Jump to content

Cheder e90

Recommended Posts

as vrea sa schimb chederele negre catat de la usi cat si de pe caroserie, cu unele argintii (ca cele mentionate in foto)

la ce pret le pot gasi si unde.... si in special cine mi le monteaza ;

parprizul cand a fost schimbat nu a fost lipit klumea..cred ca erau niste "meseriasi de duminica"...cat ma costa sa-l dau jos si sa-l pun la loc ???

PS

multumesc proprietarului masinii din poza :)

Edited by alex_maniacu_91
Ajustare titlu.

CHĂDER, chedere, s.n. (Auto) Element de etanșare (pentru uși, ferestre, capote etc.) sub forma unui cordon din cauciuc sau plastic, cu un profil special, adaptat locului de montare.

Ca sa eviti pe viitor astfel de momente jenante,incearca totusi http://dexonline.ro/ pe viitor.

P.S-Poti gasi ori noi de la magazin,ori aici pe forum la userul grozadan: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=28055 ori sh din dezmembrari. :)

Edited by THX-1
  • Downvote 1

CHĂDER, chedere, s.n. (Auto) Element de etanșare (pentru uși, ferestre, capote etc.) sub forma unui cordon din cauciuc sau plastic, cu un profil special, adaptat locului de montare.

Ca sa eviti pe viitor astfel de momente jenante,incearca totusi http://dexonline.ro/ pe viitor.

da multumesc pt atentionare, nu asta ma intereseaza..... mai greseste omul ...mai ales daca nu prea a avut contact cu denumiri de piese auto sau alte elemente auto ...."recunosc greseala mea"......inca o data.....: un raspuns la intrebarile mele......???

un raspuns la intrebarile mele......???

Ti-am raspuns mai sus. :) Poti cauta si aici pe forum la rubrica Mica publicitate,sunt destui care vand piese noi sau sh.

am citit prea tarziu ...merci ...

• 4 years later...
  • 6 months later...
Salut, M-ar interesa si pe mine niste chedere pentru un e90 facelift. Ma refer chiar la cordoanele de cauciuc care etanseaza cand inchid usile. Astea pe care le am sunt un pic ciupite la usile din fata si as vrea sa le schimb. http://www.pieseauto.ro/chedere/bmw/seria-3-e90/cheder-usa-fata-stg-dr-pe-caroserie-pt-bmw-3-e90-1433385467.html Am gasit anuntu asta pe net dar mie se pare un pic ciudat sa coste 400 lei o bucata de cauciuc. Poate ma ajutati sa ma lamuresc care-i treaba.

acelasi reper 51727247258 este 313 Ron pe Bavauto.ro. Ii recomand pt piese OEM care vin direct din DE; am comandat de 3-4 ori de la ei si am gasit preturi mai mici decat pe forum sau la reprezentante.

Mersi frumos. Intrebarea urmatoare ar fi. E doar cordonu de cauciuc sau sunt si chederele de la geamuri? Ca din ce vad in schema aia ar fi ceva set cu mai multe componente. Nu am niciun interes sa schimb altceva in afara de garniturile alea de la usi.

reperul l-am luat din linkul tau; poti cauta schema pe realoem.com in fctie se masina si fiecare reper din schema are nr separat.

eu caut un ornament perie geam pt un e46 si e vreo 150 ron, ceea ce ma face sa cred ca un set complet cum zici pt o usa de e90 ar bate pe la 1000 ron :)