Jump to content

Vand airbag rotund pentru volan sport/m

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Intradevar se cam vaneaza aceste airbag-uri, dar nu poti profita chiar asa de acest lucru, (pune un pret mai atragator) bafta la vanzare !

inainte sa te dai cu parere uitate cat cer altii pe airbag

E chiar bun pretul cand ma gandesc ca asta vara te rugam cu 250 Eur:(

stiu :) , dar atunci aveam nevoie de el

Intradevar se cam vaneaza aceste airbag-uri, dar nu poti profita chiar asa de acest lucru, (pune un pret mai atragator) bafta la vanzare !

stiu :lol: , dar atunci aveam nevoie de el

asta vara???

hmm... pretul asta este "practicat" si acum (cauta pe acest forum si vei gasi)

si apoi crezi ca este bun pretul pt ca a scazut cu 30 E ? :)

cred ca era bun daca scadea cu peste 50E, atata timp cat pe net un volan cu airbag rotund (dar fara aceasta pretioasa componenta a sa numita AIRBAG) se vinde undeva la 150E (in stare buna)

si mie imi trebuie un astfel de airbag; dar parca totusi, preturile sunt cam mari, atata timp cat un volan cu airbag rotund ( avand airbag-ul inclus ) se vinde cu 300 E

daca preturile ar fi mai rezonabile va spun ca ati vinde mult mai mult si mult mai repede

ca si vanzator, daca tot vrei sa vinzi o piesa de ce nu esti dispus la negocieri?

poate ca arata bine in raft acea piesa... !?! ramai si fara bani si cu piesa nevanduta, mai ales in timpurile astea de criza

nu fac referire la initiatorul acestui topic, ma refer in general la cei care vand...

va salut si multa bafta la vanzari

stiu :lol: , dar atunci aveam nevoie de el

asta vara???

hmm... pretul asta este "practicat" si acum (cauta pe acest forum si vei gasi)

si apoi crezi ca este bun pretul pt ca a scazut cu 30 E ? :)

cred ca era bun daca scadea cu peste 50E, atata timp cat pe net un volan cu airbag rotund (dar fara aceasta pretioasa componenta a sa numita AIRBAG) se vinde undeva la 150E (in stare buna)

si mie imi trebuie un astfel de airbag; dar parca totusi, preturile sunt cam mari, atata timp cat un volan cu airbag rotund ( avand airbag-ul inclus ) se vinde cu 300 E

daca preturile ar fi mai rezonabile va spun ca ati vinde mult mai mult si mult mai repede

ca si vanzator, daca tot vrei sa vinzi o piesa de ce nu esti dispus la negocieri?

poate ca arata bine in raft acea piesa... !?! ramai si fara bani si cu piesa nevanduta, mai ales in timpurile astea de criza

nu fac referire la initiatorul acestui topic, ma refer in general la cei care vand...

va salut si multa bafta la vanzari

iti doresc sa iti gasesti airbag ca si acesta la 100 de euro

bafta

nu intaleg de ce esti asa revoltat

nu iti convine nu cumperi,

daca e scump, cumperi nou si ai terminat cu cautatu

ok

voi urma sfatul tau

era vorba doar de preturi rezonabile

nimic mai mult

undeva la 170E cred ca este un pret rezonabil atat timp cat pe un volan sport se cere 160 E fara airbag

in fine

...puneti ce preturi vreti, sper sa ajungeti si voi sa va crape buza si sa nu puteti cumpara datorita faptului ca preturile nu sunt ancorate in realitate

forumurile de aceea sunt create - sa gasesti preturi acceptabile, sa gasesti informatii despre ceea ce nu stii (in mare cam pt asta sunt create aceste forumuri), nu ca unii sa realizeze nu stiu ce "profituri" pe seama celor care chiar au nevoie de beneficiile apartenentei la o anumita comunitate (chiar si virtuala) numita generic FORUM

cu asta am terminat orice discutie pe aceasta tema

bafta cu preturile astea de c***t

Adi-Jol asta vara un airbag ca asta era undeva la 280 Wur,eu personal am cumparat de la Gabi cu 250 airbag-ul si volanul sport la 500Ron ,sincer si eu as fi vrut sa dau 200 Eur pe amandoua dar astea sunt preturile pt asemenea accesorii,daca vrei iei volan in 4 spite dai 150Eur si ai terminat povestea,eu la vremea aia chiar am fost multumit de pret poate mi-am luat eu teapa :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.