Jump to content

Cumpar cabluri montare comenzi volan!

RaZz

Recommended Posts

Vreau sa montez comenzi volan + cruise control pe E46!

Comenzile pe volan le am deja, restil de cabluri nu le am! Astept oferte si sfaturi

Panglica de pe volan e deja cablata, o sa-ti trimit diseara retrofitul cum sa legi de la panglica mai departe pentru pilot si comenzi.Nu e nevoie sa le cumperi, ca sunt cateva fire pe care le poate lega oricine!

Edited by dereglatu

Cumpara-le de la grozadan, sunt mai ieftine ca in reprezentanta. Cablul mare te costa ~ 1 mil(poate plus putin), iar cablul mic, cel din poza ta, il poti face, nu are rost sa dai banii pe el.

Cablul mic: 4 pini, pin la pin.

Edited by vl4d

Vreau sa montez comenzi volan + cruise control pe E46!

Comenzile pe volan le am deja, restil de cabluri nu le am! Astept oferte si sfaturi

Panglica de pe volan e deja cablata, o sa-ti trimit diseara retrofitul cum sa legi de la panglica mai departe pentru pilot si comenzi.Nu e nevoie sa le cumperi, ca sunt cateva fire pe care le poate lega oricine!

320d-ul are firele instalate din fabrica?

320d-ul are firele instalate din fabrica?

nu, numai panglica din spatele volanului are mufele gata cablate! Desi am vazut pe seria 3 dupa 2003 ca e gata cablat (hardware ready) trebuie doar codat!

Ciudat.Panglica este la fel, insa in mufa car eintra in panglica, in general nu exista firele, cele 3 fire, k-bus, R si firul pentru tempomat.Ar fi bine daca sunt deja acolo deoarece nu are decat de conectat comenzile.

Nu trebuie codare pentru acest retrofit, este plug and play.Pentru maneta cu bord computer trebuie.

Ciudat.Panglica este la fel, insa in mufa car eintra in panglica, in general nu exista firele, cele 3 fire, k-bus, R si firul pentru tempomat.Ar fi bine daca sunt deja acolo deoarece nu are decat de conectat comenzile.

Nu trebuie codare pentru acest retrofit, este plug and play.Pentru maneta cu bord computer trebuie.

Panglica este cablata!

uite link-ul:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=53720

Bafta!

Edited by dereglatu

Daca exista cablul instalat in mufa verde, pinii, 7,8, sau care sunt ei, nu trebuie sa mai cumperi nimic.

Daca nu exista, si nu cred ca exista, trebuie sa cumperi cablul respectiv.

@dereglatu

"This MFL/GRA retrofit kit does not require coding."

From 06/00->......

Dar e 46 se fabrica din 98........right?

Da, eu ma refer la masina din discutie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.