Jump to content

VAND e36 318is impecabil restaurat

Csabessz

Recommended Posts

Vand 318is din anul 1993, stare exceptionala, revopsit, restaurat, schimbat interior, exterior, consumabile, distributia, valvele, etc... geamuri electrice, oglinzi electrice, dublu climatic, cd player, Jante racing dynamics de 17" cu anvelope de 235/40/zR17. Filtru sport K&H, toba sport Royal Wolf. Inmatriculat pe numele meu, acte in regula, la zii. Schimb cu e39 pe motorina, dau diferenta.

Vand 318is din anul 1993, stare exceptionala, revopsit, restaurat, schimbat interior, exterior, consumabile, distributia, valvele, etc... geamuri electrice, oglinzi electrice, dublu climatic, cd player, Jante racing dynamics de 17" cu anvelope de 235/40/zR17. Filtru sport K&H, toba sport Royal Wolf. Inmatriculat pe numele meu, acte in regula, la zii. Schimb cu e39 pe motorina, dau diferenta.

Am uitat sa scriu pretul. :) Este undeva pe la 3600 de euro :lol:

Si scoru cat e? :)

bine ca m-ai intrebat ca altfel am uitat de p ret. undeva in jur de 3600 de euroi :)

mai pun o poza. Na? ce ziceti? o vrea cineva? sau vrea schimb cineva? :)

nu a mai mers schimbul cu e39?

Tipul a plecat in germania, inainte sa ne intalnim. Mi se pare ca ceva nu e in ordine acolo. A zis ca vine inapoi miercuri si ma suna cand a ajuns in tara. Sun curios. Dar totusi daca ne-am inteles ca ne vedem sambata, si a zis ca are ceva treaba si sa ne vedem duminica, si cand l-am sunat duminica dimineata, mi a zis ca a plecat in germania, mi se pare o chestie de obraz...

Daca e pana acolo,putea sa nu iti raspunda la telefon...putina omenie tot a avut

In afara de cotiera,si cd-player,masina arata foarte bine.Multa bafta oricum!

Multumesc. Vroiam sa schimb ambele, dar acuma ca o vind... nu mai are rost.

Unde ai vopsit-o si cat te-a costat ? A iesit bine...

Are tata service de camioane, si are niste baieti de treaba, si este unul care a lucrat la o vopsitorie auto. Si el mi-a facut. Dar nu in cuptor. Intr-o camera ventilata. De costat am luat tot ce trebuia, si el nu mi-a cerut mult. Cam la jumat de pret mi-a iesit, daca as fii dus la vopsitorie auto.

Cat ai mai da diferenta pentru asta ? Daca-ti place evident :) http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry926197

Imi place...... cum sa nu-mi placa o masina ca a ta. E o bijuterie. problema e ca diferenta care ar trebui sa-ti dau tie, as mai lua un 525 din 97, si asa nu prea merita pentru mine. Tu cam la ce diferenta te ai gandit?

Cam 6500 asa..., ca apoi masina ta as da-o unui verisor, mai tinerel, ce-si va putea permite maxim vreo 2500, si aia in rate :lol:. Astfel masina mea as scoate-o pe la 9 mii. Cred ca daca ar fi sa o vand acum cu 9 mii insa, nu stiu daca as da-o :)

Am inteles. E o masina foarte froumoasa, dar din pacate nu pot sa dau 6500 de euro. Imi pare rau. Mersii pentru interes

Csabezz,salut man,ce te mai plictisesti de e36....si acum cateva saptamani ai zis ca ce-ti mai place sa mergi cu ea:),nu te-am crezut dar nici nu te-am contrazis......:),eu unu am fost sincer si am recunoscut ca nu-mi place ca masina,vb. de a mea,pozitie la volan,plasticuri dure,tari si nu mi se par rezistente,cel putin a mea cu suspensie sport e bomboana pe coliva,a-si fi dat-o si eu dar nu am o diferenta cat de cat de bani sa iau o alta masina mai rezistenta,performanta,fiabila,oricum pasionati se gasesc carora le plac dar daca tot o dai si mai ai o diferenta ia o masina dupa anul 2000 mai noua,te salut si bafta la vanzare.

Csabezz,salut man,ce te mai plictisesti de e36....si acum cateva saptamani ai zis ca ce-ti mai place sa mergi cu ea:),nu te-am crezut dar nici nu te-am contrazis......:),eu unu am fost sincer si am recunoscut ca nu-mi place ca masina,vb. de a mea,pozitie la volan,plasticuri dure,tari si nu mi se par rezistente,cel putin a mea cu suspensie sport e bomboana pe coliva,a-si fi dat-o si eu dar nu am o diferenta cat de cat de bani sa iau o alta masina mai rezistenta,performanta,fiabila,oricum pasionati se gasesc carora le plac dar daca tot o dai si mai ai o diferenta ia o masina dupa anul 2000 mai noua,te salut si bafta la vanzare.

Eu nu inteleg de ce nu iti schimbi suspensia sau poate iti place sa ai de ce te plange.

Salut Bogdyy! Eu nu miam schimbat parerea. In continuare tin foarte mult la ea, si imi place tare mult. Motivul pentru care vreau sa o vand, este ca vreau un e39 525, sau un tot un sera 3 dar e46. Chiar o sa-mi para rau daca o cumpara cineva. Dar... asta e trebuie sa evoluez cu timpul. Trebe ceva mai noua. Dar oricum am intentia mai incolo de a cumpara inca un e36, cand o sa reusesc sa strang banii pentru inca una. Dar acuma imi trebuie un diesel, si din cauza locului de munca, pentru ca firma imi plateste numai motorina. Si unblu foarte mult in tara. Cu suspensii poti sa schimb cu cineva, care are suspensie stock, si vrea suspensie sport, daca nuti place. sigur gasesti pe cineva, si mai iei si o diferenta.