Jump to content

Bmw E 36 325 coupe...

EugenD

Recommended Posts

Eugen sincer imi pare foarte bine pentru tine! Dupa cum am scris si pe topicul celeilalte masini pe care o vinzi, calitatea se plateste...nu este o regula general valabila, dar de multe ori in viata acest lucru se adevereste. Aaaa...sper ca nu vei vinde 318is-ul la 3000eur ca ma supar pe tine :)

Legat de sugestii nu prea mai am ce sa fac, intrucat au spus colegii cam tot...:lol: Benzina buna, ulei schimbat pana in 10k, filtre mereu la timp si bucura-te de ea!

Felicitari inca o data!

P.S Cum mai e pe la nemti, au inceput sa se indrepte lucrurile?

Pune si tu o poza Eugene cu masina acum,imi plac masinile inalte si confortabile,am un amic cu o masina joasa care nu mai scapa de ea odata,astazi era sa faca vreo 4 accidente si i-am zis sa nu mai ocoleasca gropile pt. ca atunci cand ai viteza si virezi brusc dreapta sau stanga poate sa fie masina in lateral,m-am enervat pe el acum cateva zile era sa ne certam pe o straduta, ai era greu sa urce o bordura destul de mica si 2 masini asteptau din fata sa urce el si.....i-au adresat cei din fata niste vorbe.....,adica poate sa degenereze in alte chestii mai nasoale... din cauza cu-i?unui rahat,unei tampenii de suspensie sport,masina e sa o simti strong,ca sunt gropi,denivelari dai cu ea in ele,ori e masina ori e o rabla neputincioasa,ca bmw,ca pisicuta,ca m tech,ca nemtii nu stiu ce,ca vanos,ca scart in a-2-a,frate egal cu 0 mie sa-mi demonstreze ca e masina,sa faca fata infrastructurii si traficului,nu sa se mearga cu ele ca,cu melcu' sau ca mortu',eu tare mi-asi fi dorit sa-mi faca cineva cu un e36 o asfel de demonstratie,pai ori e masina sau ce e?a si nu am povestit ce am patit intr-un cartier de vile pavase cu roca sparta,daca nu am luat la injuraturi pe ala care mi-a pus suspensie sport,aoleo cred ca la-si fi strans de gat,dar asta e alta poveste,rahat de masina,salut Eugene macar tu ai una noua si buna si inalta,aia e.

Bogdy scuzama dar dupa cum pui tu problema am impresia ca esti pe un forum gresit. Bmw nu pare sa corepunda cerintelor tale...La ce spui mai sus cred ca era mai bine sa optezi pt. Logan , se incadreaza mai bine la ce nevoi ai tu si e cam la acelasi pret..Si referitor la suspensia sport decid sa te tot plingi de ea mai bine o schimbi si gata...

Aia era buna Dane,318i 4 usi stok si 2.0 pana la urma dar tot stoc dar 2.0 nu imi place cum trage asa,are cuplu mare de la 4000 de turatii,mie imi place asa cum o calci sa plece imediat,in fine era bun si un 2.0 dar sa fie stok,ce sa faci Dane asta e,m-am lecuit,nu mai imi trebuie Eugene asa ceva,e bine ca tu esti multumit si privesti altfel lucrurile referitor la coupeuri,te salut si succes cu masina.

Bogdy scuzama dar dupa cum pui tu problema am impresia ca esti pe un forum gresit. Bmw nu pare sa corepunda cerintelor tale...La ce spui mai sus cred ca era mai bine sa optezi pt. Logan , se incadreaza mai bine la ce nevoi ai tu si e cam la acelasi pret..Si referitor la suspensia sport decid sa te tot plingi de ea mai bine o schimbi si gata...

Nu esti primul care ii spune !

Aia era buna Dane,318i 4 usi stok si 2.0 pana la urma dar tot stoc dar 2.0 nu imi place cum trage asa,are cuplu mare de la 4000 de turatii,mie imi place asa cum o calci sa plece imediat,in fine era bun si un 2.0 dar sa fie stok,ce sa faci Dane asta e,m-am lecuit,nu mai imi trebuie Eugene asa ceva,e bine ca tu esti multumit si privesti altfel lucrurile referitor la coupeuri,te salut si succes cu masina.

Buna asta .

Volanul ala merge numai la masini de dupa 1995. Mufele, firele, legaturile sunt toate diferite la modelele pre 95.

Cum e 325i, sunt mari sanse sa fie sub 95. Daca e, nu se potriveste.

Mai bine e sa incerci sa desfaci volanul tau, sa vezi, ai carbuni, ai fire?

Din pacate cred ca ai dreptate.

Am achizitionat o cotiera pe care o sa o montez miine, ii multumesc lui GABI BMW3 cu aceasta ocazie. :)

Urmeaza obc-ul si angel eyes.Ma gindesc de asemenea daca sa fac o modificare si la ac in sensul de a pune unul automat.Asta ar urma insa ceva mai incolo.

Daca sinteti amabili sa-mi dati o mina de ajutor ar fi bine venita. Am nevoie de un obc in stare buna fara picseli morti si de asemenea daca stiti angel galben.

Daca aveti de asemenea vre-o idee cu privire la volan...Cel de acum nu-mi place deloc.

Multumesc.

Salut Eugene,man pai de ce nu ai spus,daca aveai drum pe aici ti-asi fi dat eu suspensia mea si mi-ai fi dat pe cea normala mai ales ca tu sti s ale montezi,e groaznic nu pot sa ies cu ea din parcare ating cu ea la jumate,in bot,imi vine sa iau un baros si sa ma pun pe ea si s-o duc la fier vechi dupa,doamne vreau s-o urc si eu pe trotuar cum le urca si altii,vreau sa dau in gropi cu ea,vreau sa ma folosesc de ea in masa de masina,ai fi venit si am fi facut schimbul.

Salut Eugene,man pai de ce nu ai spus,daca aveai drum pe aici ti-asi fi dat eu suspensia mea si mi-ai fi dat pe cea normala mai ales ca tu sti s ale montezi,e groaznic nu pot sa ies cu ea din parcare ating cu ea la jumate,in bot,imi vine sa iau un baros si sa ma pun pe ea si s-o duc la fier vechi dupa,doamne vreau s-o urc si eu pe trotuar cum le urca si altii,vreau sa dau in gropi cu ea,vreau sa ma folosesc de ea in masa de masina,ai fi venit si am fi facut schimbul.

?

• 3 weeks later...
Eugene,te felicit ca progresezi cu masina,tare as fi vrut sa fiu si eu de acolo sau tu de aici poate m-ai fi ajutat si pe mine cu montarea unor piese ca sunt intr-un mare rahat cu masina asta,am intrat parca in nisipuri miscatoare,e un sah mat parca...nu pot nici s-o vand,de schimbat piese imi e sila ca iau piesele si nu gasesc pe cineva sa se priceapa strict la asa ceva sa mi le monteze,de s-ar da timpul inapoi......,ce-i invidiez eu pe ceilalti din trafic...cu alte masini,ma uit asa cu o invidie si tristete ca eu am fost un ghinionist dar nu am ce sa fac trebuie sa-i mai schimb una alta ca altfel o duc la fiare vechi,voi care radeti pe aici chiar asa necreduli sunte-ti?ce e asa greu de crezut ca sunt cazuri si cazuri care au facut o alegere gresita,chiar si cu un bmw,ce e asa greu de crezut?sunte-ti fenomenali unii,habotnici asa.......,in fine fiecare cu ale lui.

• 3 months later...

Foarte frumoase masinile, dar parca e mai interesanta cu rotile cu care a venit, nu stiu de ce.Sa o stapanesti sanatos.Cu inmatricularea ce ai facut ?

P.S. Bogdy , ai 2 variante dar cred ca le sti deja : schimba suspensia , da-o la schimb cu una stock sau vinde masina.Chiar nu-i greu , trebuie doar sa vrei.Daca numa` dai din gura n-o sa vina nimeni sa iti rezolve problemele.

Foarte frumoase masinile, dar parca e mai interesanta cu rotile cu care a venit, nu stiu de ce.Sa o stapanesti sanatos.Cu inmatricularea ce ai facut ?

P.S. Bogdy , ai 2 variante dar cred ca le sti deja : schimba suspensia , da-o la schimb cu una stock sau vinde masina.Chiar nu-i greu , trebuie doar sa vrei.Daca numa` dai din gura n-o sa vina nimeni sa iti rezolve problemele.

Da e si decizia mea finala... Masina va ramine cu jantele pe care le avea.Si is-ul il vind cu jantele cu care e echipat + cele de iarna....Cu inmatricularea ...se pare ca mai dureaza

...

Nu nu ...nu-i felul meu...mai rabd inca 3 luni (sper eu) si masina va fi inmatriculata cu tote actele in regula pe numele meu :) Pina atunci sta cuminte in garaj... si din cind in cind fac o tura cu ea prin curte . :twoup: