Jump to content

O problema cu e36 la semnalizare

Recommended Posts

Ce sa fac si eu mai Mihai.......,cand simti pe pielea ta stresul si nervii ti-o spun sincer,spui lucrurilor pe nume,nu te mai feresti.....,de carcoteli sunt multi in stare dar sa spuna lucrurilor pe nume putin sunt,spun cea ce simt fata de masina asta,sper sa se remedieze problema si sa ma pot deplasa cativa km relaxat cat de cat si fara prea multe griji,eu nu-i cer mai mult,de marca mai sus amintita nu pot sa spun decat 2 cuvinte''jos palaria'',va salut,cu respect.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fac pariu pe ce vreti voi ca bogdyy e de o caterinca iesita din comun.......

Asa zic si eu, ca, trecand peste toate cele, chiar e un baiat bun si haios nativ, fara sa vrea sau sa faca eforturi pentru asta !

p.s.: Bogdanele, pune si tu cateva poze cu masina. Eu nu am vazut-o pana acum prezentata pe aici !

Deocamdata nu am cu toata masina,am cu interiorul,sincer....nu prezinta asa pt. mine un obiect de care sa fiu incantat pt. ca daca satisfactiile sunt aproape de 0 nu am cum sa am alta parere despre masina,mai incolo plec pana in oras am putina treaba si ma deplasez cu ceva romanesc dupa anul 2003 sa nu mai ''supar'' unii carcotasi:),fiabila,silentioasa,confortabila(ma unge pe suflet),fara probleme in legatura cu parcarea,gropi,guri de canal,in rest cu cate un amic cielo,logan,iar e36.....,uite o garnitura,2,nu stiu ce piesa si tot asa,nu e Mihai,nu e o masina sa reziste,sa fie proiectata sa reziste in conditii grele,nu e facuta pt. asa ceva,mi-a zis si un baiat Dani de aici,cei de aici le ia din pasiune nu ca sunt fiabile,cum am luat-o si eu de fel,ma refer la astea mai vechi,si sa o dau asa doar de dragul sa scap de ea nu imi vine,ca raman fara masina si nu am o diferenta cat de cat de bani sa o dau pe ce o-i da-o si sa-mi iau o masina calumea sa ma simt si eu bine la volan,sa-mi si placa,sa aibe o tinuta de drum placuta,confortabila,asta e,sa vedem ce vremuri vor fi de la anu,salut,cu respect.

(E36) nu e o masina sa reziste,sa fie proiectata sa reziste in conditii grele,nu e facuta pt. asa ceva,mi-a zis si un baiat Dani de aici,cei de aici le ia din pasiune nu ca sunt fiabile,cum am luat-o si eu de fel,ma refer la astea mai vechi

De ce oare cei care modifica masini pentru curse, liniute, drift prefera bmw-urile? Crezi ca nu au auzit de solenza? :)

Cei care fac curse de masini si le modifica,le modifica la motor iar la o cursa de masini este solicitat motorul cel mai mult iar dupa se stie ca se baga la....reparat, pt.drifturi,cerculete poate le prefera ca au tractiunea pe spate,iar cursele de masini se fac pe asfalt ca in palma,eu vb. de condiitile cu care se confrunta orice conducator auto la noi ,gropi,canale,noroi,gropi astupate provizoriu cu nisip,parcari neamenajate,toate astea solicita masina din toate articulatiile,eu asta zic,ca nu sunt facute pt. lunga durata,piesele sa reziste la conditii grele,articulatiile,astea nu au macar un amarat de suc de plastic la baia de ulei,eu asta zic,sa reziste ca alte marci la conditii grele dar degeaba zic pt. ca trebuie sa ma impac cu gandul asta,frate am masina de poza,pt. cativa km,obiect metalic de schimbat piese si cu asta trebuie sa ma impac pana nu o mai am,altii daca le-a dat un scart in viteza a doua si o duce la 6 mii turatii spun''gata frate,asta e masina'' si nu mai conteaza nimik,e eu privesc din alt punct de vedere aspectele astea mai Cristi,salut.

astea nu au macar un amarat de suc de plastic la baia de ulei,

offtopic:

Deja scrii prea repede....

Masina ta este o masina buna

Masina ta are dotari sport pe care tu nu le apreciezi din lipsa de talent sau din simpla necunoastere

Masina ta este buna si capabila sa-ti ofere satisfactii si confort

Masina ta nu o meriti si ma mir cum te suporta

Masina ta este BMW

Da-o de pomana sau ia-ti Dacia sa nu cumva sa te apuce mai rau...

Din cate am vazut nu mai e ulei asa pe acolo dar sa mai ma uit peste cateva zile,am inteles Dane,trebuie sa repet mereu ca am o masina buna poate imi intra in cap,masina sport-interior sport,pe scurt,vrei sa iesi,atentie:piciorul stang se pune pe asfalt,piciorul drept se fixeaza jos in presul de cauciuc langa pedala acceleratie,cu mana stanga deschizi usa(grea de tot),cu mana dreapta te ti de stalpul stang parbriz la partea superioara,faci priza puternica cu mana dreapta,cu piciorul drept te impingi un pic,iar cu mana dreapta te tragi,muschiul dorsal va lucra excelent:),sau daca e vara si va aflati pe anumite alei nepopulate va pute-ti da jos mai simplu cum se spune in 4 labe,asta este e36 coupe cu suspensie sport si interior sport,in vara m-am intalnit cu cineva cu un chrysler stratus an 1996 coupe........nu am cuvinte decat de lauda,ce scaune confortabile,ce panouri,ce cotiera,ce bancheta spate...,ce plasticuri,gata,gata...raman la garniturile mele,Dane multumesc de informatie,revin cu vesti....,cu respect.