Jump to content

BMW ruleaza

SpeedMaster

Recommended Posts

Vezi ca e invers. Japonezele tin cu mult mai mult ca si cele europene. La capitolul fiabilitate sunt superioare.

95340[/snapback]

Da mai ticule da la 1600 CP cat trezi ca tine?Motorul ala e supra solicitat cu o mie si una de turbine sau ce mai are pe acolo

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da mai ticule da la 1600 CP cat trezi ca tine?Motorul ala e supra solicitat cu o mie si una de turbine sau ce mai are pe acolo

95342[/snapback]

Pai lasa ala de 1600 de cai. In general vorbind, dupa statisticile de recall-uri la masinile noi, japonezele sunt superioare.

Deja orice motor supersolicitat tine poate un pic mai mult ca o masina de formula 1.

Acuma hai sa vorbim de BMW nu de altceva.BMW-u cate recall-uri au facut ?

95345[/snapback]

Mult mai multe recall-uri decat orice japoneza.

O Toyota duce de 3 ori mai mult decat duce un BMW sau alta marca europeana, fara probleme majore. Acuma daca tu vezi pe strada BMW-uri cu 300-400 de mii de km, asta nu inseamna ca si duce atat.

Deja o dam in altele. Chestiile astea sunt fumate de mult.

Salutare voua!am un amic care este fan "chinezarii" mai precis totyota supra si nissan skyline!rivale directe cu al nostru M3 la categoria tunning si curse ilegale! colegul meu nu vrea sa priceapa k bmw este o masina de putere PURA si nu de tunning iar cand vine vorba de tunning costa mai mult pa bmw pt k este de calitate!!imi arata filmulete cu supra la 1400 de cai la 2000 de cai in fine.....stie cineva o putere mai mare de 750 de cai pe un bmw?? in afara de M5-ul ala care are 1033~~ va multumesc!!!  :blink:

94397[/snapback]

M5 u nu are 1033 de CP are 507 la fel ca M6,

BMW fac masini.Restul incearca.hai ca am intrecut masura.Orice ar fi nu voi spune nimic rau la adresa unui BMW.Dupa mine BMW e masina perfecta care iti ofera putere,confort,fiabilitate etc.Poate ca nu e asa dar parerea nu mi-o schimb Edited by Alex86

Pe mine nu ma intereseaza ce vb voi de BMW dar va rog nu mai faceti Supra si Skyline "chinezarii" ca sunt masini legendare in strainatate la noi nu prea....suntem mult prea inapoiati din pkte....

95347[/snapback]

ba nu e adevarat,pt mine supra si skyline sunt niste chinezarii,"niste orez" :)....respect pt BMW !!! :blink:

Edited by lucian1

ba nu e adevarat,pt mine supra si skyline sunt niste chinezarii,"niste orez"  :)....respect pt BMW !!! :blink:

95357[/snapback]

Nu pot sa zic ca nu imi plac.Sunt frumoase.Dar nu e facuta pt mine.Degeaba vrei tu cand inima spune BMW

Mai am shi eu unu, mai vechi, dar 1129 Cp tot duce  :blink: M5 E34

95382[/snapback]

io nu inteleg cu M5 u asta de 1000 de CP,asa a fost scos din fabrica ?? la timpu lui atunci sau i-ai facut tu ceva? sau se poate face ceva sa obtii tu asa 1000 de CP? k io din ce stiu ca se fabrica la ora actuala M5 u are 507 CP !

io nu inteleg cu M5 u asta de 1000 de CP,asa a fost scos din fabrica ?? la timpu lui atunci sau i-ai facut tu ceva? sau se poate face ceva sa obtii tu asa 1000 de CP? k io  din ce stiu ca se fabrica la ora actuala M5 u are 507 CP !

95386[/snapback]

Crezi ca itzi putem da noi mai multe detalii decat cei care chiar l-au facut despre tuningul M5-ului ala? citeshte site-ul ala, downloadeaza filmele shi ... enjoy :blink:

402m, 8,83sec / 253,7kmh :) :)

Edited by MuadDib

Lucian crezi ca il vei convinge ca BMW e mai bun ca Supra lui ?.Fii destept si nu-i mai da atentie ca numai te trezesti cu un ban din partea moderatorilor ca facem prea multa galagie si folosim cuvinte care aduc jignire la adresa altora.Noi cu BMW-urile el cu Supra

Cum spuneam Lucian suntem inapoiati rau de tot....Si tu nu faci exceptie! :blink:

95411[/snapback]

Ai o saptamana de pauza,poate inveti sa vorbesti !

La recidiva vei beneficia de vacanta permanenta.

Aici este un forum serios,asa ca pastreaza te rog doza necesara de bun simt !

Numai bine,

zixx

Guest requin

poate avea o toyota 500.000 de cai ca tot nu o sa fie vreodata BMW, si poate ca o supra tunata o sa bata un M in linie dreapta dar sunt curios daca-i va face fata in curbe, serpentine, etc.

cine da un BMW pe o chinezarie nu merita permis!

Orice masina poate fii facuta sa bata orice alta masina. Depinde cati bani vrei sa bagi in ea. Cu bani destui faci orice.

Lol :)

Eu ma gandesc sa-mi iau EVO 8 dupa ce vand 6le... pt senzatii tari :blink:

Edited by Kane

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.