Jump to content

Vand BMW 320i COUPE ieftin!

s0rinell

Recommended Posts

Fabricatie 19.10.1992, prima inmatriculare in 1993 - 184.000km

Motor 2000 cmc VANOS, 24 valve - 150 cai, EURO 2. Dotari: geamuri electrice fata cu modul confort, oglinzi electrice incalzite heliomate, inchidere centralizata, dublu climatronic, ABS, computer bord, suspensie sport, volan reglabil pe inaltime, scaune sport reblabile pe 3 directii, suspensie sport, proiectoare, mp3 ALPINE + 6 boxe.

AchiziĂžionatĂŁ din Germania direct de la proprietar, funcĂžioneazĂŁ impecabil, inclusiv clima, nu are nici macar un beculet ars, vopsea originalĂŁ, interior curat, nefumĂŁtor, jante tabla cu cauciucuri de iarnĂŁ noi. Schimbat ieri (20.11.2009): ulei, filtre, antigel, termostat, bucsi fata si bielete antiruliu. Nu se mai pot scoate nr roÂşii (luate 3 seturi).

Zilele urmatoare ii schimb discurile si placute de frana. Daca nu se vinde intre timp, saptamana viitoare o inmatriculez in Bulgaria. Urmeaza sa ii vopsesc pragurile in culoarea masinii si sa ii pun folie pe geamuri, in functie de cum am timp. Mentionez ca in poze masina nu este spalata

PRET 1750 euro

Tel 0767 572 577 sau id sorin4marius

post-28658-1258810903_thumb.jpg

post-28658-1258810914_thumb.jpg

post-28658-1258810928_thumb.jpg

post-28658-1258810936_thumb.jpg

post-28658-1258810942_thumb.jpg

post-28658-1258810947_thumb.jpg

post-28658-1258810952_thumb.jpg

post-28658-1258810958_thumb.jpg

post-28658-1258810964_thumb.jpg

post-28658-1258810969_thumb.jpg

salut. imi zici de unde esti si care este ultimul pret la masina? eu sunt din zalau. cum ajung cu masina acasa daca nu se mai pot scoate numere fara sa o duc pe trailer.

salut, eu sunt din Craiova - judet Dolj. ultimul pret la ea il putem discuta la tel, depinde cat esti dispus sa imi oferi, daca ne intelegem bine, daca nu, nu este nicio suparare.. fara sa ii mai pun eu folie pe geamuri, sa ii vopsesc pragurile in culoarea masinii si sa ii schimb discurile si placutele - iti dau vopsea si discurile - mai scad ceva la pret. contacteaza-ma telefonic sau pe messenger si vedem ce rezolvam

alta solutie nu prea ai in afara de platforma, doar daca ai curajul sa mergi cu nr expirate :) sau daca vrei sa o inscrii in Bulgaria, poti ajunge noaptea si a 2-a zi pleci cu masina, cu actele in regula

Edited by s0rinell

Un schimb cu moto...Suzuki GSX-R din 1997 te intereseaza?

ideea e ca o tin de vreun an in garaj degeaba...

mersi de oferta, dar nu stiu sa merg cu motoarele, iar acum ca vine iarna, chiar nu ai ce face cu el.. bafta la vanzare

p.s: momentan as prefera banii pt achizitionarea altei masini. oricum consider ca pretul este real si destul de mic in comparatie cu ce se vinde pe piata

Edited by s0rinell

mersi de oferta, dar nu stiu sa merg cu motoarele, iar acum ca vine iarna, chiar nu ai ce face cu el.. bafta la vanzare

p.s: momentan as prefera banii pt achizitionarea altei masini. oricum consider ca pretul este real si destul de mic in comparatie cu ce se vinde pe piata

Pretul e ok..masina e destul de dotata, si arata ingrijita.

Bafta la vanzare !

Pretul e ok..masina e destul de dotata, si arata ingrijita.

Bafta la vanzare !

mersi, masina este foarte curata, si a fost ingrijita si inainte.. azi i-am schimbat discurile de frana fata si placutele frana fata-spate, asa cum am zis. am nevoie de ceva bani, de-asta am pus pretul ma mic, sa nu stau mult cu ea la vanzare.. astept cumparator pt o masina simpatica si ingrijita

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.