Jump to content

Dezmembrez E36 - 2.5 TDS

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

danbmw .. pdc-ul complet, inclusiv bandourile, mufe, fire tot = 80e

logo .. plafonul este verde, plasa din spate + cea care pica peste portbagaj = 150lei

bara fata sau spate te intereseaza?

valy .. pilotul s-a dat, scaunele fata/bancheta fete de usi = 70e (nu sunt rupte, descusute,arse sau alte defecte)

• 2 weeks later...

masina nu mai are motor, bara fata/spate, suspensia, jantele, stopuriile, volan, clima, faruriile..

vreau 600e pe caroseria completa (capota, aripii, usiile complete cu geamuri electrice, haion, trapa electrica) + interior (impecabil) + punte spate... + multe altele care nu-mi vin in minte si le am...

danbmw .. inainte sa faci astfel de afirmatii, citeste te rog post #24 .. si post #27 ... ca sa nu spui ca nu ti-am raspuns .. iar daca te uiti pe prima pagina, am lasat si numar de telefon.. mi-ai spus ceva concret ? nu cred...

mar33 .. da, o sa ajung mai tarziu la masina .. vorbim la tel.

zerolasuta .. cu tine am vb. ieri? da, din cate stiu eu nu merge bancheta de pe combi pe sedan.. sorry

mark81 .. nu mai am nimic de la motor.. s-a vandut cu tot.. iar amortizoarele de la haion cred ca sunt obosite.. o sa vad mai tarziu

roninbz .. nasu si grilele sunt la mine pe masina .. nu se vand.

roninbz ... si era greu sa dai un telefon scurt? sincer, chiar uitasem de tine.. la cati suna si numa intreaba.. si din cate imi aduc aminte nu ti-a convenit ca era asa cum ti-am spus.. si am renuntat.. decat sa-ti trimit si sa-mi aud vorbe.. am preferat sa o pun la mine pe masina ...

adi8.... nu mai am faruriile.. (erau arse pe interior si fara lupa..)

bandouri de M 4usi - 250lei

Edited by UPS

roninbz ... si era greu sa dai un telefon scurt? sincer, chiar uitasem de tine.. la cati suna si numa intreaba.. si din cate imi aduc aminte nu ti-a convenit ca era asa cum ti-am spus.. si am renuntat.. decat sa-ti trimit si sa-mi aud vorbe.. am preferat sa o pun la mine pe masina ...

adi8.... nu mai am faruriile.. (erau arse pe interior si fara lupa..)

bandouri de M 4usi - 250lei

cred k ma confunzi....sau nu inteleg ce vrei sa zici

danbmw .. inainte sa faci astfel de afirmatii, citeste te rog post #24 .. si post #27 ... ca sa nu spui ca nu ti-am raspuns .. iar daca te uiti pe prima pagina, am lasat si numar de telefon.. mi-ai spus ceva concret ? nu cred...

pai la cate PM-uri ti-am dat..... ai zis ca e frig ,ba ca e zapada blabla...

ady830409 ... m-ai intrebat daca mai am farul dreapta.. si ti-am raspuns ca nu mai am faruriile.. si in plus, erau arse pe interior si erau fara lupa... cu ce anume te-am confundat ?!?

danbmw ... da, aia a fost inainte sarbatorii.. dar nu ai zis nimic concret.. intreaba-l te rog pe mar33 cum a facut..

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.