Jump to content

idei pt caluti mai multi

bmw318ci

Recommended Posts

Poti incerca niste optimizari. Nu o sa obtii mare lucru dar macar te asiguri ca ai facut tot ce s-a putut pentru a fi in parametrii. Pune un cold air intake, scoate catalizatorul (mai complicat avand sonda lambda si inainte si dupa el. Oricum o poti pacali pe cea din urma). Cu filtrul se va auzi mult mai bine asta e sigur. Dupa toate astea o resoftare. Edited by Taz

cum as putea scoate ceva mai multi cai fara sa pun in pericol functionarea motorului? bmw 318ci e46

mi-o dai mie pe a ta la schimb,plus 2000 de euro,si ca prin farmec ai 231 de cai ''very safe'',dupa aia te duci la userul de pe forum care face ciptuning, cu 200 de euroi in mana,si din nou ca prin farmec,ai 250 de cai si 330 Nm.Nimic mai simplu :)

Edited by dee-low

Poti incerca niste optimizari. Nu o sa obtii mare lucru dar macar te asiguri ca ai facut tot ce s-a putut pentru a fi in parametrii. Pune un cold air intake, scoate catalizatorul (mai complicat avand sonda lambda si inainte si dupa el. Oricum o poti pacali pe cea din urma). Cu filtrul se va auzi mult mai bine asta e sigur. Dupa toate astea o resoftare.

multumesc frumos!...o sa iau in calcul

cum as putea scoate ceva mai multi cai fara sa pun in pericol functionarea motorului? bmw 318ci e46

mi-o dai mie pe a ta la schimb,plus 2000 de euro,si ca prin farmec ai 231 de cai ''very safe'',dupa aia te duci la userul de pe forum care face ciptuning, cu 200 de euroi in mana,si din nou ca prin farmec,ai 250 de cai si 330 Nm.Nimic mai simplu :)

la km pe care i ai tu la masina e putin cam dubios cu datu` banilor...cred ca ar trebui sa vina din partea ta!

Glumesc !

vreau s-o dau pe asta plus 12500 pe un e92

sa vedem ... daca nu poate un m3 e46

Apropo de m3 .... ieri la accidente usoare o spledoare de masina ....avea o vopsea gen crom asa....lovita in fata....era confrate...avea sticker cu bmwclub parca...oricum nr este "dsd"

iti iei alta masina, cu motor mai mare :)

da mi tu bani:))

la km pe care i ai tu la masina e putin cam dubios cu datu` banilor...cred ca ar trebui sa vina din partea ta!

Glumesc !

vreau s-o dau pe asta plus 12500 pe un e92

sa vedem ... daca nu poate un m3 e46

Duma acasa mai tramvai ...

Sau "Glumesc!" se refera la ce am boldat?

PS: nu ma intelege gresit, majoritatea visam .. insa o facem in privat :lol:

Edited by vl4d

Guest poleposition

pui niste duralube sau metabond, am auzit ca pe langa faptul ca innobileaza motorul mai castigi si vreo 5-6 cai :)

asa, apoi filtru sport, tip-uri cromate, toba de galagie si fluieratoare si neaparat emblema de ///M, cat mai multe..

pui niste duralube sau metabond, am auzit ca pe langa faptul ca innobileaza motorul mai castigi si vreo 5-6 cai :)

asa, apoi filtru sport, tip-uri cromate, toba de galagie si fluieratoare si neaparat emblema de ///M, cat mai multe..

Ai uitat leduri si neoane albastre. Alea mai adauga cam 20 cp.