Jump to content

bmw 318 M3 pachet Full option

preparatu`

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daca am spus ca nu te tine nimeni cu forta pe forum inseamna ca ma simt lezat ?! Sau crezi cumva ca ar conta in vreun fel parerea ta despre membrii forumului, pentru mine ? Fii serios. Edited by MihaiC

Daca am spus ca nu te tine nimeni cu forta pe forum inseamna ca ma simt lezat ?! Sau crezi cumva ca ar conta in vreun fel parerea ta despre membrii forumului, pentru mine ? Fii serios.

pai vad ca te bagi in seama !

hai sa nu-i stricam topicul, sunt convins ca ai si tu o pasiune pt asta...

Ti-am vazut masina pe podul grand, chiar arata bine,placut pt. ochi ( nu ca multe alte pisici daramate) CURAT, INGRIJIT, merita banii , bafta la vanzare ... in cazul in care tu erai la volan ....nu ai fata de samsar :) Edited by edy1092

Ti-am vazut masina pe podul grand, chiar arata bine,placut pt. ochi ( nu ca multe alte pisici daramate) CURAT, INGRIJIT, merita banii , bafta la vanzare ... in cazul in care tu erai la volan ....nu ai fata de samsar :)

da eu eram,erai baiatul cu e46 coupe?

Ti-am vazut masina pe podul grand, chiar arata bine,placut pt. ochi ( nu ca multe alte pisici daramate) CURAT, INGRIJIT, merita banii , bafta la vanzare ... in cazul in care tu erai la volan ....nu ai fata de samsar :)

Da

Da

frumos coupe-ul,este singurul model care-mi place,are botul superb,arata f bine si a ta,bafta!

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.