Jump to content

PIESE AUTO E30

Bobby

Recommended Posts

Va salut pe toti!

In curand sper sa fac parte oficial din clubul BMW si sa ma lafai si eu intr-un ursulet. Sunt pe cale de a achizitziona unul si am aflat cam ce bube are.

Vanzatorul habar nu are despre aceasta masina fiindca nu este a lui ci a varului plecat din tara.

Masina este fab. 1988, motor 2000cc, 129 CP

Am fost s-o vad cu un mecanic de BMW-uri care mi-a spus clar ce trebuie sa schimb:

Grup

Cardan

Mi-e frica de consum (masina are cica 150.000 km).

N-am mai avut nici un BMW pana acum si nici vreo masina cu tractiune spate.

Cam ce consum ar trebui sa aiba acest motor?

Si eventualele piese cam cat ar costa?

Cam ce pica cel mai des la acest tip de BMW?

Va multumesc mult!

KM aia nu sunt reali clar, nici nu trebuie sa te gandesti la ei.

De ce trebuie sa schimb grupul si cardanul?

Consumul e in jur de 13-14 oras si 8 in afara.

Piese gasesti second-hand cate vrei, iar cele noi nu sunt exagerat de scumpe.

Fa-i o identificare de serii pentru linistea ta. Sunt multi ursi cu serii pe naspa.

• 2 months later...
Chiar ajea...fa'i o indentificare de serii...vorbesc din propria experientza....am luat un urs din bucuresti...calea 13 septembrie...ulterior am aflat k e foarte preferata d ciorditorii d masini....toate bune shi frumoase...pana...am trecut p la rar q el....mai aveau' pousin shi ma bagau' la parnaie direct...in fine...am scapat d aqolo printr'o relatzie....shi...nush dak pot sa zic prostit....i l'am vandut lu' unu' un prieten(el a vrut sa il cumpere)desi shtia k masina e p serii q 1500 d euro.... :) makr am luat o tzeapa d doar 300 d euro :blink:

Eu cand am luat ursul din Bucuresti am facut tot posibilul sa al fac pe vanzator sa trec si sa ai facem indentificarea,si i-am spus mai intai sa o cumpar ca vreu masina radiata ,vreau nr rosi ca vreu sa fie pe numele meu si sa am nr de orasul in care locuiesc,bine pana la urma identificarea nu am facut-o aranjasem la rar tot si cand am ajuns inchisese si mi-am spus ca daca omul avea curaj sa intre cu ea la identificare am zis ca e buna pe seri,pana la urma asa a fost ..bine mi-a fost un pic teama cand a frecat ala la rar sa vada serile si sa imi dea verdictul dar totul a fost ok,asa ca,masina e ok, :blink:

eh....aqm nu prea mai conteza....dar ajea k fapt divers am observat k ursuletzurile....sau mai bine zis bmw'urile au probleme q seriile....asta e yo mi'am luat tzeapa...sper doar sa nu va lautzi shi voi...ajea k avetzi grija poate ajea n'o sa mai apara bmw'uri p serii :blink: