Jump to content

VAND JANTE ORIGINALE M E90

B11WTF

Recommended Posts

Vand jante originale M "18 pt E90,E92,E46 8J fata ET 34/8.5J spate ET 37 in stare excelenta.

Lipsesc capacelele centrale.

PRET: 750 EURO

Daca sunt fara cauciucuri sunt cam scumpe. BRANDEX are pe 19' cu tot cu cauciucuri la 800 euro.

Edited by lucianwrc

Vand jante originale M "18 pt E90,E92,E46 8J fata ET 34/8.5J spate ET 37 in stare excelenta.

Iti ofer niste jante in schimb plus diferenta ptr jantele tale , asta in caz ca ale tale sunt originale . eu iti dau altele de pe un e92 plus diferenta.

Iti ofer niste jante in schimb plus diferenta ptr jantele tale , asta in caz ca ale tale sunt originale . eu iti dau altele de pe un e92 plus diferenta.

Momentan nu m-am gandit la schimb.

Jantele sunt originale(nu replici sau stiu eu ce) exact cum am scris in anunt.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Buna seara,in legatura cu jantele,sunt noi sau second hand?..Ma intereseaza jantele dar depinde de pret,am observat k le aveti la 750 euro fara cauciucuri..care este ultimul pret???eu sunt interesat de jante,acum depinde de dumneavoastra...astept oferta....tel..0721.821.405 sau 0767.875.296

Buna seara,in legatura cu jantele,sunt noi sau second hand?..Ma intereseaza jantele dar depinde de pret,am observat k le aveti la 750 euro fara cauciucuri..care este ultimul pret???eu sunt interesat de jante,acum depinde de dumneavoastra...astept oferta....tel..0721.821.405 sau 0767.875.296

Buna seara,jantele sunt second,dar in stare perfecta iar pretul este fix 3000 lei fara anvelope.

Buna seara,jantele sunt second,dar in stare perfecta iar pretul este fix 3000 lei fara anvelope.

Sal in legatura cu jantele despre care vb....ti-am spus daca poti sa imi lasi un nr de tel sa vb mai multe,fiindca pe forum nu am timp sa stau asa mult.......sunt interesat de jante...as vrea sa discut cu tine mai multe detali...sa imi lasi nr de tel....

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.