Jump to content

Vand /SCHIMB E36 FACELIFT E46 -6000 euro-

e30-DPX

Recommended Posts

masina este cea din poza sunt foarte multe detalii de spus despre ea , sunt propietar fabricatie 97, dublu climatronik, 4 geamuri el, alarma cu pager viper, piele racaro la interior, ceasuri cu inele ,volan schibmator M3, foarte intretinuta masina , suspensie sport, toata articulatia fata M3 si directia, discuri frana noi notue +placute, garantez pt masina

se vinde fara hardtop si jante

NU MAI ARE MOTOR masina

PRET :6000 euro fara MOTOR JANTE SI HARDTOP

pt un pret suplimentar se pot vinde si jantele si hardtopul

tel:0761 335 155

ACCEPT VARIANTE

post-10403-1258646435_thumb.jpg

post-10403-1258646447_thumb.jpg

post-10403-1258646460_thumb.jpg

post-10403-1258646470_thumb.jpg

post-10403-1258646492_thumb.jpg

post-10403-1258646496_thumb.jpg

post-10403-1258646503_thumb.jpg

post-10403-1258646508_thumb.jpg

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

masina este cea din poza sunt foarte multe detalii de spus despre ea , sunt propietar fabricatie 97, dublu climatronik, 4 geamuri el, alarma cu pager viper, piele racaro la interior, ceasuri cu inele ,volan schibmator M3, foarte intretinuta masina , suspensie sport, toata articulatia fata M3 si directia, discuri frana noi notue +placute, garantez pt masina

se vinde fara hardtop si jante

NU MAI ARE MOTOR masina

PRET :6000 euro fara MOTOR JANTE SI HARDTOP

pt un pret suplimentar se pot vinde si jantele si hardtopul

tel:0761 335 155

ACCEPT VARIANTE

tare rau, bafta la vanzare

Edited by Alex Iulian

6000 cu tot cu motor si hardtop poate.

Si NUMAI daca era un motor mare, ce motor a avut masina? ce e in acte masina?

Ce nesimtire frate... pai cum naiba sa ceri banii aia pe un rahat de carcasa de tabla?

motor nu, hardtop nu,jante nu... :)) hai sa râdem...

pai ia sa vedem, caroseria aia si interiorul, tine de maxim 2000. DACA MASINA E INSCRISA.

Parca vad ca e toata facuta din bucati, si eliminate anumite chestii importante, cum ar fi airbag-uri, etc.

GET REAL, OR GET A LIFE.

Si eu am bagat multi bani in e36, insa nu m-as gandi sa-i scot la o eventuala revanzare.

Acum am vazut ca NU ai pus poze cu interiorul...daca aveai cu ce sa te mândresti acolo, puneai vreo 5 poze... oare si e36-le asta are ce arata numai la exterior? Ai ochiuri de aragaz?

Edited by roco123

Bai, masina nu arata rau, parerea mea, desi e cel putin...ciudatica, dar faza cu vand fara motor, jante si hardtop... NO COMMENT! :lol: Cum :) "vand masina fara motor, fara roti, fara acoperis"... :) Pai ce pana mea vinzi, aia mai e masina? :)

Aaa, si faza cu "garantez pentru masina", pentru ce naiba sa garantezi, pentru tabla si vopsea?

dk vreau sa cumpar masina cu o iau de acolo?

sa zicem ca fara hardtop e ok,cu toate ca putea sa-i faca poze doar cu "mocheta", fara sa mai arate hardtopul!

daca vreau sa ma duc sa iau masina, trebuie sa vin cu roti si motor de acasa? sau vin cu platforma dupa mine,dar trebuie sa aibe si macara...si 4 sticle de lapte sa am pe ce s-o asez!!!

in cazul asta sa gresit sectiunea...asta nu se mai poate numi masina..

trebuia postat la vanzari piese sau auto fun...

nu pot sa cred ca s-a ajuns la asa ceva pe acest site atat de strict!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.