Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Retrofit Skisack E46

DanMTK

Recommended Posts

Avand in vedere ca vine sezonul rece si imi place sa schiez, m-am tot gandit care ar fi varianta cea mai buna pentru transportul schiurilor. Portbagaj fix nu vreau, cele cu magnet nu prea ma incanta pentru ca am inteles ca exista riscul sa se desprinda la viteza mai mare, si nu vreau sa am aceasta grija.

Ar mai ramane sa le transport in interiorul masinii, dar problema este ca nu am optiunea skisack.

Am studiat problema in jurul cotierei din spate, cred ca se poate face usor loc pentru schiuri, pentru ca are un fel de perete despartitor detasabil, plus ca am auzit la o intalnire ca au mai facut aceasta modificare si alti useri. Am folosit search, dar nu am gasit nimic.

Concluzie : Cum pot face sa imi fac skisack -ul , dar fara sa fie ceva urat, inestetic, tiganie. Sa fie cat mai aproape de cel original. Ar mai fi o problema ca este o pasla in portbagaj care cred ca va trebui decupata cumva. Poate imi pot spune mai multe cei care au facut deja asa ceva.

Atasez poze ca sa va dati seama despre ce vorbesc.

post-13292-1259132764_thumb.jpg

post-13292-1259133408_thumb.jpg

post-13292-1259133492_thumb.jpg

trebuie decupat antifonul din poza 2 ( este trasat deja pe unde trebuie decupat) dupa care o sa ajungi la tabla care este si ea trasata si taiata se mai tine in cateva puncte si iti mai ramane de decupat mocheta din portbagaj, skysacul intra pe niste cleme doar trebuie sa il impingi si este ca de fabrica totul original. bafta.

Antifonul si tabla am observat ca sunt deja trasate si decupate, trebuie decat detasate, dar pasla(mocheta) din portbagaj cum sa o decupez? Nu o sa se vada urat? Plus ca ea acum se tine intr-un surubel de plastic pe mijloc, daca o decupez va trebui sa il dau si pe ala jos, si nu stiu daca va mai sta sus mocheta portbagajului.

Si inca ceva : Skisack-ul propriu-zis se cumpara? Exista Retrofit skisack OEM de cumparat?

Uau ce scump este . De 400 $ plec la ski cu skoda, la care se poate rabata bancheta, si banii ii dau pe ski-pass in Austria si o parte din cazare.

LE: Sau poate gasesc la dezmembrari un ski-sack mai convenabil...

Lol Tocmai acum am vazut postul tau Gaby_BMW_3 . Te voi suna.

Edited by DanMTK