Jump to content

Dezmembrez BMW E46 2004 320D

Recommended Posts

vand piese BMW E46 320D 2004: navi 16:9, climatronic, interior piele neagra, cutie 6+1 trepte, volan M fara airbag, bord cu airbag, macarale usi fata electrice - spate manuale, suspensie sportpiese caroserie(ce a mai ramas intreg) si orice piesa de motor......chiar masina din imagini......tel: 0755.99.88.83

post-7882-1259199787_thumb.jpg

post-7882-1259199813_thumb.jpg

post-7882-1259199984_thumb.jpg

post-7882-1259200007_thumb.jpg

post-7882-1259202077_thumb.jpg

un pret pt stopurile spate si cele de pe aripi daca

mai sunt intregi

mersi

stopurile spate sunt neatinse, iar semnalele de pe aripa......parca mai era unul si mai am unul cu clema rupta, poate te descurci cu banda dubluadeziva.....150 euro lampi spate, suvenir cele fata

SPUNE-MI SI MIE PRETU PENTRU TOATA SUSPENSIA.AMORTIZOARE PLUS ARCURI.

300 euro

ce pret volanu ? este M - cel in 3 spite model facelift cu sau fara comenzi ? interesat ! ms

volan M cu comenzi - 200 euro

Un pret cutie, cardan,volanta si kit ambreiaj si un pret pt toata epava.

Mersi.

500 euro cutia+cardanul.....ambreiajul + volanta s-au vandut

mie mi se pare revoltator ca se cere pret pe asa ceva. :)

p.s. s-ar putea sa fie la pachet cu placutele si discurile de frana, poate si filtrul de ulei bonus

ti se pare revoltator ca cer bani pt piese?......porumb nu primesc........masina a costat 16.000 euro acum 2 ani in Germania

mie mi se pare revoltator ca se cere pret pe asa ceva. :)

p.s. s-ar putea sa fie la pachet cu placutele si discurile de frana, poate si filtrul de ulei bonus

ti se pare revoltator ca cer bani pt piese?......porumb nu primesc........masina a costat 16.000 euro acum 2 ani in Germania

nu era vorba de tine, ci de cumparatorul care ar cumpara asa ceva sh.

desi s-a hotarat la un moment dat ca pe forum nu se mai accepta cereri si oferte de piese ce constituie elemente de siguranta activa/pasiva a masinii.... :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.