Jump to content

antifurt oglinzi util si estetic

23xwe

Recommended Posts

Am citit mai multe topicuri pe acest forum referitoare la furtul oglinzilor si am ales ca "solutie" sa montez pe E90 un sistem antifurt care sa nu presupuna inscriptionarea deoarece nu si-a dovedit eficacitatea in cazul mai multor colegi.

La E36 am avut la fiecare oglinda patru suruburi care erau "imbracate" in manson de cauciuc care se muleaza pe surub cand este incalzit (folosit de electricieni). Nici o problema timp de aproape 4 ani.

La alti colegi de pe forum si prin trafic am vazut acele tablite prinse cu nituri si dipuse inpartea de sus si cea de jos a oglinzii.

La Mercedes se practica mai demult sistemul cu doua tije transversale.

La E90 nu stiu ce sistem antifurt sa aleg.

Sper ca ma ajutati voi.

Nu am precizat, dar cred ca v-ati dat seama ca tocmai mi-au fost furate si mie. Prea mult rezistasera nefurate (doi ani si jumatate).

In zona in care stau (Nerva Traian) este la ordinea zilei sa vad masini ramase fara oglinzi sau cu geamul pasagerului spart.

Am citit mai multe topicuri pe acest forum referitoare la furtul oglinzilor si am ales ca "solutie" sa montez pe E90 un sistem antifurt care sa nu presupuna inscriptionarea deoarece nu si-a dovedit eficacitatea in cazul mai multor colegi.

De 4 ani am pe E46 oglinzile insciptionate si inca sunt la locul lor

Din pacate am patit si eu azi sa ma trezesc fara oglinzi (a doua oara) si chiar nu stiu ce metode sa mai adopt (in afara de a ma muta din Bucuresti).

Nu-mi plac deloc modelele antifurt existente si nici acea inscriptionare.

In schimb, spre dezamagirea hotilor, una din oglinzi era o oglinda banala de 3 lei, deoarece ultima oara cand mi-au furat-o nu am gasit in timp scurt si am ales aceasta metoda, ne mai apucand sa o montez pe cea originala (care am procurat-o intre timp).

Poate si aceasta poate fi o metoda impotriva lor

http://www.okazii.ro/catalog/35376463/OGLI...DA.html#galerie aici cred ca va gasiti oglinzile furate.

Oare politia ce beepu meu pazeste?

Pe astia nu poate nimeni sa-i ia la rost de unde au oglinzile?

Jale de tara.

mda.....sigur sunt furate.cititi intrebarile puse de utilizatori: citez"ai oglinzi de m3?" el:citez" nu am pe stoc dar am dat comanda si in cateva zile soseste pachetul(adica in 2-3 zile ca dureaza ...nu sunt m3-uri pe toate drumurile)."

Sa nu mai zic ca sunt pozate in niste cutii de pantofi.Tara de 2 lei