Jump to content

vand volanta masa dubla

Recommended Posts

1. Nu prea ai seama cum sa-ti dai seama de asa zilele "denivelari" dintr-o poza facuta pe intuneric si aparatul putin defocalizat, decat la fata locului sau dintr-o poza facuta cu macro.

2. Arsurile alea sunt ceva normal, eu la 2.5 aveam discul ars jumatate, volanta putin albastrita ... pe cine am intrebat toti mi-au spus ca e ceva normal si nu treuie indepartat de nici un fel cu smilgher sau alte prostii. Albastreala e doar putin la suprafata si dispare dupa un timp de folosinta.

Edited by ziemenz

volanta este intr-o stare buna, exact cum a zis si ziemenz(pozele sunt neclare), cel mai bine e sa vii si sa o vezi la fata locului.

codul OE este 21211223599

Se potriveste pe:

-seria 3 E36 323i 2.5 170 CP

-seria 3 E36 328i (sedan + cabrio + cupe + touring) 193 CP

-seria 5 E 39 528i (sedan touring) 193 CP

-seria 7 E38 728i, il 193CP

- Z3 2.8 192 CP

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=20

UP!

de vanzare, stare excelenta

Pare a fi putin decalita ( albastrita ) si denivelata ... dar cum ziceai mai sus ... pozele sunt neclare si pe seara ... oricum in rest arata binisor.

volanta este in stare f buna, e de pe masina mea.....eu mi-am pus alt ambreiaj si am fost nevoit sa-mi iau volanta normala. O vand fiindca o tin in portbagaj degeaba. Daca esti interesat, ne intalnim, o vezi si discutam la fata locului.

• 2 weeks later...
Cum adicĂŁ volanta normala? Ăi-ai luat kit cu volanta usurata? Ăntreb ca mĂŁ intereseazĂŁ si pe mine dacĂŁ se simte ceva in bine fata de stock?

da, mi-am luat kit ambreiaj de 2.5 12 valve cu volanta usoara, si am mai castigat niste cuplu........deci de simtit, se simte......dar tre sa schimbi si electromotorul ca nu atinge pe volanta daca il lasi tot pala de 24 valve.

bafta

mi-am luat kit ambreiaj de 2.5 12 valve cu volanta usoara, si am mai castigat niste cuplu........deci de simtit, se simte......

Cum ai mai castigat cuplu?

pai aia cu masa dubla care o aveam inainte o ridicai destul de greu de jos, asta cu masa usoara o ridici cu un deget :) ......volanta fiind mai usoara, automat mai castigi niste cuplu, nu stiu sa-ti zic exact cati Nm am castigat ......mai multe detalii nu iti pot oferii fiindca doar atata stiu de la niste mecanici care mi-au recomandat schimbarea asta.

mi-am luat kit ambreiaj de 2.5 12 valve cu volanta usoara, si am mai castigat niste cuplu........deci de simtit, se simte......

pai aia cu masa dubla care o aveam inainte o ridicai destul de greu de jos, asta cu masa usoara o ridici cu un deget :) ......volanta fiind mai usoara, automat mai castigi niste cuplu, nu stiu sa-ti zic exact cati Nm am castigat ......mai multe detalii nu iti pot oferii fiindca doar atata stiu de la niste mecanici care mi-au recomandat schimbarea asta.

cat te-a costat volanda normala ? ... ai luat-o noua ? .... ce electromotor i-ai pus.?

cat te-a costat volanda normala ? ... ai luat-o noua ? .... ce electromotor i-ai pus.?

cat te-a costat volanda normala ? ... ai luat-o noua ? .... ce electromotor i-ai pus.? nu se uzeaza mai repede sau vreun efect negativ asupra volantei fiind mai slaba... sau asupra amreajului?

De castigat ai castigat putere poate.

Cuplu ai pierdut.

Nu a castigat si nu a pierdut nici cuplu si nici putere. Se imbunatateste putin viteza de variatie a turatiei in gol, dar in sarcina este nesemnificativ. In schimb la ralanti motorul poate vibra mai tare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.