Jump to content

Cumpar turbina BMW E39 525D '02

GekZ

Recommended Posts

Cumpar turbina pentru un BMW E39 525D '02 163 HP.

Astept oferte (va rog specificati daca se acorda garantie, factura, produsul se livreaza in cutia originala, daca se preda turbina veche la schimb ....)

Multumesc.

astept sa raspunzi la pm-urile ce ti le trimis pt piesele comandate anterior,asa era frumos,ma rog..de la mine ai review negativ (nu ma deranjeaza ca nu le cumperi dar e frumos sa-mi zici si mie "nu mi le mai trebuie")

Edited by grozadan

Cumpar turbina pentru un BMW E39 525D '02 163 HP.

Astept oferte (va rog specificati daca se acorda garantie, factura, produsul se livreaza in cutia originala, daca se preda turbina veche la schimb ....)

Multumesc.

astept sa raspunzi la pm-urile ce ti le trimis pt piesele comandate anterior,asa era frumos,ma rog..de la mine ai review negativ (nu ma deranjeaza ca nu le cumperi dar e frumos sa-mi zici si mie "nu mi le mai trebuie")

Adevarat, trebuia sa raspund la PM. Din pacate nu am putut / avut acces. Daca nu vrei sa vinzi .... nu e nici o suparare.

Multumesc frumos pentru opinia exprimata.

PS: Preturile practicate aici pe forum sunt in general foarte mari sau mari. Ce-i drept am avut parte si de suprize placute, dar mai rar.

Nu ma refer in mod direct la tine sau la cineva anume.

Valabil! Buget: 5-600 Euro.

Edited by GekZ

Lipseste piesa cu paletele de la geometria variabila .... :)

Gasisem asa ceva acum cateva zile dar s-a vandut si alta ... la 85 euro ... noua.

Plus ca dureaza 2 saptamani pana ajunge in Romania ...

Edited by GekZ

85 de euro noua :) la bugetul ala de 600 de euro te incaderezi la ceva SH.

Probabil e grea viata cand te ploua in gat ... vezi link-ul de mai sus.

Multumesc de opinie, dar te-ai grabit si ai citit printre randuri.

Bafta.

Edited by GekZ

Diavolul sta intotdeauna in detalii: Instandgesetzt = Reparatie (Reconditionare)

Este o cautiune acolo de 150 E, costuri cu un pachet de trimis la ei (turbina veche), e posibil sa nu accepte turbina veche la schimb si sa pierzi cautiunea ..... samd

Multumesc oricum. Intentia este laudabila.

Edited by GekZ

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.