Jump to content

BMW ruleaza

SpeedMaster

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

serios ... si tu conduci o masina de care ? ca inca nu stiu ... am vazut ca-ti place nfs ul .

o supra / skyline GTR / honda NSX costa mult mai mult decat ti-ai putea tu imagina ...

dar imi place , tu o tii pe a ta , fara sa ai habar de preturi .

te-ai urcat macar vreodata intr-un GTR ? sau NSX sau supra . ai dat vreodata vreun tur de circuit macar cu un M ?

mai vorbim dupa ce faci toate astea . pana atunci eu ascult de parerile pilotilor profesionisti ce au facut aceste lucruri.

serios ... si tu conduci o masina de care ? ca inca nu stiu ... am vazut ca-ti place nfs ul .

o supra / skyline GTR / honda NSX costa mult mai mult decat ti-ai putea tu imagina ...

dar imi place , tu o tii pe a ta , fara sa ai habar de preturi .

te-ai urcat macar vreodata intr-un GTR ? sau NSX sau supra . ai dat vreodata vreun tur de circuit macar cu un M ?

mai vorbim dupa ce faci toate astea . pana atunci eu ascult de parerile pilotilor profesionisti ce au facut aceste lucruri.

96773[/snapback]

Scuzama ca iti intrerup distractia dar sincer sa vorbim tu ai condus asa ceva ?sau ai vazut la curse ?.Eu un singur M5 am condus din 99' pe o distanta de 40 km si sincer nici o masina nu ar bate un M5 prin serpentine,viraje si etc.M5 se lipeste de asfalt..sincer am ramas impresionat

Cand o sa-mi arati BMW scotand sub 7.9 pe 1/4 mile atunci o sa te cred. Normal ca se poate. Si Dacia poate fii facuta sa intreaca orice. Dar pt BMW trebuiesc mult mai multi bani decat pt o japoneza si normal ca lumea prefera sa investeasca in japoneze... La fel cum multi prefera sa investeasca in Mustang-uri din '78 care pot fii facute sa fuga ft tare cu ft putin bani... mult mai putini decat cat ai baga intr-o Supra de exemplu... Totul se rezuma la bani.

96735[/snapback]

dute ba si plimbate cu dacia aici e un forum FAN BMW....lasane cu masinile tale cu orez....chinezarii ieftine si de proasta caliate...masina aia e ca un adidas cumparat din europa "made in china" mergi 2 m si ti-a cazut talpa mai lasane cu supra ta,ai visat aseara supra? ne-ai innebunit cu supra ta....si tu conduci dacia1010

dute ba si plimbate cu dacia aici e un forum FAN BMW....lasane cu masinile tale cu orez....chinezarii ieftine si de proasta caliate...masina aia e ca un adidas cumparat din europa "made in china" mergi 2 m si ti-a cazut talpa mai lasane cu supra ta,ai visat aseara supra? ne-ai innebunit cu supra ta....si tu conduci dacia1010

96838[/snapback]

ai picat prost tare cu replica asta.....sincer :blink:

mai documenteaza-te......no comment

ai picat prost tare cu replica asta.....sincer  :blink:

mai documenteaza-te......no comment

96854[/snapback]

ba n-am picat deloc prost,aici e un topic tuning si fiind un forum bmw cred ca ar trebuie sa se discute numai si numai despre bmw nu despre chinezarii si orez !

ba n-am picat deloc prost,aici e un topic tuning si fiind un forum bmw cred ca ar trebuie sa se discute numai si numai despre bmw nu despre chinezarii si orez !

96859[/snapback]

Omule eu nu stiu ce cauti tu pe acest forum! In primul rand k nu sunt moderator dar ti-as fi dat ban pentru tonul folosit. In al 2-lea rand nu stiu kum iti permiti knd esti de 2 sapt pe forumul asta si abia ai devenit "member" sa vorbesti in stilul asta ku cineva kre e de un an si ku 5 embleme. In al 3-lea rand Kane are BMW seria 6 (645 CI) din 2003 steptronic cu 333 CP. Pana la Dacia 1100 de kre spuneai tu e o mare diferenta. Asa k du-te si sterge-te la nas, si lasa-ne!

Sunteti teroare cu topicul asta.

Ce aveti ma? MB poate ca face masini mai bune, Audi poate ca face masini mai bune. N-are decat sa faca si Toyota. Eu am niste bani de dat pe masina si nu mi-am pus absolut deloc problema sa iau altceva decat BMW. De ce?

D-AIA!!! :blink:

96859[/snapback]

ba ai cam picat : :blink:

omu e de-al casei si conducea din cate imi aduc eu aminte ceva gen 645 modelul nou...

diferenta mare pan la dacie,sau...

Omule eu nu stiu ce cauti tu pe acest forum! In primul rand k nu sunt moderator dar ti-as fi dat ban pentru tonul folosit. In al 2-lea rand nu stiu kum iti permiti knd esti de 2 sapt pe forumul asta si abia ai devenit "member"  sa vorbesti in stilul asta ku cineva kre e de un an si ku 5 embleme. In al 3-lea rand Kane are BMW seria 6 (645 CI) din 2003 steptronic cu 333 CP. Pana la Dacia 1100 de kre spuneai tu e o mare diferenta. Asa k du-te si sterge-te la nas, si lasa-ne!

96871[/snapback]

"omule" iti mai repet inca odata asta e un TOPIC bmw tuning si INCETATI ODATA CU TOYOTA SUPRA !!!

Edited by lucian1

Cu tot regretul fanilor Toyota Supra le spun sa isi aminteasca, ca motorul de pe BMW M5 a fost ales motorul anului in lume de doua ori consecutiv, deci in 2006 BMW M5 conduce asa ca lasati tunning-ul de la chinezi ca BMW-ul oricum nu va fi intrecut.Daca chiar va intereseaza dati-mi un PM sa va dau linkul unde scrie acel articol..dar adevaratii fani BMW stiu asta Edited by Alex86

@ Alex 86- Cred k toti d pe forumul asta, avand in vedere k este o adunare de entuziasti BMW suntem konstienti k BMW e peste orice "chinezarie"

@Lucian-Tot ce Kane incerka sa spuna este k pentru a obtine performante asemanatoare cu ale unui BMW ku o Supra iesi mult mai ieftin...asa k nu am inteles vehementa ku kre ai raspuns asa urat. (e-adev k si eu am vb urat...scuze! :blink: )

Edited by Alexxx

Prietene daca ma iei asa atunci tin sa te anunt ca daca-mi vand masina mea imi iau vreo 4 ca a ta si imi mai raman si bani. N-o da in cocalarii din astea ieftine cu mine ca nu suntem la Obor sau unde te-ai obisnuit tu sa stai sa vorbesti de masini... Hai la gara.

edit: tocmai am vazut ca nici nu-i a ta, e a lu var'tu... da-i la pedale in continuare in cazul asta.

Edited by Kane

dute ba si plimbate cu dacia aici e un forum FAN BMWvisat aseara supra? tu conduci dacia1010

96838[/snapback]

Este un forum BMW civilizat, si dorim sa ramana asa."Dute ba" nu se potriveste....

Probabil a fost o scapare,prima si ultima :)

:blink:

MaQ este cum este....dar iti dau dreptate :lol: :)

Haideti sa va zic un banc mic facut de mine acum pe loc sa va mai inveselesc si sa mai impac spiritele:

Ce zice Bmw cand aude de toyota/supra??????

RASPUNS: :blink: IAR MANANC OREZ !!!!!!!!! :)

:) :D :bounce: :w00t: :D

Ce zice Bmw cand aude de toyota/supra??????

IAR MANANC OREZ !!!!!!!!!

:blink: :) :)

E chiar buna gluma!

Dar iar iti sar in cap astia cu Shtoyota deasupra/superba/extra....sau cum i-o zice !

Foarte tare faza cu Kane. Sa ii zica ala sa se suie in Dacie si sa ii dea pedala. :blink: Mor de ras.

Kane, ia Loganu in spate si bashti de aici buei, ce pana mea cauti tu pe forum de BMW-uri. daciaclub.ro scrie pe tine :)

si tot nu a zis ce masina conducea...era interesant de aflat...cati CP avea de vorbea...sau ce masina condusese ...daca a condus vreo Supra vreodata.......

95549[/snapback]

Cosmin eu conduc o 1998 Toyota Supra 2JZ-GTE BPU 500HP si am bagat 1594$ in motor si suuunt foarte multumit din moment ce ma tin fara probleme cu 911Turbo sau Gallardo.O iubesc la infinit! :blink:

Si dak vreti sa vedeti putere uitati va va rog aici:http://videos.streetfire.net/search/texas/2/F46977EF-4866-470F-BEB2-E7C734DE0554.htm

esti foarte interesant.Daca omul zice ceva bun despre masina ta deja se pricepe la masini.Da intradevar poate se pricepe.Dar dupa mine 645i care il are ii da clasa oricarei masini

97738[/snapback]

BMW 645Ci imi place dar am auzit ca nu si foloseste toata puterea de care dispune astfel pe circuit fiind depasit si de un Carerra de 320hp oricum n am nimic cu aceasta masina si nu am nimic nici cu M3!Insa nu mi place sa fie batjocorite Supra si Skyline care sunt foarte apreciate si speciale...Dar gusturile nu se discuta fiecare cu jucaria lui....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.