Jump to content

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Angel-ul galben a venit?

N-a venit Caline Ca nu am mai avut comanda din pacate

Nu-i bai, ramane pe data viitoare

daca e vorba de angel galben gen OEM, trece-ma si pe mine cu un set pe lista de doritori (dupa sarbatori)

Edited by Rhaziel

Kitul Xenon H7 ptr un 320 face-lift ma intereseaza......

daca imi poti da mai multe amanunte... pret cu tot cu transport pana la Bv, cati W are? (35 sau 55), si cati K? si daca ai si un Kit bi-xenon...

0720 061 251 razvan

h7 am 2 variante, una la 250 lei si philips la 350 lei. Sunt de 35w iar culaorea de la 4300 la 12 000k. Pretul nu include transportul care costa 18 lei cu plata pe card sau 35 lei cu plata ramburs sau 15 lei cu posta romana

asa ceva pentru lampile din spate pentru e46 ? si un pret?

Am si asa ceva pentru lampile spate. Pretul in fucntie de numarul de leduri, de la 15 lei

Da e vb de angel eye culoare galben OEM

salut vreau si eu angel eyes pentru E46 din 2004

In primele saptamani din ianuarie imi vine noua comanda care cuprinde si angel-eyes de culoare galben oem

Asa ceva ai?(alb) si eventual un pret

Am desigur insa nu vand deocamdata la bucata. am doar set la 150 lei

Am primit ledurile,le-am montat...se vad super. :) Nu am avut aparatul la mine sa fac si niste poze.

Multumesc Lucian! Recomand...

Multumesc de aprecieri !

Salut. am vazut ca ai si carcase de chei. Pentru un e46, pre-facelift, cat este o carcasa? am carcasa bulita si nu trebuie decat sa mut chipul si circutele...nu este cheie tip diamant....

Da am si pentru modelul tau de cheie la 80 lei,insa nu mai am pe stoc din pacate

VA DORESC TUTUROR UN AN NOU FERICIT , PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURIE ALATURI DE CEI DRAGI. NUMAI BINE !

Edited by RedFighter

Ah imi cer scuze nu m--am nuitat atent ca tu ai de fapt Angel Eyes OEM. eu ti-am dat pret pentru kit angel-eyes After Market. Pretul pentru becurile de angel eyes sunt mult mai mici si se pot da si la bucata. Ce tip de bec e?

H8 35W,dar vreau neaparat sa fie culoare alba(nu albastra) :)

Edited by alexandru_83

cu 12 leduri ? si inca o intrebare , ai mai facut modelu asta ? se potriveste fara sa dea eroare in bord ? si ceva poze te rog. ms. si un pret la ambele bucati?

Ledurile nu sunt manufacutare de mine :) dar am si modelul dorit de tine la 20 de lei/buc

Ah imi cer scuze nu m--am nuitat atent ca tu ai de fapt Angel Eyes OEM. eu ti-am dat pret pentru kit angel-eyes After Market. Pretul pentru becurile de angel eyes sunt mult mai mici si se pot da si la bucata. Ce tip de bec e?

H8 35W,dar vreau neaparat sa fie culoare alba(nu albastra) :lol:

Nu iti pot da un pret decat dupa sarbatori (respectiv sambata). Am si alb !

post-19812-1262273087_thumb.jpg

Edited by RedFighter

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.