Jump to content

VAND BMW E39 520 I - 1998 mici modificari

Debe CT

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul.. Serie 5 E39 - , 520 i ( nu spun full ca voi fi atacat de vulpiiiii :) )

Motor -M52 1991 Vanos ( sau dublu vanos cum am auzit) cmc

An - 1998

Km rulati, reali - 221.000

Cutie Manuala 5+1

Provenienta Germania, si inmatriculat in Bulgaria ( datorita taxei pe RO, la momentul respectiv)

A "suferit" mici modificar pot spune,( sa zicem un tuning) in ultimii 2 ani au fost skimbate fuselaj,galerii,evacuarea, si alte diversitati, in care a dezvoltat pe Testul Dyno, 194 CP. din cei 150 CP initiali.

Suspensii SS (SuperSport)

Model Facelift ( mai putin grilele de pe capota)

Consumabile - Toate skimbate (capete bara,bucse,bielete... ulei Castrol 10w40skimbat in luna Octombrie, filtre ulei,benzina,aer,polen;toate MANN, placute frana,kit ambreiaj,Etc)

Consum Extraurban: 8-9 Urban 11-13 (depinde ce picior "greu" ai)

Dotari:

Faruri Angeleyes Depo black si strobos (cele originale fiind foarte zgariate Hella facelift semnal alb, au fost skimbate)

Climatronic Dual-zone Automat A\C

Tapiserie plush

Volan multi`functional imbracat in piele reglabil manual (comenzi pe volan -pilot automat, clima, functii casetofon)

Cotiera fatza-spate

Folie (toate geamurile, sau doar laterale spate si luneta - la alegere)

Jante Aliaj 16" :OEM Styling 33

Geamuri electrice fatza

Oglinzi Electrice incalzite

Alarma + inchidere din cheie

Parctronic. senzori lumini,parcare+miscare

Sistem antifurt pe Cheie si Bord

"antifurt" portbagaj

Computer bord - Upgrade ( nu stiu foarte bine ce upgrade sa facut pe soft)

ABS, ASC

Proiectoare ceatza

Stopuri + semnalizari laterale facelift Albe

NU se vinde cu cdplayer auto. sa scos.

Masina este ingrijita. nu prezinta zgarieturi adanci, majoritatea au iesit la polish.A fost revopsita in 2007 septembrie ( prezenta zgarieturi de catre"simpatizantzi")

"Toarce" Foarte frumos !

Defecte:

Ushoara bataie la cardan.

Nu culiseaza suportii pahare spate.

Faceti o idee... de COMPARATIE CU ALTELE de aceiasi generatie.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=67817

Pretul de 6100 E neg. sau eventuale skimburi. cu E34,E36,E46,E38,E39. motorizari intre:benzin 1.6-2.3

diesel 2.0-3.0

Astept Oferte. Tel 0721 052 023

Edited by Debe CT

Guest poleposition

eu stiam ca, stapanirea limbii materne, in cazul de fata limba romana, este o conditie pentru a obtine un permis de conducere.

Desigur, este posibil sa ma insel.

ERAM SIGUR CA POLEPOSITION VA COMENTA EL CEVA, Individul nu se poate abtine.

Amice, tu vorbesti cam mult, intri peste tot si toate. Iata ca, Aici, nu te`a intrebat/invitat pe tine nimeni, nimic. de altfel, te`ai aruncat singur in seama.

Te rog sa parasesti acest topic.

Mersi :)

Edited by Debe CT

6100 E? Din 98, 520 benzinar, chel option ... si pe deasupra inmatriculat in Bulgaria ???????????

pai ce ar fi FULL din 98 ? piele si.. geamuri electrice spate...altceva? navgatia stiu ca este aparuta dupa 2000 la E39.

Vezi alte anunturi de vanzare E39 sefu :) mersi de interes

PS. pretul, este specificat Negociabil.

Guest poleposition
ERAM SIGUR CA POLEPOSITION VA COMENTA EL CEVA, Individul nu se poate abtine.

Amice, tu vorbesti cam mult, intri peste tot si toate. Iata ca, Aici, nu te`a intrebat/invitat pe tine nimeni, nimic. de altfel, te`ai aruncat singur in seama.

Te rog sa parasesti acest topic.

Mersi :lol:

intru peste "tot si toate" ? nu m-a "intrebat/invitat pe mine nimeni nimic" ?, m-am "aruncat singur in seama" ? :) ce vrei sa emiti ?

Nu parasesc nici un topic, numai moderatorii imi pot spune sa nu mai postez aici, nu tu.

Daca nu iti convine, poti posta pe autovit sau www.vand_auto_inmatriculat_bulgaria_la_pret_obscen\tunat_dyno_copy_paste.org

Edited by poleposition

Doresc sa aduc la cunostinta tuturor ce intra pe acest topic.. este unul de V A N Z A R E... ci nu unul de Pareri personale.

Rog a va tzine parerile pentru DVS..Multumesc anticipat.

PS. Cristi B. NU tzi sa cerut parerea in legatura cu nimic. Mersi :)

Guest poleposition

ce este acela un "sictir" ? nu cunosc vagabondeza, drept pentru care nu te inteleg...

Vezi ca eu nu-s Andrei92, nu iti permit magarii de genul asta.

ce este acela un "sictir" ? nu cunosc vagabondeza, drept pentru care nu te inteleg...

Vezi ca eu nu-s Andrei92, nu iti permit magarii de genul asta.

ba da esti nebun nene, nu am timp de tine, lasa-ma. posteaza in alta parte. ma deranjezi. Pe tine o sa te incinga odata unu cu prostiile tale.

Doresc sa aduc la cunostinta tuturor ce intra pe acest topic.. este unul de V A N Z A R E... ci nu unul de Pareri personale.

Rog a va tzine parerile pentru DVS..Multumesc anticipat.

PS. Cristi B. NU tzi sa cerut parerea in legatura cu nimic. Mersi :)

Asa, si???? Mersi :lol:

Guest poleposition

mai Pole, e in DEX:

http://dexonline.ro/search.php?cuv=sictir

sictĂ­r interj. – ExprimĂŁ vulgar repulsia. Tc. sikdir, imperativ pasiv al lui sikmek „a se ĂŽmperechea”

aha, deci sa ma imperechez... :) in mod repulsiv asa, sau imperativ pasiv ? :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.