Jump to content

BMW E93 - 320i Cabrio

deldonnes

Recommended Posts

• 5 months later...

pretene kre k ai inteles gresit!! masina e luata in noiembrie 2008 si dak vezi bine primul post e in noiembrie 2009!! si pana in ianuarie cand am spus ca masina a implinit 25000 km a trecut 1 an si 2 luni!! refa calculele

In ceea ce priveste Skoda Octavia, masina are deja aproape 2 ani si da are 50000km!!!

dupa cum am scris si acolo!! octavia e din familie si ne dam mai des cu ea!! bmw mai de weekenduri!!

uite-te la prezentarea masinii unde scrie 2008 :twoup:))))

dar oricum nu kre k tre sa iti dau tie explicatii daca sau unde fac atatia km!!

Cand mai faci calcule data viitoare, intereseaza=te si cand e luata masina, nu doar cand am postat prima oara!!

In cazul de fata m-am inscris in bmwclub la un an dupa ce am achizitionat masina!!

de asemenea!! pe cat de atent ai fost pe vwforum unde ai vzt ca am descris si skoda octavia, pe atat de neatent ai fost la ce am scris in descrierea masinii!!

Daca te uiti bine o sa vezi k in noiembrie 2009 aveam 23000 iar in ianuarie 2010 aveam 25000!!

dak fac un calcul simplu o sa vezi k da mai putin de 1000km pe luna!! putini km din cauza tractiunii spate si a masinii care in conceptia mea trebuie folosita vara!!

Pt mers mai mult iarna ai masina descrisa mai sus!!

km din cauza tractiunii spate si a masinii care in conceptia mea trebuie folosita vara!!

Pt mers mai mult iarna ai masina descrisa mai sus!!

Nu fi chiar atat de agitat ca nu face bine la inima, treaba cu tractiunea spate face rau iarna la BMW este o "conceptie" incredibil de proasta, sistemele active de siguranta din BMW isi fac extrem de bine treaba iarna cu gheata la roata chiar si cu cauciucuri de vara-iarna.

Edited by MscleMike

fara suparare!!! insa nu se compara quattro cu tractiunea spate ( pe zapada)!! poti sa ai tu toate sistemele din lume!!

intradevar vara chiar e o placere sa o conduci!!

referitor la linia plafonului, intradevar arata mai bine la coupe (fara taieturi) insa multi neavizati nu isi dau seama de diferenta!!!

Multi kred k e coupe, insa cand o decapotezi (se schimba situatia)

fara suparare!!! insa nu se compara quattro cu tractiunea spate ( pe zapada)!! poti sa ai tu toate sistemele din lume!!

intradevar vara chiar e o placere sa o conduci!!

referitor la linia plafonului, intradevar arata mai bine la coupe (fara taieturi) insa multi neavizati nu isi dau seama de diferenta!!!

Multi kred k e coupe, insa cand o decapotezi (se schimba situatia)

Ar trebui sa incerci sa conduci Xdrive sa vezi cum e (in comparatie cu Quattro). Asta apropos de sisteme de tractiune. Normal ca nu poti compara tractiune pe 2 roti motrice cu tractiune pe toate 4.

E93-ul este senzatie, mai ales asa alb. Este urmatoarea mea masina, mai mult ca sigur, imi place foarte mult.

Sa le stapanesti sanatos pe toate, si bravo tie ca ti le permiti (sau parintilor), sa treaca pe langa tine fara sa te afecteze parerile invidiosilor.