Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand panou comanda clima (climatronic) pentru E46

Recommended Posts

Salut tuturor,

Vand panoul de comanda pentru clima pentru E46. Masina mea a fost echipata cu rotite la controlul aerului-conditionat. Acum ceva vreme mi-am cumparat panoul pentru climatronic (cel care il vand) si l-am montat pe masina. Nu il vand pentru ca are vreo problema, il vand deoarece am primit de la unchiul meu din Germania un kit complet pentru conversia la climatronic (motorase, termostat, panou clima) si le-am montat pe cele ce le-am primit. Cel care il vand nu are nici cea mai mica problema, nu are zgarieturi sau pixeli morti. Atasez poze cu el cand il aveam pe masina. Maine voi face poze si cu el demontat. Pretul este de 400 RON. Sunt din Deva si trimit prin curier oriunde in tara. Ma puteti contacta aici, pe mail (mircea_novac@yahoo.com) sau pe telefon (0723168977).

Salut tuturor,

Vand panoul de comanda pentru clima pentru E46. Masina mea a fost echipata cu rotite la controlul aerului-conditionat. Acum ceva vreme mi-am cumparat panoul pentru climatronic (cel care il vand) si l-am montat pe masina. Nu il vand pentru ca are vreo problema, il vand deoarece am primit de la unchiul meu din Germania un kit complet pentru conversia la climatronic (motorase, termostat, panou clima) si le-am montat pe cele ce le-am primit. Cel care il vand nu are nici cea mai mica problema, nu are zgarieturi sau pixeli morti. Atasez poze cu el cand il aveam pe masina. Maine voi face poze si cu el demontat. Pretul este de 400 RON. Sunt din Deva si trimit prin curier oriunde in tara. Ma puteti contacta aici, pe mail (mircea_novac@yahoo.com) sau pe telefon (0723168977).

am si eu cateva intrebar:......in momentul cand aveai doar panoul pus pe vechiul sistem de AC ...functionau toate functiile de pe panou? sau doar cateva directii de la aer?

am si eu cateva intrebar:......in momentul cand aveai doar panoul pus pe vechiul sistem de AC ...functionau toate functiile de pe panou? sau doar cateva directii de la aer?

Salut, cand am schimbat doar panoul, am lasat rotita de la cel manual intre aer la parbriz si aer in fata. La inceput am avut cateva probleme cu dezaburirea la parbriz, nu mergea tot timpul. Cand schimbi panoul, apare ceva eroare, care trebuie stearsa cu un tester, dupa ce am facut asta nu am mai avut probleme cu dezaburirea parbrizului, mergea perfect cand apasam butonul. Puteam sa directionez aerul care parbriz si catre gurile de pe bord, la picioare dadea foarte putin. Oricum eu il foloseam mai mult pe AUTO. Nu am avut problema cu aburirea sau chestii din astea. E un upgrade care merita toti banii, schimba linia bordului si confortul care ti-l ofera este super. Cam asta e tot.

ultimul l-am luat la 250 ron ,iar cand se vindeau la 100 E era 3,6 e .Asta orientativ pt cei care nu stiu pe la cat se vinde sh . Succes

Nu vreau sa intru in polemici in legatura cu preturile, eu atat am considerat ca face, am si spus ca se mai poate discuta la pret. Nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine, daca cineva gaseste mai ieftin, foarte bine. Si eu am vazut un user care vinde comenzile de pe volan cu 100 EU, acum 2 luni am vandut un set de comenzi cu 300 de RON (transport si ramburs inclus), dar nu ma apuc sa ma bag peste vanzarile altora. Multumesc MYX de aprecieri, poti sa dai un search pe Google dupa "panou clima E46" si o sa vezi cam ce gasesti.

:) da mai multe detalii despre acel retrofit. Mai exact ce contine?

Sincer nu stiu denumirile la piesele care au venit in pachet, dar voi incerca sa ti le descriu, daca mi le amintesc bine. :lol: Nu ma prea pricep la electronica, mecanica. Un set de cabluri, pe care erau si mufele care duc la panoul de clima, parca aveau si ceva senzor atasat, nu mai stiu exact, 3 motorase, ceva senzor sau unitate care se punea pe undeva pe la compresor, o unitate destul de mare, ceva aeroterma care se punea in locul celei existente, in bord si panoul de comanda digital. Altceva nu tin minte sa fi fost pe acolo, stiu ca nu te-am lamurit prea mult, dar asta e tot ce imi amintesc. Nu am montat eu.

Sry de off-topic.

• 11 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.