Jump to content

Stie cineva cum se poate deschide un E60 ?

Recommended Posts

Probabil ca daca avea alta cheie nu mai intreba :)

Stiu ca vazusem mai demult o procedura pe net de deschidere a usii soferului la BMW cu stergatorul. Si daca imi amintesc bine era vorba chiar de un E60 gri.. Caut si revin daca gasesc ceva.

Am avut doua chei. O cheie am pierdut-o si cheia care o foloseam a ramas in portbagaj, pt ca am descuiat portbagajul si am pus bagajele inauntru, inclusiv cheia si apoi am inchis fara sa-mi dau seama capota portbagajului.

Da' de unde stim noi ca nu esti de fapt un hot de masini????????

Nu-i spuneti mah!!!!

Un hot de masini nu statea sa puna intrebari pe forum. Actiona direct.

Edited by 300zxtt

corect :lol:

Din cate stiu eu sunt doua variante.

Prima, e mai complicata si ar trebui sa se faca intr-un service. Se da o gaura mica sub numarul de inmatriculare spate, si de acolo, cumva, se poate deschide portbagajul. Ca sa intri in masina, trebuie sa ai bancheta rabatabila. Tu stii mai bine daca vrei sa ai o mica gaura in spate. Sper ca ce am scris e corect, ca nu ma pricep la chestii din astea :)

A doua varianta, cea mai simpla, este sa spargi un geam. Dar, mare grija care geam. Multi au tendinta sa sparga geamul mic de la usa spate. Dar, acest geam iese dublu ca pret fata de geamul mai mare, pentru ca trebuie lipit, si chitul de lipit costa destul de mult.

E posibil sa gresesc putin in afirmatii, si atunci imi cer scuze. Oricum , trebuie verificat :)

A doua varianta, cea mai simpla, este sa spargi un geam. Dar, mare grija care geam. Multi au tendinta sa sparga geamul mic de la usa spate. Dar, acest geam iese dublu ca pret fata de geamul mai mare, pentru ca trebuie lipit, si chitul de lipit costa destul de mult.

E posibil sa gresesc putin in afirmatii, si atunci imi cer scuze. Oricum , trebuie verificat :)

Spartul geamului e inutil. Bine ca nu l-am spart. Am incercat la cineva care e specializat in chei si in deschisul usilor de la un atelier specializat si mi-a demonstrat ca nu faceam nimic daca spargeam geamul.Ramaneam cu paguga si nu rezolvam nimic, pt ca oricum nu se deschidea masina. Am incercat sa distantez rama superioara a usii si am introdus o sarma lunga si am incercat sa trag de clanta, dar usa nu se deschidea.Se ridica butonelul acela dar usa nimic.

Momentan a ramas ca cel ce se pricepe in asa ceva sa vina maine sis a incerce sa deschida masina fortand yala de la portbagaj.

Sper sa ajute si pe alti propietari de E60 ce am relatat mai sus si sa stie ca spartul geamului nu e solutia rezolvarii problemei doar daca e cumva cheia in masina.

Poate ca asta e unul care vrea sa se perfectioneze....la 10 postari, cate are, banuiala mea e perfect intemeiata.

Nu ai altceva mai bun de facut?

Este un baiat, din Iasi daca imi aduc bine aminte, care are un fel de aparat care deschide usa fara cheie. Cere 150euro de operatie si dureaza vreo ora. Daca esti interesat ma pot interesa mai departe

Mersi de ajutor. Baiatul de la chei mi-a cerut 200ron daca deschide masina. Sper sa o faca maine dimineata.

Edited by 300zxtt

Era pe undeva un video in care se scotea placuta de inmatriculare spate si undeva in lateral se da o gaura cu o bormasina exact cum a spus colegul de mai ssus .Apoi se poate actiona manual portgabajul .Solutia e simpla si poti acoperi apoi orificiul cu ceva silicon sau cu chit auto si vopsea in zona respectiva . Edited by MYX

Spartul geamului e inutil. Bine ca nu l-am spart. Am incercat la cineva care e specializat in chei si in deschisul usilor de la un atelier specializat si mi-a demonstrat ca nu faceam nimic daca spargeam geamul.Ramaneam cu paguga si nu rezolvam nimic, pt ca oricum nu se deschidea masina. Am incercat sa distantez rama superioara a usii si am introdus o sarma lunga si am incercat sa trag de clanta, dar usa nu se deschidea.Se ridica butonelul acela dar usa nimic.

Momentan a ramas ca cel ce se pricepe in asa ceva sa vina maine sis a incerce sa deschida masina fortand yala de la portbagaj.

Sper sa ajute si pe alti propietari de E60 ce am relatat mai sus si sa stie ca spartul geamului nu e solutia rezolvarii problemei doar daca e cumva cheia in masina.

daca spargi geamul apesi apoi pe butonul de inchis/deschis( este sub semnalizare ) de la centralizata si iti descuie si portbagajul, ce zici?

si cred ca acolo ai tu cheia.

Edited by baronu25

Scoti rama cauciucata de la unul din geamuri si bagi o rigla sau ceva asemanator, cu care impingi in cablul care leaga manerul interior de yala. Asta daca are asa ceva E60. Asta se poate vedea in Bentley sau pe realoem.

nu mai e ca in filme , tehnologia a evoluat . exista un fel de perna care se baga intre chedere in partea de sus a usii si se umfla . se cracaneaza rama usii si poti sa bagi mana sa apesi pe butonul ptr deschidere din bord . asa a deschis un prieten un e 60 daca prinzi si tragi tare de rama de usa in partea de sus si poti sa apesi apoi cu ceva pe butonul de inchidere centralizata se deschide masina . el cel putin asa a facut si a mers .

daca spargi geamul apesi apoi pe butonul de inchis/deschis( este sub semnalizare ) de la centralizata si iti descuie si portbagajul, ce zici?

si cred ca acolo ai tu cheia.

baronule...ma omori :) :lol: :) :)

cu adevarat o remarca inteligenta :D

@300zx...ar trebui sa functioneze asa....si cred ca e cea mai ieftina varianta (un geam e vreo 300 ron, cred, si cu montajul probabil ca gasesti tu pe cineva).....daca te apuci de bagat chestii prin ea...sarme, etc...risti sa strice altele....si pretul ar putea fi usturator.

sa cauti cea mai buna varianta pentru tine...si sa ne spui si noua

succes

Am rezolvat problema cheii. Am deschis pana la urma portbagajul, dupa ce ne-am chinuit cateva ore.

Un sfat catre propietarii de E60.Spargand geamul nu se rezolva nimic. Pt ca sistemul de inchidere nu mai permite deschiderea usilor din interior dupa ce masina a fost armata cu telecomanda.

Cine spune ca a deschis asa masina exagereaza.Am incercat si cu datul unei gauri in portbagaj pt actionarea tijei ce deschide broasca, dar am constatat ca nu exista nici o tija.

O seara buna sa avem.