Jump to content

[Vand] Leduri, CCFL Angel-eyes, Xenon, Digital Music Changer

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Angel eyes nu am momentan decat pentru modelul cu xenon (care are inelel egale). Pretul pt angel eyes 150 lei/kit iar pentru nuamr,. 10 lei/bucata

@Stefan : ma bcuur ca totul este ok! Cand primesc AE anunt aici. Probbail ca de maine intr-o saptamana imi va ajunge si angel eyes!

Edited by RedFighter

Angel eyes nu am momentan decat pentru modelul cu xenon (care are inelel egale). Pretul pt angel eyes 150 lei/kit iar pentru nuamr,. 10 lei/bucata

@Stefan : ma bcuur ca totul este ok! Cand primesc AE anunt aici. Probbail ca de maine intr-o saptamana imi va ajunge si angel eyes!

Ma anunti te rog cand iti vine angel-urile (e46 fara xenon)? as vrea sa iau un set de angel eyes si 5 becuri pentru numar..

Ce soclu? w5w?

Nust exact ce soclu stiu ca sunt cam vreo 2 tipuri de socluri: unu mai mic pt becuri de interior si altul mai mare pt exterior, la mine e vb de cel mare pt becurile de pozitie insa le folosesc sa iluminez bordul pt au acelasi soclu. As vrea ceva cu leduri albastre dar sa lumineze in toate directiile ca un bec normal nu ca un led(unidirectinal), stiu ca sunt variante cu multe leduri pe toate partile. AI asa cceva ? si la ce pret? in ce zona stai?

Am uitat sa zic, si sa fie super bright deoarece liminez prin ghid de lumina care are pierderi

care este diferenta intre ele ? ma refer la cum lumineaza ca la cum arata am vazut.

eroare in bord dau?

Nu stiu sincer daca dau eroare in bord. Din punct de vedere al luminii, recomand cele cu 6 smd-uri!

Ce soclu? w5w?

Nust exact ce soclu stiu ca sunt cam vreo 2 tipuri de socluri: unu mai mic pt becuri de interior si altul mai mare pt exterior, la mine e vb de cel mare pt becurile de pozitie insa le folosesc sa iluminez bordul pt au acelasi soclu. As vrea ceva cu leduri albastre dar sa lumineze in toate directiile ca un bec normal nu ca un led(unidirectinal), stiu ca sunt variante cu multe leduri pe toate partile. AI asa cceva ? si la ce pret? in ce zona stai?

Am uitat sa zic, si sa fie super bright deoarece liminez prin ghid de lumina care are pierderi

http://carsx.ro/details.php?product_id=82 - 15 lei/bucata, super bright.

Am achizitionat de curand de la RedFighter 2 leduri 6smd si se vad foarte bine . Pot sa dau un raspuns legat de eroarea din bord peste cateva ore cand ajung iar la masina dar din ce retin eu nu dau eroare . Am pus si o poza sau 2 acum cateva pagini pe acest topic insa era intunecat tare in garaj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.