Jump to content

Teaser original Noua Serie 5

23xwe

Recommended Posts

o mica observatie am: la fel ca si audi, bmw sunt in mare pana de idei in ceea ce priveste designul.

daca inainte exista o individualizare a designului masinilor la clase diferite, imi este greu sa nu gasesc acum ca seria 7, seria 5 si chiar seria 3 facelift seamana izbitor. stopurile sunt aproape identice, sau dupa acelasi calapod, inclusiv la suv-uri.

bmw au gasit o reteta de design care mie personal imi place.

problema s-ar putea sa apara la cei ce platesc 100.000 euro pe un seria 7 care seamana destul de bine cu un seria 3.

La Audi nu e o pană de idei ci o ĂŽntreagă filosofie.

A4 este un A6 mai mic şi A8 este un A6 mai mare. :)

Iar chestia asta e valabilă pentru aproape toate Audi-urile din ultimii 10 ani.

După părerea mea, mai bine să semene ĂŽntre ele dar să fie frumoase, decât să aibă un design dubios, aşa cum arată spatele E60-ului.

Serios vorbind, exceptând modul ĂŽn care se conduce un E60, ar putea fi uşor confundat cu o maşină japoneză ca design.

Edited by Ciupanezu

• 1 month later...
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am apucat si eu sa fac un test drive cu una.Este un septar mai mic de fapt, inauntru este aproape identic cu FO1.

Superba masina.Interesanta si functia de autoparcare, este pentru cei care nu stiu sa parcheze, dar tehnologia folosita este impresionanta.Probabil au pus functia asta deoarece alti producatori o ofera deja de ceva timp.

Nu cred că este o informaţie corectă.

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=207515

eu aici am gasit:

http://www.autobild.de/artikel/bmw-730d-53...st_1178544.html

iar cifra este prezentata in urma urcarii masinii pe cantar.

si eu am avut surpriza ca o masina ce producatorul spunea despre ea ca are standard 1460 kg, cu niste jante mai mari si anvelope de asemenea, +instalatie audio care presupunea subwoofer si amplificator+ un bagaj de maxim 20 kg , sa aiba 1560kg.

este posibil ca seria 5 din test sa fi fost mai accesorizat. si seria 7 din link are cu aprox 50 kg mai mult decat spune bmw insa e o valoare normala.

totusi, seria 5 a luat mult in greutate fata de generatia anterioara(70-80 kg potrivit producatorului).

seria 5 gt e aproape cat un x5 la greutate.

Edited by edit