.