Jump to content

pe e46 diesel se poate pune blocant?

clim3bmw

Recommended Posts

Ce discutii... :)

318d 116hp + soft safe = 150hp, + soft race = 180hp, + turbina de 320 si injectoare = 200hp

Mda,...turbina,injectoare,soft race,diferential=bani aruncati la gunoi!Cu banii investiti+masina vanduta iei direct un 325i,328i sau un 330i E46 si gata!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am raspuns asa, crezând ca initiatorul topicului e inca unul din aceia care si-au luat 316-318 si se cred zmei.

Se pare ca m-am inselat, my bad.

Un blocant ajuta extrem de mult si in viata de zi cu zi, pe gheata, noroi, nisip.

La open, cand o roata pierde aderenta, se invarte in gol si nu mai iesi...

La blocant, chiar daca o roata pierde aderenta, ai cealalta care te scoate la liman.

Pe scurt, am iesit de unde prieteni cu grup open n-au iesit, am urcat unde aceasi oameni n-au urcat, in aceleasi conditii de vreme, gume, etc.

Singura problema care poate interveni, daca ai motor peste 200 de cai, e ca-ti fuge curu mult mai repede, in curbe... mai ales in curbe, fara accelerari, te intorci de nu te vezi :))

robytza, nu am 400 de cai, insa e foarte posibil sa-i primesc.

Cred ca softarea aia nu ti-a facut bine.. :lol:)

Tii minte e36 ala ce a trecut la 200 pe langa tine? trece si acum. :)

Edited by roco123

[quote name='leduri' date='20/Nov/2009, 19:12' post='925608

apropo de motor...se vede k nu le ai si vorbesti degeaba ! 318d si 320d este 90% la fel !! 1951 si 1995 cmc ( aproximativ ~ deci tot 320 este )

nici tu nu prea le ai .....

318d si 320d (2003+) au motor M47N de 1995 amandoua..... diferenta de putere e din turbina si programarea injectoarelor...(partea electronica)...

320d 150hp + soft safe = 180hp, + soft race = 200hp

318d 116hp + soft safe = 150hp, + soft race = 180hp, + turbina de 320 si injectoare = 200hp

valori care vor fi reale si pe dyno...

si la 150 hp te boti bucura si te poti juca cu un blocant ... nu spectaculos... dar...

Eu cred ca daca mai pui si un filtru sport, un eleron si scoti toba ajungi lejer in 280 de cai... Mai pui si emblema de ///M si AIA E... sau poate Alpina...

Tragi frumos un colant "carbon" pe capota (20 de cai) si te-ai scos in 300...

Bun si "EFTIN".

Dar sunt off-topic.

Eu cred ca se poate pune blocant pe masina ta. Cred ca se poate pune si parchet in portbagaj si tzigla pe acoperis si pe orice masina.... Nu vad de ce nu s-ar putea...

Deci raspunsul este : Da. Se poate.

Chiar nu vreau sa sune urat ce am spus. Fiecare isi pune ce isi doreste pe masina. Nu vreau sa te superi.

Tehnic chiar cred ca e posibil ce vrei tu.

Ce am scris mai sus e o exagerare a celor afirmate pe acest topic... Nu cred ca se castiga asa usor caii putere...

Bafta cu proiectul tau.

Edited by Rin_Tin_Tin

eu tot ce doresc la aceasta masina sa consume fff putin ( ex. cu 330ron am facut 1750km - turul romaniei ~ ) si sa ma dau si un pic cu el de fund sau un cerc...chiar daca e 318d cu 116cp !!! este ff bun si la viteza - 210 max la 4100rpm - si consum 8~9% !

nu sunt genu de "racer" sa ma dau cu ea la curse legale-ilegale... nu sunt genu teribilist...nu imi place sa ma laud k am BMW si alte alea....vreau doar sa stiu daca se poate pune asa ceva sa nu mai se invarta doar o roata cand mai ai si u chef de nebunii...

M-ar interesa daca se poate sa imi spuna si mie cat m-ar costa si in ce ar costa acest moft al meu ! Multumesc !

Se poate, ĂŽnsĂŁ costĂŁ vreo 2000 €.

Da' de ce costa 2000 de euro ? Atat e un blocant de e46 din dezmembrari ? Pe ce dracu iti bazezi afirmatiile ????

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...M3-7906411.html

Asta vinde blocant de M3 E46 cu 350 de euro !!!!

Anunt complet:

Vand blocant OEM ptr Bmw M3 E46 impreuna cu flansele de planetare.

Piesa este in stare buna de functionare cu uzura medie si are aprox 40k km.

Produsul este FOLOSIT

Pret: 350 EURO

Date de contact:

Telefon :0756665309

Email :papusica12345@yahoo.com

Judet: Bucuresti

Vezi că eşti cam nervos, poate faci un preinfarct....

1. Ăţi dai seama ce rapoarte are un diferenţial de M3 E46 şi cum se va comporta un 318d cu diferenţial de M3?

2. Acela este un preţ foarte mic şi dubios, s-ar putea să aibă probleme diferenţialul.

Eu am cumpărat acum un an şi jumătate un diferenţial sh pentru maşina mea şi am dat 800 €, am primit şi garanţie de 6 luni.

Un diferenţial de M3 ĂŽn stare foarte bună ar trebui să costă minim 500 €, nimeni nu-l vinde pe 350 €.

Eu mă refeream la diferenţialele autoblocante aftermarket fabricate special pentru E46 non-M, cu un diferenţial de M3 nu prea ai ce face pe 318d, de fapt nici nu cred că-l poţi monta măcar.

Edited by Ciupanezu

e46 NU a avut blocant de fabrica pe nici o motorizare.

m3 e altceva, si nu cred ca ar fi prea indicat un diferential de m3 pe 318. iar un dif LSD aftermarket pentru e46 e minim 1500 de dolari in state.

de unde putem sa tragem concluzia (parerea mea) ca nu se merita sa dai 1500 pe un blocant pe care sa il pui pe o masina de 116 cai, doar ca sa poti de 3 ori pe an sa te dai de fund cu ea. avantajul 318d-ului este consumul, si genul asta de investitii racing mi se par o aberatie cand e vorba de o masina economica. daca era dusa la vreo 180 de cai mai era ceva, dar asa.....mi se pare doar un moft, de care nu prea poti nici macar sa te bucuri, in cazul investitiei

e46 NU a avut blocant de fabrica pe nici o motorizare.

m3 e altceva, si nu cred ca ar fi prea indicat un diferential de m3 pe 318. iar un dif LSD aftermarket pentru e46 e minim 1500 de dolari in state.

de unde putem sa tragem concluzia (parerea mea) ca nu se merita sa dai 1500 pe un blocant pe care sa il pui pe o masina de 116 cai, doar ca sa poti de 3 ori pe an sa te dai de fund cu ea. avantajul 318d-ului este consumul, si genul asta de investitii racing mi se par o aberatie cand e vorba de o masina economica. daca era dusa la vreo 180 de cai mai era ceva, dar asa.....mi se pare doar un moft, de care nu prea poti nici macar sa te bucuri, in cazul investitiei

Ma da rau esti... :) Daca omu vrea, sa-si puna, ca nu prea are ce face cu autoblocant asta e partea a doua

Edited by CatuXXX

Se poate, ĂŽnsĂŁ costĂŁ vreo 2000 €.

Da' de ce costa 2000 de euro ? Atat e un blocant de e46 din dezmembrari ? Pe ce dracu iti bazezi afirmatiile ????

Anunt complet:

Produsul este FOLOSIT

Date de contact:

1. ala nu se potriveste pe E46 non-M

2. pretul e dubios de mic.. un LSD de E36 e 2-300E

3. sa presupunem ca reusesti sa-l montezi pe 318d, o sa ai treptele foarte scurte si o sa iei viteza maxima mult mai mica.

Se poate, ĂŽnsă costă vreo 2000 €.

Anunt complet:

Produsul este FOLOSIT

Date de contact:

1. ala nu se potriveste pe E46 non-M

2. pretul e dubios de mic.. un LSD de E36 e 2-300E

3. sa presupunem ca reusesti sa-l montezi pe 318d, o sa ai treptele foarte scurte si o sa iei viteza maxima mult mai mica.

"2. pretul e dubios de mic.. un LSD de E36 e 2-300E "

Si ce ? Asta de E46 e din aur ? De mult E46 nu mai e model nou... De ce ar trebui sa fie mai scump de 350 ?

@ciupanezule tu le stii pe toate... Numai ce spui tu e corect si ai argumente pt orice. Ce-i drept nu convingatoare dar ai...

Daca spui tu ca e putin ar trebui sa-l sunam pe-ala de vinde diferentialul sa-i zicem ca la solicitarea publicului pretul trebuie marit.

Edited by Rin_Tin_Tin

tocmai acum ma uit pe carfolio.... Stai sa le compar si o sa-ti zic...

Da . E cum spune florin83

Are 2.47 dieselul iar M-ul are 3.62 :)

Deci va fi extrem de nerv in demaraj 318d cu diferentialul autoblocant de M :lol:

Imi schimb afirmatiile anterioare :) .... merge misto un dif blocant si pe 318d chiar daca are cai putini :)

Are cuplu misto ca e diesel deci va fi senzatie pana la 100-120 :D

:)

Totusi 350 de euro pt un blocant de E46 imi pare un pret corect nu mic.

Edited by Rin_Tin_Tin

...sa inteleg k pan ala urma nerge pus orice dif de e46...sau nu??\

v-am spus ... nu ma intereseaza caii putere, demaraje...doar sa imi traga aman2 rotile...

pana la urma cam cat ar costa?

am vzt k merge pus( numai din auzite :)) ) dar nu sa am 4000rpm cu 140h k mai bine ma las pagubash...

Tot ce as vrea e sa traga aman2 rotile si sa ramana la fel rpm si viteza ...de ce nu si consumul :)) ...

Exista asa ceva? chiar nu stiu nimeni ceva concret? din cate vad nu prea sunt multi care LE AU INTRADEVAR CU BMW-urile !!! :) :lol:

p.s. - si sa nu dau 1000e pe unu !!! :D de 1000e mai bine ma joc asa cu ea...pe ud , pe praf , pe cubica sau pe zapada :) k tot vine iarna !!!

Edited by leduri

tocmai acum ma uit pe carfolio.... Stai sa le compar si o sa-ti zic...

Da . E cum spune florin83

Are 2.47 dieselul iar M-ul are 3.62 :)

Deci va fi extrem de nerv in demaraj 318d cu diferentialul autoblocant de M :lol:

Imi schimb afirmatiile anterioare :) .... merge misto un dif blocant si pe 318d chiar daca are cai putini :)

Are cuplu misto ca e diesel deci va fi senzatie pana la 100-120 :D

:)

Totusi 350 de euro pt un blocant de E46 imi pare un pret corect nu mic.

Nu cred cĂŁ-Ăži dai seama ce ĂŽnseamnĂŁ un diferenĂžial de M3 pe un 318d.

Ai demaraj bun pânã la 100 ºi dupã s-a terminat.

DiferenĂžialul nu este pus la miÂşto, este pus de ingineri pe baza unor calcule.

Ăi se pare un preĂž corect pentru cĂŁ nu Âştii deloc piaĂža.

Un diferenĂžial autoblocant pentru un E30 sau E36 este 200 €.

Peste cap se duce totu ... luand in vedere faptul ca pe autostrazi viteza maxima (legala) daca nu ma insel e de 130 km/h ar prinde bine toti proprietarii de diesel-uri sa isi monteze diferentiale de M3 ... nu de altceva dar sa nu mai prinda viteze mai mari decat cele constructive :lol:

Topic-ul acesta chiar e hazliu ... omul vrea sa ii traga amandoua rotile cu orice chip :)

Solutii:

1. E36 cateva au LSD parca din fabrica

2. un sistem xdrive pentru tractiune integrala

3. ceva M3 care sa aiba si diferentialul echipat :)

Edited by BeRnEk

Si ca idee imi poate spune si mie careva cam cat costa un diferential binenteles fara planetare pt un 318d ???

Ca idee in caz ca ma lasa sa stiu la ce sa ma astept ???

Sh binenteles !!!

nu spera sa "bagi" planetare de 318d in diferentialul de M3...nu am studiat problema da-s 99.99% sigur ca nu merge...cal mai probabil difera numarul de caneluri si grosimea planetarei...