Jump to content

BMW ruleaza

SpeedMaster

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...sincer din tot ce zice am din ce in ce mai mult impresia ca e un pushtan care nu a trecut mai departe de Need For Speed (the game).  :blink: No offence

98586[/snapback]

:)

Mai ales din chestia ca Supra lasa urma de cauciuc pe asfalt 30m...

Edited by alexandru_83

la acest topic am citit absolut toate postarile lui turbopower si dupa mine din tot ce a postat si felul de a se exprima este doar un pusti de 15,16 ani care viseaza 500 CP,cum a spus si darkwave inca nu a trecut de nfsu 2,nu cred ca are ce cauta copilu asta pe forum  :blink:

98594[/snapback]

:)

Mda.........acum poate ma credeti k e colegul meu despre care v-am povestit........tot ceea ce a spus "TurboPower" mi-a spus si colegul meu........in fine asta conteaza prea putin!!!!!!!! te salut Teo!!!!!!!!!

98598[/snapback]

tare esti Speedmaster.....copilule....

la acest topic am citit absolut toate postarile lui turbopower si dupa mine din tot ce a postat si felul de a se exprima este doar un pusti de 15,16 ani care viseaza 500 CP,cum a spus si darkwave inca nu a trecut de nfsu 2,nu cred ca are ce cauta copilu asta pe forum  :blink:

98594[/snapback]

Nu am cum sa ti demonstrez ca ma Supra acum...Daca nu crezi,nu e nici o suparare.Si vezi ca nu eu am postat toate mesajele sub numele de "TurboPower" mai si un frate....

Eu nu zic nimic ca sunt satul de lunatici de-astia care nu au ce pune pe paine si viseaza cai verzi pe pereti...ca au de toate si cand te duci la ei stau in canal...vad ca fenomenul se raspandeste cu repeziciune la noi in tara. (fara vre-un apropo direct la turbopower)

98590[/snapback]

Stiu ca vroiai sa faci un apropo la mine dar sa dea Dumnezeu sa traiesti si tu canalul in care traiesc eu...atat am de spus :blink:

Stiu ca vroiai sa faci un apropo la mine dar sa dea Dumnezeu sa traiesti si tu canalul in care traiesc eu...atat am de spus :)

98651[/snapback]

acum tu ai facut un apropo ca tu esti bogat si ia bani multi....prin postarile tale asta ai vrut sa dai de inteles ca iti permiti,ca parintii nu stiu ce....hai ma mai lasa-ma-n bujia mea,si cred ca majoritatea am avut mai multe masini decat clase ai tu !!! :blink:

acum tu ai facut un apropo ca tu esti bogat si ia bani multi....prin postarile tale asta ai vrut sa dai de inteles ca iti permiti,ca parintii nu stiu ce....hai ma mai lasa-ma-n bujia mea,si cred ca majoritatea am avut mai multe masini decat clase ai tu !!! :blink:

98675[/snapback]

Am zis ca sunt bogat....Daca eram suuuper bogat aveam 10 masini,Supra la 1500cp si veneam cu ea in gropile din Romania k nu ma durea ca trebuie sa cheltui pe urma pe reparatii.Asa am o Supra in care am bagat 1500$ si mi e frica sa nu se strice ceva si stau in alta tara ti se pare ceva exagerat?Si cu siguranta nu ai avut tu mai multe clase ca mine sorry...

gata mai sa zicem ca eu te cred.Am fost nervos aseara ca am avut ceva probleme si de acea am postat acele cuvinte mai urate sa zic eu.Daca o ai sa o stapanesti sanatos si me vedem in Romania o data si o data

gata mai sa zicem ca eu te cred.Am fost nervos aseara ca am avut ceva probleme si de acea am postat acele cuvinte mai urate sa zic eu.Daca o ai sa o stapanesti sanatos si me vedem in Romania o data si o data

98685[/snapback]

Nu am avut treaba cu tine Alex...Nu m-ai deranjat...Dar ne vedem la anu sigur va anunt pe forum si ne intalnim!

Si o sa fac un favor si o sa renunt la "membership" pt ca deja sunt advanced member la un club cu care nu vreau sa am legatura.Asa ca va salut si ne vedem la anul!Toate cele bune!

98687[/snapback]

Stai ma cuminte.Un Posesor de Supra nu cred ca se lasa asa batut :blink:

Edited by Alex86

Nu m-ai deranjat...Dar ne vedem la anu sigur va anunt pe forum si ne intalnim!

98688[/snapback]

De ce la anu'? Au anuntzat un nou joc din seria NFS prin toamna, nu la anul...

Deci o sa itzi lashi iar imaginatzia sa zburde mai devreme decat crezi tu...

Aaaa, sau poate te apuca amocul nu la joc, ci la seria "Fast & Furious"... da, acum se leaga toate :blink: ... Shi ai dreptate, nu mai fac ashtia un film pana la anul...

De ce la anu'?

Pentru ca nu am atatia bani sa ma plimb asa dintr o tara in alta sa va arat voua masina pentru ca voi nu ma credeti.La anul o sa am posibilitatea sa vin iar,o sa vin cu masina si abia astept sa vad ce conduceti si voi...

98770[/snapback]

noi conducem bmw uri....cu toti cu care ai vb tu aici pe forum conduc bmw uri,dute si joacate nfs in continuare... :blink:

noi conducem bmw uri....cu toti cu care ai vb tu aici pe forum conduc bmw uri,dute si joacate nfs in continuare... :blink:

98776[/snapback]

Eu nu prea ma joc pe calculator...am trecut de faza asta...Acum vad cum e NFS in realitate!E tare de tot!Pacat ca voi nu puteti incerca,doar aveti BMW-uri...

Eu nu prea ma joc pe calculator...am trecut de faza asta...Acum vad cum e NFS in realitate!E tare de tot!Pacat ca voi nu puteti incerca,doar aveti BMW-uri...

98778[/snapback]

sincer io nu am mai vazut asa copil incapatanat ca tine!

TurboPower daca ai masina arata-le ca ai masina si cu asta basta.Ce ne tii pe toti FANII BMW is suspans ? :blink:

98784[/snapback]

Pai Alex eu am zis ca o sa le arat masina cand am posibilitatea,daca ei n-au rabdare eu ce sa fac?Doar nu vrei sa ma duc acum acasa sa-mi iau masina si sa fac un drum inapoi de 3000km sa-i arat lui Lucian masina,nu?

Am!dar acum nu sunt la calculatorul personal.Dar uite ca m-ati pus pe jar si o sa vb cu cineva de acasa sa-mi dea niste poze sa vi le arat!

98796[/snapback]

Dar sa nu te apuci acum sa cautzi in google.com/images, ca ne prindem sa shtii@ :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.