Jump to content

mufe normale proiector e46 si mufe proiector m-tech2

Mihaiiie46

Recommended Posts

cand mi-au montat bara in service am avut aceeasi problema...si au comandat o mufa simpla...fara pini, apoi i-au adaugat exact in aceeasi pozitie pinii necesari. m-au costat 15 lei mufele. Am cautat si eu de logan mufe dar nu am gasit si prin urmare au venit cei de la service cu varianta aceasta.

Cel mai bine ar fi sa-ti cumperi mufele originale.Nu cred ca merita sa risti cu niste improvizatii...poate iti ia naiba foc instalatia electrica de la vreun scurt circuit

OMG!! tot originale sunt si alea de e46 nfl prietene ... si orice mufe va lua trebuiesc adaptate, in plus de asta daca e facuta treaba cu simt de raspundere nu are ce sa se intample si ...sa ia foc?!?! la 12v ??!!? mda ...

Cel mai bine ar fi sa-ti cumperi mufele originale.Nu cred ca merita sa risti cu niste improvizatii...poate iti ia naiba foc instalatia electrica de la vreun scurt circuit

OMG!! tot originale sunt si alea de e46 nfl prietene ... si orice mufe va lua trebuiesc adaptate, in plus de asta daca e facuta treaba cu simt de raspundere nu are ce sa se intample si ...sa ia foc?!?! la 12v ??!!? mda ...

Oau prietene,nu ai mai vazut instalatii electrice de masina care au luat foc din cauza unor improvizatii?Se vede ca electronica nu e punctul tau forte,bateria de masina e capabila de un amperaj destul de ridicat care iti poate praji niste fire prea subtiri cat ai bate din palme.

In primul rand nu m-am dat zmeu si da sunt de acord ca daca treaba e facuta ca lumea nu exista niciun risc.Dar in cazul in care nu e facuta ca lumea se poate intampla sa ia foc instalatia electrica.Tu ai zis ca nu se poate asa ceva dar realitatea te contrazice

have it ur way ... in alta ordine de idei ...mihai zi`mi si mie te rog ce a trebuit sa schimbi pentru bara de m-tech 2 .... vreau si eu sa pun ( eu am e46 nfl ) si nu stiu exact de ce mai am nevoie in afara de bara, frila si proiectoare. Din cate am inteles prinderile la nfl se potrivesc, de asemenea mufele proiectoare, trebuiesc schimbate canalele de aer frane ...aparatorile de noroi se potrivesc ? thx

am si eu 2 intrebari, mai stupide, dar ma rog...una la mana daca merg faruri H7 pe proiectoarele de pe bara M-tech 2...si a doua cum se schimba proiectoarele?? trebuie sa dau bara jos, sau s-o pun pe vreo rampa ceva??

1. nu merg h7 in proiectoarele de M ci HB4

2. dute la un service sau descopera singur.

scuze de rautatea exprimarii, dar aceste informatii e bine sa nu se afle de pe un forum public mai ales un membru la primele posturi.

sper sa intelegi. bafta

Edited by robytza

aceste informatii e bine sa nu se afle de pe un forum public mai ales un membru la primele posturi.

:) nu inteleg de ce ...din cate stiu eu cam asta este scopul forumului ...sa ne consultam/sfatuim intre noi ... la un moment dat nici unul din noi nu stia care cum ce becuri sunt samd ...am aflat din diverse surse de informare ( forumuri, prieteni, mecanici, tutoriale samd..) .. nu inteleg cu ce ar fi rau ca el sa afle prin aceasta cale niste informatii de care el nu are cunostinta

Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni ( mai ales ca ieri ti`am cerut si eu ajutorul robytza referitor la bara m`tech2 ) ..dar sincer nu`ti inteleg punctul de vedere. Numai bine! :lol:

rain ... ti-am oferit raspunsul la intrebarea ta de ieri prin PM cum e si normal, oricum intrebarea ta era cu buna credinta si nu ajuta furtul.

aruncati o privire asupra topicurilor in care se plang userii ca li se fura una-alta de pe masini.

de aceea nu e bine ca astfel de intrebari sa fie publice pe forum : cum se demonteaza proiectoarele, cum se demonteaza bandourile, cum se demonteaza stergatoarele, cum se demonteaza barile, etc....

un raspuns ar trebui trimis pe PM doar userilor care prezinta incredere pe forum, care au ceva vechime, si nu au ca prim post pe acest forum o astfel de intrebare.

parerea mea.

Steph : DACA AI AVEA bara M pe masina proprie ai sti cum sa dai proiectoarele jos.

iar daca vrei sa schimbi becurile de la proiectoare si ai BMW nu cred ca-i mult sa dai maxim 50 RON pentru aceasta operatiune la un service.

Edited by robytza