Jump to content

bmw 318 M3 pachet Full option

preparatu`

Recommended Posts

....''inteleg f bine,a spus unul ca am spus full si nu are geamuri spate si incalzire in scaune,optiunile principale pt o masina full este aerul,minim 2 airbag,piele si geamuri fata,restul sunt fitze,dotari individuale pe un e36,masina are tot ce este necesar,nu sunt e46 din 2000 care au optiunile la a mea.PRETUL ESTE DISC nu e batut in cuie asa ca nu mai face calcule ca nu suntem la generala sa facem algebra.''...

cum vine asta ''optiunile principale pt o masina full''?

tovarasu,nu crezi ca e timpul sa terminam cu acest subiect,baga u niste poze cu masina unuia din acest club care este full cu tot ce exista,adik:

clima digitala

4xgeamuri

2xairbag

obc mare

pilot automat

interior piele recaro electric

incalzire in scaune

trapa

asc la buton

magazie cd sau cd

CAND IMI GASESTI MASINA ASTA,TE ROG SA-MI TRIMITI POZE,DAR MASINA SA FIE IN RO,PROP RAMAN SI EU ITI FAC CINSTE CU O STICLA DE JB....EU SINCER N-AM GASIT MASINA ASTA....

Am vazut masina cand era parcata la NFS. (stau in zona)

Era frumoasa atunci , acum arata si mai bine.

Poate ca multi nu inteleg ca cine o vrea o astfel de masina nu cauta e46 la 5000 de euro.

Exista o gramada de masini bune la 5000 de euro dupa 2001 pentru cine vrea masina de zi cu zi , asa ca mai lasati-o cu e46. Decat e46 mai bine e39 , macar stii ca ai seria 5 (daca tot o luati asa)

Treaba e ca fiecare masina isi are undeva acolo proprietarul ei ....

IMI PARE BINE CA SUNT OAMENI CARE GANDESC CA MINE,DECAT UN E46 CHEL SI STOCK SAU BANAL,MAI BINE UN E36 FRUMOS DIN TOATE PCT DE VEDERE,EU SUNT CURIOS DACA E CINEVA AICI CARE NU-I PLACE MASINA ASTA....CE E46 ITI POTI CUMPARA LA 4600-5000E DECAT UN 316 SAU 318 DOAR CU CLIMA SI GEAMURI FATA,CARE SINCER CRED CA BATE DIN TOATE INCHEIETURILE,CARE SIGUR ARE DIFERENTIALUL VARZA CA E BOALA LOR,SI SINGUR MAI BAGI O CARUTA DE BANI IN EL SI TOT NU O SA FIE M-PACHET SI NU O SA FIE FULL ASA CUM SPUN EU.PLUS CA NU SE COMPARA UN E46 CU UN E36 DIN MULTE PCT DE VEDERE.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fiecare e frumos in felul lui! un E46 la nivelul lu' E36-le de-l vinzi tu, cu siguranta ar avea un pret frumusel... lumea-i obisnuita mai nou cu castane si preturi "de criza", deci cred ca ar trebui sa nu te superi daca mai primesti si remarci de acest gen...

Sa ma fac inteles..pentru ultima oara: Nu neg ca ai investit bani si pasiune!Nu neg nici ca nu mi-ar placea o astfel de masina.Nu spun ca e mare pretul,poate eu as fi cerut mai mult chiar daca exita e46 la aceeasi bani.Imi place,insa...si nu mai spun pentru ca am lamurit-o si pe asta. Bafta la vanzare si te rog sa nu mai jignesti aiurea altadata..cu argumente si un ton respectuos le rezolvi pe toate!

Stiu masinuta asta foarte bine,stiu si cum arata cand a adus-o NFS si cum arata acum plus cam tot ce a facut preparatu la ea.

Din punctul meu de vedere masina merita toti banii,chit ca nu sunt fan -sedan.

Sa nu mai zic ca se misca foarte bine cu grupul care la pus Prepa pe ea,cu 1,8 is nu discuta...cred ca se apropie de un 320 cel putin pe demaraj.

Si inca ceva,va rog frumos...nu mai comparati pretul la un e36 aranjat cu pachet M -original,jante,suspensie si ceva dotari cu un e46 la 5-6000 de euro care e aproape chel,motor mic, aproape stock la capitolul modificari.Un e46 decent cred ca incepe de la 8-9 mii de euro...iar un coupe ceva mai sus.

Edited by rwd_cat

http://www.bestauto.ro/bmw/318-i/autoturism/auto/1324147.htm

Ia uite e46 cu paket m cu jante cu interior sport, climatronic cam ce are si e36-le prezentat aici la 5700 negociabil, inmatriculat.

Nu cred ca exista om normal care sa aleaga e36 in conditiile astea.

Eu nu inteleg de ce pe forumul asta nu exista respect.

LASATI DOMNE' OMUL sa-si vanda masina. Pai sigur, ca exista e46, ca plm. Ala e pretul... sunt unii care prefera un e36 in stare ft buna decat un e46 cazut, etc. Mie bordul de e36 vers cu dublu clima si OBC mare mi se pare de 1000000000000000000 mai reusit ca la e46!

Ia uite e46 cu paket m cu jante cu interior sport, climatronic cam ce are si e36-le prezentat aici la 5700 negociabil, inmatriculat.

fiecare cu gusturile lui frate,nu bag pe gat masina nimanui,sunt fan e36 si stiu cat valoreaza un e36 ca al meu,stiu cat valoreaza unul stock,deci pretul corect almasinii mele este 3500 asa cum este neanm.cine doreste asa ceva nu pierde nimik,isi merita toti banii din toate pct de vedere si cu asta cred ca am terminat,parca as fi postat anuntul pe mercedes club si imi spui ca mai bine iti cump un mertz decat un bmw...hai sa terminam cu comparatiile.

auzi domnu` 77NFS,ai uitat ca umblai cu pisik facuta din 3 bucati,care nu mai alegeai nimik din ea si comentezi la masina mea,eu nu stiu cum aveti unii dintre voi tupeul sa comentati masina altuia cand voi umblati cu toate cazanele si le mai vindeti si de bune,l-ai tepuit pe baiatul ala de mi-era mie mila de el...stai frate si veziti de daunele tale la bani de una tzipla si lasa oamenii sa-si vanda masiniile,vezi ca lumea-i mica si prin timisoara sunt mai mereu,bafta.

@ 77 NFS Asa e omule,ai dreptate...nu sunt normal ca prefer e36-le meu decat acel e46.

Sincer ma lasa rece masina care ai aratat-o...si nu o spun cu rautate sau sa atac pe cineva care are e46.Pur si simplu nu imi place e ca si cum as avea un logan.

Pentru mine e46 -trebuie sa fie coupe,6 cilindri,lasat pe burta...

Problema nu e legata de e36...ci de imaginea pe care ne-am format-o asupra acestui model.De cand cu inmatriculatul pe bulgaria toate scursurile societatii o ard in asa ceva,tunarite,tiganite si cum mai vreti spune.Da sa nu uitam ca aceleasi scursuri o ard si in e46 ,e39,x5 si ce mai vreti.

Haideti sa ne separam de asta si sa vedem ca printre noi mai sunt si pasionati de e30 ,e36 si alte modele mai vechi care investesc bani si isi intretin masinile.

Frumoasa masina

Personal decat un E46 cam chel pe la banii aia mai bine un E36 dotat...

si in general...insa multi prefera doar ca e caroseria noua

un E46 la 5000 eu nu o sa arete lla fel de bine cu un E36 in care sau bagat bani si dotari si sa ajuns la 5000 eu

e doar opinia mea :)

succes la vanzare :lol:

auzi domnu` 77NFS,ai uitat ca umblai cu pisik facuta din 3 bucati,care nu mai alegeai nimik din ea si comentezi la masina mea,eu nu stiu cum aveti unii dintre voi tupeul sa comentati masina altuia cand voi umblati cu toate cazanele si le mai vindeti si de bune,l-ai tepuit pe baiatul ala de mi-era mie mila de el...stai frate si veziti de daunele tale la bani de una tzipla si lasa oamenii sa-si vanda masiniile,vezi ca lumea-i mica si prin timisoara sunt mai mereu,bafta.

Pai la care te referi ca am avut si eu vreo 20 de pisicute? chiar nu imi mai aduc aminte, oricum cand vindeam eu pisicute se dadeau pe 5-6000 una adica acum vreo 2-3 ani nu acum .

Edited by 77NFS

Pai la care te referi ca am avut si eu vreo 20 de pisicute? chiar nu imi mai aduc aminte, oricum cand vindeam eu pisicute se dadeau pe 5-6000 una adica acum vreo 2-3 ani nu acum .

aia rosie cu interior gri,ca eu i-am spus la baiat,el chiar nu stia,m-a chemat sa-i vad masina si am vazut instant ce era de capul ei,cu capacul la vanos spart si etc,avea m-pack masina...vezi ca avem multi tov comuni,cunosc si ma cunoaste multa lume in timisoara,nu am combinatii cu masini cu ei ci doar tovarasi de distractie.

Ce se mai cearta lumea asta bai nene... :)

Mie personal imi place masina...DAR, sa o ai doar de plimbare si ATAT !

Si e46 nu se compara cu e36 cum nu se compara cu alta masina..vorba aia : nu te intinde mai mult decat iti e plapuma !!!...fiecare cu ce are !

Bafta la vandut !

Salut,m-am uitat si eu pe aici pe la vanzari sa-mi fac o ideie,cand am vazut masina in poze sa mi se faca rau si m-au luat fiorii,doamne cum ai mers man cu suspensie asta asa joasa,dumnezeule doamne,doamneeee nu imi vine sa cred,pai unde sa mergi cu asa ceva ca iti este teama sa iesi din parcare ca o spargi,dumnezeule sunt socat de-a binelea,pe cuvantul meu iti spun ca nu as pleca cu masina asta 10 metri pt. ca mi-ar fi frica,iti doresc sa gaesti un cumparator,un cumparator care intelege masina asta,interiorul e frumos dar suspensia,suspensia lasa de dorit,mult succes.

NFS,crede-ma ca nu-mi venea sa cred cand am observat-o prima oara,imi ramasese un nod in gat,am zis ca e trucata poza pe calculator,asa ceva mai rar,ce e a mea dar nu...asta e prea de tot,cred ca daca m-asi pomeni cu a mea peste noapte asa as racnii,doamne cum se vede la pragul din fata ai impresia ca se infige asa in pamant,nu,nu,nu,nu gata,gata plec de aici d e pe topicul asta,nici nu mai ma uit la poze ca ma apuca spaima,succes cu vanzarea ,numai bine,sanatate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.