Jump to content

Vand piese BMW 320d E46

Recommended Posts

Vand piese BMW 320d E46 (1998-2001) non facelift

-capota fata --- 110E

-capota spate+ inchuietoare+tapiteria ei+semn original BMW---- 120E

-set stopuri spate---- 100E

-butoane geamuri electrice spate + fata - 40 E

-tapiterie plafon pentru berlina cu trapa, culoare gri deschis, impecabila - 70E

-tapiterie stalpi laterali fata-centru-spate, culoare gri deschis, impecabila, nedezlipita - 80E toate cele 6 piese sau 20E buc.

-buton avarie + inchidere centralizata - 20E

maner frana de mana + manson piele impecabila, fara crapaturi 20E

-nuca schimbator viteze ca noua - 35E

- buton trapa electrica - 20E

- cotiera fata 130E

-usa spate dreapta 150 E

-usa spate stanga 150 E

-usa fata dreapta 200E

-usa fata stanga 200E

-Panou comanda climatizare 110E

- airbag cortina stanga - 210E

- airbag stanga pasager- 130E

- set 4 jante originale BMW aliaj + cauciucuri iarna folosite 1 sezon – 200E

-orice element de interior mai putin airbagurile dreapta fata si airbag sofer,

- senzori ABS spate 60 E amandoi

pt urmatoarele piese trebuie sa caut pretul:

- luneta spate

- Rezervor diesel

- buson rezervor diesel

- plafon

- trapa electrica

Trimit oriunde in tara plata ramburs mai am o multime de piese dar inca nu am apucat sa le cataloghez (masina a fost de curand lovita si doar o prima estimare am facut)

presupun ca mai e bun Turbo, electromotor, cutie de viteze (5 trepte), si piese situate in spatele motorului si din spatele masinii.

am uitat date de contact

tel:0745545776

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Inca nu stiu exact ce este bun si ce nu din motor,... masina a fost lovita in fata,... in urmatoarele zile un mecanic o va dezmembra toata si o sa pun o lista mai exacta. Tot ce sunt 100% sigur ca e bun din partea fata este capota fata care nu am apucat sa o montez pe masina inca (am avut o mica acrosare cu capota vehe (care e pe masina) si am cumparat-o si eu de la dezmembrari originala data jos de pe BMW si inca nu am avut timp sa o schimb) presupun ca mai are piese bune posibil turbo, cutie de viteze posibil si injectoare dar inca nu stiu sigur.

Fetele de usa sunt bleumarin inchis la fel si scaunele, din usa stanga a sarit airbagul deci fata de usa e rupta chiar daca usa e intacta. Poza cam atata am deocamdata o sa mai pun dupa ce ii fac pe maine, si cu interior partea spate si cu partea din dreapta a soferului

Asta e singura poza am ous din greseala iarasi si cu maneta schimbator

post-26200-1259329284_thumb.jpg

post-26200-1259329429_thumb.jpg

Imi cer scuze ca raspund cam greu la mesaje si PM-uri dar inca am avut declaratii la politie, si nici nu stiu preturile la toate piesele, zilele astea o sa fac o lista complecta cu e e bun din masina si preturile dar deocamdata nu am avut timp

Am tot fost intrebat de volan. Volanul e cu comenzi, este putin uzat (masina are 10 ani) o sa pun un pret intr-o ora si cu el numai sa gasesc un pret pe net sa nu pun din burta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.