Jump to content

Recommended Posts

Nu stiu daca este corect ceea ce fac, dar cred ca este pentru binele forumistilor.

Deci, nuca schimbatorului invelita in piele se deteriorase foarte tare, drept pentru care am cautat si gasit pe net un baiat care se ocupa cu asa ceva. Ma rog, presupun ca repararea nucii mele a fost un mizilic pentru el, pentru ca am vazut ceea ce poate face scaunelor si banchetelor diferitelor masini si pot sa spun ca am ramas impresionat.

Din ceea ce mi-a spus baiatul care lucreaza si care este si patronul firmei, pretul pentru tapitat scaunele si bancheta variaza intre 700 si 1500 de euro in functie de calitatea pielii folosite si de dimensiunile masinii.

Baiatul se numeste Ionel Voicu (si mi s-a parut ca are mult bun simt) si are telefonul 0724.310.008. Atelierul este situat undeva in zona antiaeriana - 13 septembrie (str. Recrutului nr.18).

Puteti accesa "extaauto" pentru a viziona ce poate face.

Toate bune!

Am reparat si eu un scaun acolo, la o Astra. Lucreaza ingrijit iar pretul cred ca e in media de pe piata. Insa eu stiam ca-l cheama Dan pe baiat. Sigur are pe aici un topic de prezentare pt ca eu asa am ajuns la el.

Eu am venit cu pielea de acasa pt ca nu am gasit la el exact ce aveam pe masina. In rest totul a fost ok, ca timp, bani, lucrare. Prin atelier am vazut ceva lucrari mult mai complicate, gen borduri imbracate si aratau bine (cusaturi drepte, imbinari corecte, piele intinsa, chestii d-astea).

• 4 weeks later...

Mai oameni buni nu fiti carcotasi... 50 ron pentru o nuca imbracata in piele... cu tot cu piele.. e FOARTE BUN pretul... gasiti voi o nuca de bmw din piele .. care sa arate ca a lui si sa coste 50 ron ...? sau hai nu sa fie 150 ron dar sa o accepte p-avoastra la schimb... ce naibi .. eu maine il sun sa vad ce si cum si dupa pun poze..

Bafta

Mai oameni buni nu fiti carcotasi... 50 ron pentru o nuca imbracata in piele... cu tot cu piele.. e FOARTE BUN pretul... gasiti voi o nuca de bmw din piele .. care sa arate ca a lui si sa coste 50 ron ...? sau hai nu sa fie 150 ron dar sa o accepte p-avoastra la schimb... ce naibi .. eu maine il sun sa vad ce si cum si dupa pun poze..

Bafta

chiar sunt curios sa aud si parerea altcuiva.

repet, baiatul mi s-a parut ok.

succes tuturor!

• 4 weeks later...

Frate doar ce ma intorsei de la om. Mi-a facut maciulia... a lucrat ok, putin neatent ... dar a lucrat super profi. Mi-a facut-o in 20 de min.

Pret 60 ron.

Cred ca ma duc si-mi fac si volanu la el.. Frana de mana sigur o fac.. dar cred ca si volanu.

Pt volan a cerut 250 ron. si il face din 2 tipuri de piele.. normala si perforata...

site-ul lor e www.extaauto.ro

Bafta

Adik omu e profesionist, da' s-a grabit un pic si a iesit f putin incretit la o cusatura! Ma rog, frati-miu e f incantat...io unu l-as fi pus sa refaca un pic mai bine cusatura, sunt mai perfectionist din fire!

Overall raport pret/calitate buna (pt o firma din Romania)! :)

Da deci, nu la cusatura s-a incretit... unde vine pielea sub banutu de plastic cu cifrele and shit.. acolo nu a intins-o prea bine si fiind mult material a facut o incretzeala mica... atata tot.. in rest super profi.... adica omu se vedea ca a facut o galagie de manete... ca ia luat 1 min sa faca cusaturile.. si cum se misca la masina de cusut.. pana mea.. Si am vazut si o pereche de scaune si bancheta de logan .. mixt.. textil negru cu piele pe centru.. super misto iesite..

Bastos..