Jump to content

BMW ruleaza

SpeedMaster

Recommended Posts

Salutare voua!am un amic care este fan "chinezarii" mai precis totyota supra si nissan skyline!rivale directe cu al nostru M3 la categoria tunning si curse ilegale! colegul meu nu vrea sa priceapa k bmw este o masina de putere PURA si nu de tunning iar cand vine vorba de tunning costa mai mult pa bmw pt k este de calitate!!imi arata filmulete cu supra la 1400 de cai la 2000 de cai in fine.....stie cineva o putere mai mare de 750 de cai pe un bmw?? in afara de M5-ul ala care are 1033~~ va multumesc!!! :blink:

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

M3 E36 1001HP cauta ca sunt si filmuletze pe net cu el.. un model rosu.. sunt sigur ca mai sunt si altele dar trebuie sa ai rabdare sa cauti.. am auzit ca la rusi sunt bmw-uri f performante si fenomenul de tunning al motoarelor este foarte dezvoltat la ei..

Te contrazic SpeedMaster!BMW urile sunt atat de tipice incat pur si simplu ne am saturat de ele.Si nici n are rost sa mai vb de tuning pt k sunt foarte scump de tunat si rezultatele sunt dezamagitoare.Sub nici o forma potentialul de tuning si senzatiile pe care le ofera un BMW M3 nu se pot compara cu cele ale unor legende precum Toyota Supra&Nissan Skyline care sunt adevarati idoli pe merit.Asa ca mai gandeste te cand zici ca un BMW e mai ca aceste 2 masini in materie de tuning!

pt mine bmw are si el un suflet;nu se rezuma doar la curse si la sute bune de cp,mie unu imi da un feeling placut cand conduc un bmw.

mai am un ford xr4*4 de 150cp,care e mai puternic practic ca si 5eru meu,dar cum stau in ala si cum stau in bmw...

TurboBower.....ce sa zic....la fel zice si colegul meu....dar EU NU ZIC CA SUPRA SI SKYLINE nu sunt legende si k nu se tuneaza mai usor si cu bani mai putini pui mai multi cai p ele decat pui pe un BMW dar niciodata toyota sau nissan nu va avea istoria si nici prezentul lui BMW nu zic k nu au vanzare si nu au masini si nu sunt tari si lideri in anumite segmente de piatza dar deja intram in alte discutzii :blink:

Te contrazic SpeedMaster!BMW urile sunt atat de tipice incat pur si simplu ne am saturat de ele.Si nici n are rost sa mai vb de tuning pt k sunt foarte scump de tunat si rezultatele sunt dezamagitoare.Sub nici o forma potentialul de tuning si senzatiile pe care le ofera un BMW M3 nu se pot compara cu cele ale unor legende precum Toyota Supra&Nissan Skyline care sunt adevarati idoli pe merit.Asa ca mai gandeste te cand zici ca un BMW e mai ca aceste 2 masini in materie de tuning!

94635[/snapback]

Cine s-a saturat de BMW? :blink:

Ai condus un BMW-M3 ?O Supra sau un Nissan Skyline?

Vad ca esti informat despre masini foarte scumpe,ce masina conduci?

Sper ca nu vorbesti din ce ai citit in reviste....

Cine s-a saturat de BMW? :)

Ai condus un BMW-M3 ?O Supra sau un Nissan Skyline?

Vad ca esti informat despre masini foarte scumpe,ce masina conduci?

Sper ca nu vorbesti din ce ai citit in reviste....

94700[/snapback]

Subscriu.

Asa pot sa iti fac si eu niste comparatii, dupa cum mi s-au parut mie masinile in NFS Underground. :)

....ca altfel nu am condus nici una dintre ele.

:blink:

Subscriu.

Asa pot sa iti fac si eu niste comparatii, dupa cum mi s-au parut mie masinile in NFS Underground.      :)

....ca altfel nu am condus nici una dintre ele.

:blink:

94712[/snapback]

Shi oricum, chiar in NFS Underground, PRETUL CEL MARE, chestia pentru care luptzi tot jocul, este tot un BMW :)

94635[/snapback]

iti dai seama k esti mancat aici....e un forum BMW...Poti sa spui tu ce vrei k noi vom avea tot timpul ceva de spus in contradictoriu. Stii ce se spune : "fiecare mama isi apara puiul"....discutia o vad inutila in continuare, oricum nu o sa convingi pe nimeni cu "corciturile alea asiatice" :blink::)

Toate cele bune

Bineinteles ca aproape toti de aici vor sustine BMW M3 in lupta cu japonezele,dar vreau sa precizez ca cei care fac Supra "chinezarie" sau "corcitura asiatica" habar nu au de masini si vorbesc si ei asa ca sa se afle in treaba.Supra e una dintre cele mai respectate masini in strainatate pt ce poate sa faca eu personal am 2gb de filme cu Supra in care face orice.Nu exita masina tare sau motocicleta pe care Supra sa nu o termine si sunt sute de filme dedicate acestei masini si multi inca mai plang ca productia s a terminat in 1998.Daca nu va place aceasta masina v as ruga macar sa o respectati!Insa sunt sigur ca dupa ce ati vedea toate filmele pe care le am v ati schimba parerea si ati lasa deoparte "masiniile de familie" fara nici o personaliate pe care le vezi de sute de ori pe zi prin Romania conduse de tigani si alte personaje.Va multumesc!Si sa aveti o zi buna!

post-1820-1150447850.jpg

... cei care fac Supra "chinezarie" sau "corcitura asiatica" habar nu au de masini si vorbesc si ei asa ca sa se afle in treaba...

94750[/snapback]

Supra e o mashina marfa, cinstit vorbind... Imi place shi mie mult.

Insa ce nu imi place e ca Toyota a dat-o in balarii. De ce nu se mai fabricia NICI o mashina sport la ei? Ce dreaq s-a intamplat cu ei? Toate mashinile arata fade, lipsite de cea mai mica urma de personalitate...

La BMW nu te rezumi la o singura mashina produsa de ei. Tot ceea ce fac, in ansamblu (poate un pic seria 1 ma dezamageshte), urla in gura mare "CLASAAA"... Shi nu in ultimii ani, ci din totdeauna...

Bineinteles ca aproape toti de aici vor sustine BMW M3 in lupta cu japonezele...

94750[/snapback]

Uite, eu in lupta asta o sa tzin cu japonezele:

Se da un M3 nou noutz. Cu ce mashina de la Toyota nou noutza vrei sa se bata? Zi tu.

Sau, apare in curand M3 E90. Cu cine se va bate de la Toyota?

Edited by MuadDib

MuadDib eu nu zic ca Toyota face masini extraordinare.Mie personal in afara de Supra MKIV nu mi place nici o alta masina de la Toyota,nici macar Celica.As alege oricand un M3 in favoarea la o Celica.Clar BMW face masini mai bune decat Toyota si Nissan dar aici era vorba de duelul Supra vs M3 pt "Ultimate Streetracing Machine" si nu cred ca M3 are vreo sansa aici!Dar,probabil ca masini stock amandoua este mai placut un M3 in viata de zi cu zi asta si pt ca este muult mai nou si beneficiza de caliate germana dar in lumea curselor ilegale,a respectului si a senzatiilor Supra este muult peste M3 atat ca look cat si ca performante.Dar e bine ca unii respecta adevaratele legende deoarece si eu respect M3!

Guest poleposition
Bineinteles ca aproape toti de aici vor sustine BMW M3 in lupta cu japonezele,dar vreau sa precizez ca cei care fac Supra "chinezarie" sau "corcitura asiatica" habar nu au de masini si vorbesc si ei asa ca sa se afle in treaba.Supra e una dintre cele mai respectate masini in strainatate pt ce poate sa faca eu personal am 2gb de filme cu Supra in care face orice.Nu exita masina tare sau motocicleta pe care Supra sa nu o termine si sunt sute de filme dedicate acestei masini si multi inca mai plang ca productia s a terminat in 1998.Daca nu va place aceasta masina v as ruga macar sa o respectati!Insa sunt sigur ca dupa ce ati vedea toate filmele pe care le am v ati schimba parerea si ati lasa deoparte "masiniile de familie" fara nici o personaliate pe care le vezi de sute de ori pe zi prin Romania conduse de tigani si alte personaje.Va multumesc!Si sa aveti o zi buna!

94750[/snapback]

Bineinteles ca voi sustine BMW, este ca atunci cand iti sustii echipa favorita (Steaua de ex) chiar daca joaca cu Real Madrid sau alta echipa puternica... asta este "fan"-ul adevarat. Poate ca Supra surclaseaza M3, nu stiu, banuiesc ca tu vorbesti din experienta si ai dovezi, foarte bine RESPECT ! Dar lasa-ma sa ma indoiesc de faptul ca " Nu exita masina tare sau motocicleta pe care Supra sa nu o termine ".... c'mon :blink:

In al 2-lea rand, tu vorbesti de respect si atunci eu cum sa iau afirmatiile tale :

"ati lasa deoparte "masiniile de familie" fara nici o personaliate pe care le vezi de sute de ori pe zi prin Romania conduse de tigani si alte personaje"

Guest poleposition

si da-mi voie sa apreciez oricand mai mult, design-ul M3 decat Supra :blink:

si poftim, in avi-ul de mai jos, BMW M3 E30 !!!! vs Toyota Supra Turbo.... :)

Edited by poleposition

Eu zic ca nimeni niciodata (doar atunci cand nu ai bani sa iti iei un Bmw sau poate cand iti doresti prea mult o masina marca Toyota) in rest decat un moron si-ar lua o toyota (fie ea cea mai tare din gama) in loc de un BMW !!!! singura chestie care e de admirat la Toyota e k inca mai face unul dintre putinele jeep-uri adevarate din lume adica Land Cruiser !!! si sa stii si tu TurboPower daca nu ti-am mai zis pana acum de nu stiu cate ori ca: Un BMW intotdeauna e BMW!!!! :blink: :)

uite M5 -ul asta are 1000 Hp

post-1816-1150455040_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.