Jump to content

bmw 318 M3 pachet Full option

preparatu`

Recommended Posts

BMW 318i,115cp,an 11.95,149.000km,EURO 2(carte ro si rar efectuat 2 ani valabil):

BARA FARA M3 CU BUZA

LIP-ARE ORIGINALE BMW M3

BARA SPATE M3

PRAGURI M3

SUSPENSIE SPORT M-TECHNIK

JANTE BMW 335 E90 PE 18

STOPURI,SEMNALE SI LUCASURI HELLA SMOKE

PLOAPE FARURI ORIGINALE BMW

ELERON M3 E46

COZOROC LUNETA MATTIG

BANDOURI M3

BARA RIGIDIZARE FATA

EMBLEMELE CARBON 3M

ELEMENTE EXT IMBRACATE IN CARBON 3M

PROIECTOARE CEATA HELLA GALBENE

INTERIOR RECARO PIELE PARTIAL

CLIMA DIGITALA

OBC MARE 18 BUTOANE

VOLAN M3

SCHIMBATOR M3

PLAFON NEGRU M3

CASS ORIGINAL BMW BUSINESS

TRUSA CU SCULE COMPLETA

OGLINZI ELECTRICE INCALZITE SI HELIOMATE

INCHIDERE CENTRALIZATA

GEAMURI ELECTRICE

COTIERA FATA

ABS

SRS

2 X AIRBAG

MASINA ARE CARTE DE ROMANIA,EURO 2,TAXA 42MIL CONFORM NORMEI DE POLOARE,PRIMA INM 11.95,AM TRECUTE JANTELE IN CARTE SI FARA SERIE MOTOR,AM SCHIMBAT RULMENTI SPATE,ULEI ORIGINAL BMW 5W30 FULL SINTETIC,ULEI DIFERENTIAL,FILTRE ULEI,AER SI BENZINA,REGULATOR AER,AMORTIZOARE SPATE,ETC.MASINA A TRECUT RARUL FARA PROBLEME,TREBUIE PLATITA DOAR TAXA,NU A AVUT EVENIMENTE RUTIERE,CLIMA FUNCTIONALA,MAI MULTE DETALII LA TELEFON.

CA MINUSURI,ARE PARBRIZUL FISURAT SI O DAURICA CAT UN VARF DE DEGET LA SCAUNUL SOFERULUI.BECUL LA AIRBAG STA APRINS PT CA AM SCOS EU VOLANUL EI ORIGINAL DE M3 SI L-AM PUS PE ACESTA MODELUL VECHI,LA VANZARE IL DAU SI PE CEL ORIGINAL.

post-1149-1258539576_thumb.jpg

post-1149-1258539592_thumb.jpg

post-1149-1258539633_thumb.jpg

post-1149-1258539653_thumb.jpg

post-1149-1258539667_thumb.jpg

post-1149-1258539687_thumb.jpg

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aici este un topic pt cei care vor sa cump o masina nu de ce optiuni are masina,asta e masina cu sau fara geamuri pe spate,m-am exprimat gresit....daca prezentam masina in cadrul "masina mea"acolo a-ti fi putut sa completati cu ce doriti,ce sa-i mai pun sau ce are si ce nu are pe ea....

sincer nu o sa mai intru pt ca mai rau ma enervez,las numarul de telefon si cel sau cei care sunt cu adevarat interesati sa cumpere ma pot gasi la 0721357101.PRETUL ESTE DISCUTABIL,pt fiecare defect scad 100e,asa ca cei din desteptii care isi dau mereu cu parerea neantrebati pot sa vina sa negocieze doar daca au bani sa cumpere nu sa vina cu samanta-n gura si sa faca bascalie.

Stimate samsar,este forum si imi pot exprima opinia.Nu te-am jignit si nici n-am spus nimic rau despre masina.Din moment ce aceasta nu este full nu trebuia sa mentionezi lucrul acesta. Eu am si zis,este o masina frumoasa cu dotari bune insa nu are toate optiunile.De ce te-ai ofuscat asa?In opinia mea nu esti decat un tepar din moment ce ai inceput acest topic cu un lucru neadevarat!

Ei bine, nu prea intelegi tu ideea de forum si si mai esti si fudul: 3900 euro+1000 euro taxa egal 4900 euro. Cu 5000 gasesti o gramada de e46, cu dotari decente. Concluzia: nu e full si mai e si scumpa. :lol:

p.s.: Pe un forum public sunt acceptate comentariile nu numai cand prezinti ceva, dar si cand vinzi !!! :)

sincer nu o sa mai intru pt ca mai rau ma enervez,las numarul de telefon si cel sau cei care sunt cu adevarat interesati sa cumpere ma pot gasi la 0721357101.PRETUL ESTE DISCUTABIL,pt fiecare defect scad 100e,asa ca cei din desteptii care isi dau mereu cu parerea neantrebati pot sa vina sa negocieze doar daca au bani sa cumpere nu sa vina cu samanta-n gura si sa faca bascalie.

Mai bine revii cand inveti si limba romana...cat despre pret ma abtin :)

Edited by 77NFS

Stimate samsar,este forum si imi pot exprima opinia.Nu te-am jignit si nici n-am spus nimic rau despre masina.Din moment ce aceasta nu este full nu trebuia sa mentionezi lucrul acesta. Eu am si zis,este o masina frumoasa cu dotari bune insa nu are toate optiunile.De ce te-ai ofuscat asa?In opinia mea nu esti decat un tepar din moment ce ai inceput acest topic cu un lucru neadevarat!

stimate gay,eu nu te-am jignit pe tine cu nimik,cand unul din voi o sa cumpere o masina cu 2500e si mai baga inca 1500e si o vinde sub 4000e in opinia ta asta se numeste samsareala?abtinete sa faci asa afirmatii in necunostinta de cauza,masina asta am facut-o pt mine si am bagat multi bani in ea ca nu a venit asa din germania,am alte chestii mai importante de facut cu banii dupa ea,daca ai u o problema la cap stai in banca ta.

Ei bine, nu prea intelegi tu ideea de forum si si mai esti si fudul: 3900 euro+1000 euro taxa egal 4900 euro. Cu 5000 gasesti o gramada de e46, cu dotari decente. Concluzia: nu e full si mai e si scumpa. :)

p.s.: Pe un forum public sunt acceptate comentariile nu numai cand prezinti ceva, dar si cand vinzi !!! :lol:

inteleg f bine,a spus unul ca am spus full si nu are geamuri spate si incalzire in scaune,optiunile principale pt o masina full este aerul,minim 2 airbag,piele si geamuri fata,restul sunt fitze,dotari individuale pe un e36,masina are tot ce este necesar,nu sunt e46 din 2000 care au optiunile la a mea.PRETUL ESTE DISC nu e batut in cuie asa ca nu mai face calcule ca nu suntem la generala sa facem algebra.

Mai bine revii cand inveti si limba romana...cat despre pret ma abtin :)

ok domnu` filozof,esti cumva profesor de limba romana?

frumos pisicu', bafta la vanzare!

ms frate,UN OM CARE APRECIAZA MASINA SI NU VANZATORUL....

In primul rand :

stimate gay
... si zici ca nu m-ai jignit cu nimic?Tocmai ai facut-o,in schimb eu nu ti-am adresat injurii.De unde pana unde cu asemenea cuvinte??

In al doilea rand nu am facut nicio afirmatie referitoare la

and unul din voi o sa cumpere o masina cu 2500e si mai baga inca 1500e si o vinde sub 4000e in opinia ta asta se numeste samsareala
. De unde ai scos-o? :lol:

Ma simt jignit si astept sa-ti ceri scuze,nerusinatule! :)

Credeai ca ma cobor la nivelul tau si o sa-ti vorbesc urat?Ei bine nu,ma amuza cand vad cat de jos se afla unii. :)

Nu suntem la algebra, dar pana la urma ala e pretul final astfel incat masina sa poata fi condusa legal pe strazile din tara asta.

Masina arata bine si nu zice nimeni ca nu te-ai fi straduit sa arate asa, dar accepta si tu cele ce ti-am scris noi mai sus. Crezi ca daca jignesti rezolvi ceva ?

Frumoasa,dotari bune,dar nu "FULL OPTION". :)

Spune-mi cu ce te-ai simtit lezat! Daca am facut o afirmatie neadevarata eu imi cer scuze.

Drept multumire imi vorbesti urat.Atat te duce..

"Stimate samsar",daca asta ti se pare normal,atunci eu sunt un idiot....daca samsarii ar face ce fac eu cu masiniile,inseamna ca ar ajunge sa-si manance de sub unghii,masina a fost cump de la NFS pe suma de 2500e,eu cu el am adus masina din germania,eu am condus-o pana in ro,el a vrut s-o vanda,eu am cump si am vrut s-o fac pt mine,am o lista intreaga cu ce am pus pe ea si ma tine fix 3900e.care e samsareala in toata faza asta?

dai jantele separat?

imi pare rau da nu vand nici macar un surub la ea,am muncit la ea sa ajunga asa,deci ar insemna sa ma ... pe munca mea.am ceva tot pe 18 tip alpina de bmw originale,neatinse cu gume bune pe 400e fix.

Samsareala era ca ai spus full option pe cand aceasta masina nu este.Intr-adevar,repet,este foarte frumoasa,dotari bune,dar nu full.Nu cred ca nu stii ce inseamna full la un e36.Daca intr-adevar nu stiai,atunci eu imi cer scuze pentru apelativul samsar.

Inca astept scuzele tale! :)

....''inteleg f bine,a spus unul ca am spus full si nu are geamuri spate si incalzire in scaune,optiunile principale pt o masina full este aerul,minim 2 airbag,piele si geamuri fata,restul sunt fitze,dotari individuale pe un e36,masina are tot ce este necesar,nu sunt e46 din 2000 care au optiunile la a mea.PRETUL ESTE DISC nu e batut in cuie asa ca nu mai face calcule ca nu suntem la generala sa facem algebra.''...

cum vine asta ''optiunile principale pt o masina full''?

Samsareala era ca ai spus full option pe cand aceasta masina nu este.Intr-adevar,repet,este foarte frumoasa,dotari bune,dar nu full.Nu cred ca nu stii ce inseamna full la un e36.Daca intr-adevar nu stiai,atunci eu imi cer scuze pentru apelativul samsar.

Inca astept scuzele tale! :)

boss,stiu f bine ce inseamna full,dar alea sunt individuale repet,am avut peste 30 bmw-uri e36,ii mai trebuia feamuri spate,trapa,scaune incalzite,pilot,parctronik,senzor lumini,scaune el,dar repet,nu prea exista asa ceva,sa le aiba chiar pe toate astea,in cazul in care chiar gasesti,sunt mai mult ca sigur ca pe oala stg fata e trecuta individuala,deci repet,masina full este cu abs,srs,aer sau clima,geamuri el nu neaparat toate 4,minim 2 airbag,computer bord si piele,restul sunt doar pe comanda.chiar te rog sa-mi dai si mie poze cu o pisik cu tot ce ti-am insirat si eu mai sus,eu numai printre ele ma invart si n-am vazut una full asa cum spuneti voi cu absolut tot ce exista,multi ne dorim asta,dar ce are masina asta pe ea eu zic ca este destul,am vrut sa-i pun si pilot automat dar n-am mai avut timp.

imi cer scz,dar nu-mi place sa-mi vb nimeni de sus si sa ma jigneasca atata timp cat masina asta am facut-o din pasiune si nu pt bani.

Edited by preparatu`

Nu suntem la algebra, dar pana la urma ala e pretul final astfel incat masina sa poata fi condusa legal pe strazile din tara asta.

Masina arata bine si nu zice nimeni ca nu te-ai fi straduit sa arate asa, dar accepta si tu cele ce ti-am scris noi mai sus. Crezi ca daca jignesti rezolvi ceva ?

deci eu las la pretz pt fiecare defect gasit,adik 100e parbrizul care sincer este 380ron cu montat si garantie,eu il pun in 100e,reparatia la gaurica aia din scaun cat poate sa coste,100ron,eu pun 50eur sa iasa bine,si daca ii mai gasesti defect,eu pun pretz maxim pt reparatie si vedem unde ajungem.taxa este fix 44mil,1170e calculat la 37mii...daca vine cineva care chiar e interesat si este si pasionat,il vad eu ca este masina visurilor lui,ii fac reducere mare.deci cu taxe si tot poate sa ajunga la un 4600e inm ro.

Edited by preparatu`

Am vazut masina cand era parcata la NFS. (stau in zona)

Era frumoasa atunci , acum arata si mai bine.

Poate ca multi nu inteleg ca cine o vrea o astfel de masina nu cauta e46 la 5000 de euro.

Exista o gramada de masini bune la 5000 de euro dupa 2001 pentru cine vrea masina de zi cu zi , asa ca mai lasati-o cu e46. Decat e46 mai bine e39 , macar stii ca ai seria 5 (daca tot o luati asa)

Treaba e ca fiecare masina isi are undeva acolo proprietarul ei ....

Edited by dangrig

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.