Jump to content

Cumpar E39

daniwmk

Recommended Posts

Ofer intre 9.000 si 11.000 euro pe un e39 (525d/530d).

Caut de aproape 1 luna timp in care am vazut 6 masini din care doar una (525da pachetM) era in stare foarte buna asa cum imi doresc eu dar din pacate s-a vandut cu cateva ore inainte sa ma duc eu cu banii ... :)

Ma intereseaza sa aibe neaparat urmatoarele dotari:

-pachet M interior si exterior

-scaune electrice incalzite din piele sau alcantara (culoare negru sau gri)

-trapa electrica

-xenon de fabrica

-pilot automat

-climatronic

-navigatie

-cutia steptronic

Reprezinta un plus:

-carte service

-un rulaj mic sub 150 mii km dar reali nu "pe bord"

-webasto

Starea tehnica si estetica sa fie "perfecta" nu cumpar daune totale refacute sau masini cu probleme tehnice.

Cumpar masina doar dupa o testare in service.

Nu ma intereseaza masini tunate sau modificate in vreun fel.

Daniel

0729013014

la banii astia nu poti cumpara decat e39 si e39 diesel fara 200000 km nu mai gasesti (nu de alta da are anii..),deci chestia aia cu 150000 km poti s-o iei jos

cum adica "la banii astia nu poti cumpara decat e39" ???

"e39 diesel fara 200000 km nu mai gasesti (nu de alta da are anii..)" :))

si ce legatura au anii cu numarul de km ?

stiu ca majoritatea au peste 200 mii km dar ... exista si masini cu km mult mai putini una din ele era cel pe care l-am ratat ... 525da din 2002/7

avea 117 mii km (in cheie/calc de airbag-valori reale etc ...) cu carte service completata in franta pana in 2006 si din 2006 pana in 2009 in romania

a fost adusa de un marinar din franta cu 88 mii km si omul a mers foarte putin cu ea (nu avea cand fiind pe mare) si facea ~7 mii km pe an si cate o revizie de fiecare data in luna octombrie cand se intorcea din voiaj

am mai vazut un 530da cu 152 mii de km fabricata 01/2002 cumparata in 08/2002 din romania dar schimbase 3 propeietari si nu a avut o viata usoara -uzat rau la interior scaun sofer si volan ,revopsita prost (probabil de un service de colt de strada)

adica nu te poti gandi la e60,la asta ma refeream cu e39,cat despre km "sweet dreams" ,calculeaza si tu cati km face in medie o masina normala (diesel)pe an inmulteste cu vreo 7 si vezi ce iese; asa povestind iti fac si masina mea cu 30000 km dc vrei carte service tot daca asta vrei; e doar o atentionare! asta nu inseamna ca dc gasesti una cu 400000 km e proasta,poate chiar mai buna decat una la 150000,starea tehnica conteaza!!

pai nici nu imi doresc e60 de aia vreau sa cumpar e39

am mers cu ambele modele si imi place mai mult e39 (interior mai ales) plus ca noul design al bmw aduce cu masini japoneze ... nu e neapart urat dar nu e pe gustul meu

bine domnule toate au 200+ mii de km ... esti multumit ?

ma duc sa ai spun lui tata ca trebuie sa mai adauge vreo 200 de mii de km la masina lui din 2004 cu care a facut aproape 70 mii km :))

Dani ,vrei cam multe la bani astia e adevarat ca au ajuns de nimic masinile astea dar nici asa ,cat despre km niciodata nu vor fi adevarati la 100k!

nu vreau sa par nesimtit mai ales ca sunt nou pe forum si nu ma cunoaste lumea dar nu ma pot abtine sa nu te intreb tu ai dormit pana acum?

cu 11-12 mii euro iti cumperi oricand un e60 inmatriculat in RO (2.2/2.5 benzina si 2.5 diesel) si in stare cat de cat ok

te poti uita pe autovit sunt sigur ca o sa gasesti cel putin 20 cu pret intre 11 si 12 mii

iar cu 13 mii si-a luat un prieten 530d din 2005 ... cu care am si mers si vreau sa spun ca este f ok masina pentru cei 190 mii km pe care ai are

dupa parerea mea 11 mii e un pret foarte bun ptr un e39 in conditiile actuale de piata si vechimea pe care o are modelul ...

cam cat crezi ca valoreaza un e39 in stare f buna si cu f multe dotari ?

poate am gresit eu ...

am vazut masina ta si pe autovit si mi se pare ceva ciudat la ea ... nu stiu sa iti zic ce

probabil de la semnalizarile portocalii

vopseaua este originala sau a fost revopsita ?

astept niste poze de la cineva cu care am mai vorbit din valcea si daca plec weekendul asta sa o vad iti dau tel sa trec sa o vad si pe a ta

am vazut masina ta si pe autovit si mi se pare ceva ciudat la ea ... nu stiu sa iti zic ce

probabil de la semnalizarile portocalii

vopseaua este originala sau a fost revopsita ?

astept niste poze de la cineva cu care am mai vorbit din valcea si daca plec weekendul asta sa o vad iti dau tel sa trec sa o vad si pe a ta

Masina este revopsita.In urma cu o luna am avut un incident soldat cu zgarieturi pe partea stanga,fara nimic infundat,si am revopsit toata partea stanga.Am si un topic cu patania de atunci.Oricum masina poate fii testata oriunde doresti si in orice fel doresti.Farurile in cazul in care nu voi vinde masina le voi schimba cu unele cu semnale albe pana atunci asta e masina.Pot spune ca in stare mai mult decat perfecta.Multa bafta!

• 1 month later...
ma duc sa ai spun lui tata ca trebuie sa mai adauge vreo 200 de mii de km la masina lui din 2004 cu care a facut aproape 70 mii km :lol:)

nu se poate, nu sunt km reali...

:)

dece spui asta ?! eu am 165.000 reali la 2000 fabricatie iar mama are masina din 2005 cu 22.000 de km ( nici eu nu as crede asta daca as vedea in alta parte :) ) dar asa e

a mea are 183ooo si sunt reali, ca de la 80 000 a fost in romania , si eu am luat-o de la nasul meu, deci chir sunt reali....si masina e din 1999....iar socrul meu are masina de 3 ani si are 4300km...( nu intram in detalii aici)...

e destul de greu de gasit ceea ce vrei tu...o masina cam cum vrei tu a avut un coleg de forum , dar din pacate a facut-o dauna totala...cred ,fara invidie, ca era cel mai frumos e39 pe care l-am vazut...cei mai vechi pe forum stiu la cine ma refer...

multa bafta la cautare...sa stii insa ca nu km sunt importanti ci felul cum au fost ei facuti....una sunt 300000 afara pe autostrada si alta 150000 dar facuti vreo 50000 in bucuresti prin gropi....

multa bafta oricum

Dani ,vrei cam multe la bani astia e adevarat ca au ajuns de nimic masinile astea dar nici asa ,cat despre km niciodata nu vor fi adevarati la 100k!

nu vreau sa par nesimtit mai ales ca sunt nou pe forum si nu ma cunoaste lumea dar nu ma pot abtine sa nu te intreb tu ai dormit pana acum?

cu 11-12 mii euro iti cumperi oricand un e60 inmatriculat in RO (2.2/2.5 benzina si 2.5 diesel) si in stare cat de cat ok

te poti uita pe autovit sunt sigur ca o sa gasesti cel putin 20 cu pret intre 11 si 12 mii

iar cu 13 mii si-a luat un prieten 530d din 2005 ... cu care am si mers si vreau sa spun ca este f ok masina pentru cei 190 mii km pe care ai are

dupa parerea mea 11 mii e un pret foarte bun ptr un e39 in conditiile actuale de piata si vechimea pe care o are modelul ...

cam cat crezi ca valoreaza un e39 in stare f buna si cu f multe dotari ?

poate am gresit eu ...

Domnu, tu ai vazut ce lista de optiuni vrea omul ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.