Jump to content

BMW ruleaza

SpeedMaster

Recommended Posts

Guest poleposition
Da Poleposition care e faza cu filmu?O Supra io da mai greu la un M3...Si?

94819[/snapback]

vorbim de un m3 e30 si in afara de asta sunt filmuletze cand e30 face frumos supra, numai ca nu le gesec acum... dar lasa asta, facusem o observatie in primul meu post in care te-am citat si nu mi-ai raspuns....

si daca cu greu face supra un "amarat" de m3 e30, cum ramane cu afirmatia ta ca " nu exista masina tare pe care supra sa nu o faca..."? cum ar fi supra vs m3 e36 sau e46 sau CSL...?

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

MaQ frate vorbeam de masinile sport in voga de la Toyota si BMW din prezent!Ce era sa spun de la Toyota nu Celica....?

94815[/snapback]

Am inteles ce ai vrut tu sa zici.

Acum uite, poate intelegi si tu ce vreau eu sa zic: mai tii minte Dacia Sport de pe vremea lui 'nea Nicu?

Nu sunt absolut convins, dar tind sa cred ca as prefera un M3, fata de o Dacia Sport. :blink:

E o comparatie exagerata, desigur, dar cam asta e ideea.

Nu sti ce avea sub capota Supra si nici M3 din acel filmulet asa ca nu putem sa comentam prea multe!Dar iti spun ca o Supra stock poate fi adusa la 500hp cu 1500$ pe cand citeam intr o revista despre un M3 E46 care bagase proprietarul 10000$ in motor si avea 392HP si cred ca asta spune multe despre potential...Si cand imi vei arata un M3 distrugand Hayabuse modificate de peste 200hp(180rwhp+) mai vb... Pacat ca nu iti pot da filmul cu Supra rupand in doua o Hayabusa modficata cu NOS asa imi pare rau...

MaQ sa fim seriosi nu esa mare diferenta intre M3 si Celica cum zici tu!(c naiba Celica-Dacia Sport?!) E intradevar difernta maare de putere,de tractiune,motor si asa mai departe si recunosc e cam deplasata comparatia.Atunci poftim Lexus IS350 si M3 as alege M3 acum iti convine?

MaQ sa fim seriosi nu esa mare diferenta intre M3 si Celica cum zici tu!(c naiba Celica-Dacia Sport?!) E intradevar difernta maare de putere,de tractiune,motor si asa mai departe si recunosc e cam deplasata comparatia.Atunci poftim Lexus IS350 si M3 as alege M3 acum iti convine?

94842[/snapback]

Nu prea imi convine. Altceva mai ai?

.......si pana la urma...........despre ce vorbeam ???

:blink:

Edited by MaQ

TurboPower sti kre e treaba.......daca descosi un pic ceea ce ai spus cu tuningu k la supra 1500$ o duci la 500 cai si cu 10.000$ la M3 ii mai pui 50 de cai asta spune ca Bmw-ul nu este o jucaria accesibila ca supra si tunningul facut la Bmw nu se strica daca nu schimbi corect ca la supra de exemplu cutia de viteze si vorba aia....."Dai un ban da stai in fatza" .........asa si cu Bmw :blink:

Eu zic ca nimeni niciodata (doar atunci cand nu ai bani  sa iti iei un Bmw  sau poate cand iti doresti prea mult o masina marca Toyota) in rest decat un moron si-ar lua o toyota (fie ea cea mai tare din gama) in loc de un BMW !!!! singura chestie care e de admirat la Toyota e k inca mai face unul dintre putinele jeep-uri adevarate din lume adica Land Cruiser !!! si sa stii si tu TurboPower daca nu ti-am mai zis pana acum de nu stiu cate ori  ca: Un BMW intotdeauna e BMW!!!!    :blink:  :) 

uite M5 -ul asta are 1000 Hp

94823[/snapback]

Speedmaster M5 ala are maxim 500 hp asa ca sa nu aruncam cu cifre aiurea.... :)

Uite aici Toyota Supra pe bune de 1700HP

post-1820-1150535060_thumb.jpg

bah teo.....supra ta are 100 de cai si e pa motorina si asa ca nu mai arunca cu cifrele aiurea ca are 1700 de cai si iarna poti cara lemne cu ea!!!M5 ul ala chiar avea 1000 de cai dar se vede ca nu te pricepi si apreciezi ce vezi si tu in filme k experienta practica nu ai de loc!!!! ciuuusss !!!!!! :blink:

bah teo.....supra ta are 100 de cai si e pa motorina si  asa ca nu mai arunca cu cifrele aiurea  ca are 1700  de cai  si iarna poti cara lemne cu ea!!!M5 ul ala chiar avea 1000 de cai dar se vede ca nu te pricepi si apreciezi ce vezi si tu in filme k experienta practica nu ai de loc!!!!  ciuuusss !!!!!! :)

95056[/snapback]

Speedmaster nush de ce imi zici "TEO" ca ma cheama Andrei! :)

Si Supra aia are 1700hp si se vede ca habar nu ai de cp la masini!Adu mi dovada ca M5 ala are 1000cp si eu iti aduk dovada Supra asat are 1700hp sa vedem cine e fraierul la sfarsit :blink:

Normal. Nu te duci cu BMW-ul la drag strip asteptandu-te sa te tii frumos langa japoneze... Cand poti sa-ti faci Supra de 1600cai la roata cu boost modic care face 8.x @ ~170mph pe 1/4 mile cu ~70000$ nu cred ca te gandesti la BMW ca alternativa :blink: (poate ca daily driver). Edited by Kane

Pai si la Supra crezi ca nu i se invart rotile sau ce? Sunt Supre de 1400-1600 de cai folosite zii de zii fara nici o problema...

Daca prin "sa pape" te referi la consum atunci... nu mai am nimic de spus.

Si vizavii de placerea de a conduce... sa vezi placere cand bagi piciorul in ea si simti cum ti se desprinde pielea de pe fata :blink:

Edited by Kane

kane daca te duci cu supra ta de 1600 de cai de la bucuresti la timisoara si inapoi sa vezi cum uiti placerea k ti se desprinde piele de fatza  cand vezi cum se desprind banii de portofel!!!! bine daca esti tu nepotu lu Becali e bine......... :)

95088[/snapback]

Pai pentru Kane tot aia e, ori ca se duce cu o Supra, ori ca se duce cu 645-ul, cam tot pe acolo iese la consum. Numai ca se lafaie in lux pana acolo. :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.